Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
lietusryte (Užblokuotas)
2007 m. birželio 18 d. 13:02:39
Ingutexxx rašė:
Patikslinimas - grojo ATVEJIS, ATAKA, ELEKTROGOTT, SAPROPHYTES, SVEFN-G-ENGLAR, COMEDIA d'el ARTE, STRANGERS IN AVALON, Viso 7 LT grupės, ir kaip jau minėjau, kiek grupių yra kurios nedalyvavo, bet čia jau offtopic
Atvejis - gotikinis rokas?Labai suabejočiau...Tai juk electronic solo projektas...

Atsakyti
Ingutexxx
2007 m. birželio 16 d. 20:12:30
Patikslinimas - grojo ATVEJIS, ATAKA, ELEKTROGOTT, SAPROPHYTES, SVEFN-G-ENGLAR, COMEDIA d'el ARTE, STRANGERS IN AVALON, Viso 7 LT grupės, ir kaip jau minėjau, kiek grupių yra kurios nedalyvavo, bet čia jau offtopic

Atsakyti
Ingutexxx
2007 m. birželio 16 d. 20:06:08
lietusryte rašė:
Jo.Labai jau Daug,ane?
Nedaug, bet tikrai nevienintelė, + kiek dar grupių nedalyvavo.

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2007 m. birželio 16 d. 19:51:17
Ingutexxx rašė:
lietusryte rašė:
Neseniai ''atradau'' šitą grupę.Man Labai patinka,bene vienintelė gotikinio roko grupė Lietuvoje.Geras albumas ''Už Regėjimo Lauko'',ypač geras paskutinis ''Dali''.Geriausia grupė...

Jau nenušnekėk kad bene vienintelė. LT gotikinio grupių nėra mažai, tik nevisos prasimuša. Kad ir Kunigundoj kiek buvo.

Jo.Labai jau Daug,ane?

Atsakyti
Ingutexxx
2007 m. birželio 16 d. 19:44:41
lietusryte rašė:
Neseniai ''atradau'' šitą grupę.Man Labai patinka,bene vienintelė gotikinio roko grupė Lietuvoje.Geras albumas ''Už Regėjimo Lauko'',ypač geras paskutinis ''Dali''.Geriausia grupė...

Jau nenušnekėk kad bene vienintelė. LT gotikinio grupių nėra mažai, tik nevisos prasimuša. Kad ir Kunigundoj kiek buvo.

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2007 m. birželio 16 d. 19:42:06

Atsakyti
kremine_kale
2007 m. birželio 16 d. 18:57:00
labai jau vokaliskas švokščia. man toks stiliu ne prie širdies, tačiau yra keletas gerų dainų..

2007 m. birželio 16 d. 18:53:52
Mano mylymiausia grupė, buvau jų konce "Artistuose" ir šį sekmadienį einu į dramblius )

Atsakyti
Negerietis
2006 m. lapkričio 24 d. 17:58:45
Gal žinot be Sielos kokių grupių, dainų panašių į The Crow, Salvadoro Dali, gitarų riffais, pvz kaip The Crow dainoj pačioj pradžioj būna toks pragrojimas, būčiau dėkingas.

Atsakyti
SudegintaSaule
2006 m. lapkričio 18 d. 17:24:18
Beja "Spogęs tikėjimas" mano mėgstamiausias jų kūrinys ši daina man begalo artima, žodžiai atitinka būsena.......

2006 m. lapkričio 18 d. 17:22:56
puiki grupė , tik tokių grupių , kaip Siela ir Saprophytes dėka aš vis dar nenustoju vilties, kad ir lietuviai kada nors turės savų muzikos grandų

2006 m. lapkričio 16 d. 20:59:28
dar nepasakiau, kad nepatinka, kaip angliškai dainuoja. Gadina viską

2006 m. lapkričio 16 d. 20:57:16
Mane ji sužavėjo. Toks įdomus vokalas gan ir žodžiai geri. Viena iš mėgstamiausių lietuviškų grupių

2006 m. lapkričio 2 d. 13:02:43
afrodite0319 rašė:
Kelios dainos visai neprastos. Ypac "Crow" tokia su ideja

Kokia idėja?

2006 m. lapkričio 1 d. 23:06:56
Kelios dainos visai neprastos. Ypac "Crow" tokia su ideja

Atsakyti

2006 m. spalio 1 d. 22:40:01
Kažkada iš kažkur parsisiunčiau jų dainą 'Dali" ir ji m,an taip nesveikai patiko. Tokia energinga, veržli daina, taip tarsi jėgų suteikianti.
Ir štai, gavau per pastarasias dienas gavau apie 10 jų kūrinių ir nei vienas iš jų nebuvo toks kaip 'Dali" . Jie tokie ramūs, ausiai mieli. Na kiek nustebau, nes tikėjaus kažko sunkesnio, bet iš esmės tai puiki muzika.
Ir Siela buvo dar vienas didelis plius as mano požiūriui į lietuvių muziką. Ji, ta tikroji ir geroji lietuvių kūryba turi kažką savito, kažką kas traukia klausyti. oj : )

Atsakyti
kliedesys
2006 m. rugpjūčio 6 d. 11:09:54
Penktadienį mačiau juos gyvai - nuostabi grupė - lyrika, muzika, balsas...
Nors, karts nuo karto pasirodydavo, kad kai kurios dainos labai neša į KINO kūrybą.

