Lemna rašė: labai patinka.. patinka balsas.. dainu zodziai.. patinka kad dainuoja lietuviskai.. megstamiausia lietuviu grupe......
Man tas pats, manyčiau iš lt gothic scenos man jie geriausi. Be to, turintys įvairiausių prieskonių. IR šiaip, jau šešiolikti metai kaip gyvi... Respect.
dabar kaip tik klausau sios grupes bet nepasakyciau kad tai kazkas labai tookio tiesiog neblogai jie groja ir tiek nei man sita grupe labai patinka nei nepatinka tai tiesiog viena is mano klausomu grupiu.
grupe Siela viena is geresniu lietuviu grupiu ir tiek, o ju muzika Cool...
there's jus too much
that time cannot erase
Seniau labai patikdavo, bet per Velnių Malūną, įpusėjus jų pasirodymui, kažkas pasidarė ir pabodo. Taip, šią grupę gerbiu, ji vis profesionalėja, tobulėja, bet ne man paprasčiausiai.
Labiau prie širdies, beje, naujesnė jų kūryba.
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
Man reiktų kažkada pradėt santykius su Wings. Visuomet Wings turėjau omeny kaip mane labiau dominantį projektą negu patys bitlai, bet vis kažkur kitur dėmesys nukrypsta. Bet neabejoju, jog Wings kataloge rasčiau nemažai ką sau artimo.
Kažin ar uždėjus šauktuką pavadinime pasitaisytų. Nes šauktukas ir turėtų būti pagal viską. O gal jis buvo išimtas su priežastim... Hm, įdomus mistinis detektyvas.
Šitas yra labai geras, made my day Įdomu tai, kad tikroje albumo nuorodoje yra brūkšnelis prieš "Help". Toks jausmas, kad kažkas bandė taisyti šitą situaciją ir nesugalvojo nieko geriau kaip įterpti brūkšniuką Arba labai keistas netyčiukas.
2006 m. gegužės 22 d. 10:48:18
2006 m. gegužės 14 d. 12:24:43
2006 m. gegužės 14 d. 00:52:38
2006 m. gegužės 14 d. 00:30:12
2006 m. gegužės 14 d. 00:06:27
2006 m. balandžio 30 d. 02:07:38
2006 m. balandžio 14 d. 20:02:52
2006 m. balandžio 12 d. 21:20:30
2006 m. balandžio 12 d. 16:21:13
O " Dali " dar negirdėja .
2006 m. balandžio 12 d. 16:18:52
labai patinka.. patinka balsas.. dainu zodziai.. patinka kad dainuoja lietuviskai.. megstamiausia lietuviu grupe......
Man tas pats, manyčiau iš lt gothic scenos man jie geriausi. Be to, turintys įvairiausių prieskonių. IR šiaip, jau šešiolikti metai kaip gyvi... Respect.
2006 m. sausio 18 d. 17:16:04
2006 m. sausio 9 d. 14:01:05
2006 m. sausio 8 d. 12:18:26
kas jie tokie?
https://www.music.lt/?groups;id.1006 Prasau