2006 m. rugpjūčio 5 d. 21:23:10
ydomi labai grupė,kartais pagalvoju kad tai net ne lietuvių atlikėjai..

2006 m. liepos 2 d. 02:01:50
aciu tau kad neuzdarai mano temos

Atsakyti

2006 m. liepos 1 d. 00:37:55
Buvo sukurta pasikartojanti tema, ją ištrinsiu. Bet kadangi išsamiai aprašyta, žinutę cituoju iš ten:

mandrogora rašė:
Jau 15 metų gyvuojanti Lietuvos gotikinės muzikos legenda Kunigundos festivalyje pristatys dainas iš keletą metų laukiamo, jau netrukus pasirodysiančio naujo albumo. "Muzikos, kuri skambės naujam albume ir per mūsų pasirodymą Kunigunda Lunaria, negalima vadinti grįžimu prie šaknų, tačiau tai nebus ir visiškas atsidavimas modernioms technologijoms, nors, žinoma, jų įtaka bus juntama", - intrigavo Siela lyderis Aurelijus Sirgedas.

Tapusi kone lietuviškos gotikinės muzikos sinonimu, Siela savo kultinį statusą užsitarnavo tokiais albumais, kaip " Prakeikimas ", "Juodo opiumo žemė", "Už regėjimo lauko" ir "Tremtyje". Grupės kūriniai pasirodė eilėje žymių kompiliacijų Vakaruose, Siela taip pat ne kartą pasirodė užsienio scenose, tame tarpe prestižiniuose festivaliuose Castle Party ir Wave Gotik Treffen.

Per visus 15 metų Aurelijaus Sirgedo grupė nenustoja stebinti klausytojų ir ištikimų gerbėjų - pvz. pernai metais pristatytas unikalus projektas "KamerAkustika", atliktas su džiazo virtuozu R.Babraičiu nacionaliniame M.K.Čiurlionio muziejuje. Tuo pačiu galima pastebėti, jog paskutinis Siela albumas pasirodė 1997-aisiais. Tad klausytojai gali būti tikri, jog benefisinis naujo darbo pristatymas Kunigundos scenoje pateiks ne vieną staigmeną bei pamalonins fanus brandžiais hitais.

va sita grupe patinka man.
SIELA

Neabejotinai garsiausia Lietuvos gotikinio roko grupė, neseniai atšventusi savo 13 metų jubiliejų. Tapusi lietuviškos gotikinės muzikos sinonimu, Siela taip pat neblogai pažįstama ir klausytojams Vakaruose - jų kūriniai buvo įtraukti į įvairius Vakaruose leidžiamus rinktinius albumus, pasisekimo Siela sulaukė ir prestižiniame Castle Party festivalyje. Lietuvoje Siela išgarsėjo tokiais albumais kaip "Tremtyje", "Juodojo Opiumo žemė", "Už regėjimo lauko". Beje, būtent Kunigunda Lunaria metu Siela iš naujo pristatys savo kultinį albumą "Už Regėjimo Lauko" - šis įrašas bus perleistas kompaktinio disko pavidalu! Festivalyje Siela taip pat žada klausytojams pateikti visiškai naujas dainas ir specialų pasirodymą.

Atsakyti
Puslapiai: 1234567
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Naujieji Lietuviai Naujieji Lietuviai
5,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

22:07 - 4Blackberry
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
22:06 - 4Blackberry
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
21:58 - einaras13
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
21:48 - 4Blackberry
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
21:46 - 4Blackberry
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
21:19 - einaras13
Man reiktų kažkada pradėt santykius su Wings. Visuomet Wings turėjau omeny kaip mane labiau dominantį projektą negu patys bitlai, bet vis kažkur kitur dėmesys nukrypsta. Bet neabejoju, jog Wings kataloge rasčiau nemažai ką sau artimo.
20:08 - 4Blackberry
Kažin ar uždėjus šauktuką pavadinime pasitaisytų. Nes šauktukas ir turėtų būti pagal viską. O gal jis buvo išimtas su priežastim... Hm, įdomus mistinis detektyvas.
20:01 - einaras13
Šitas yra labai geras, made my day Įdomu tai, kad tikroje albumo nuorodoje yra brūkšnelis prieš "Help". Toks jausmas, kad kažkas bandė taisyti šitą situaciją ir nesugalvojo nieko geriau kaip įterpti brūkšniuką Arba labai keistas netyčiukas.
19:12 - 4Blackberry
Pavyksta ten patekti tik jei iš dainos tame albume profilio spaudžiama ant albumo nuorodos.
19:10 - 4Blackberry
Ok, dar vienas juokingas dalykas ištiko. Negali įeiti į The Beatles albumo Help puslapį, nes paspaudus nukreipia į svetainės pagalbos puslapį!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 4698
  Iš viso užsiregistravę: 73773
  Naujausias narys: aliciaanch
  Šiandien apsilankė: 325915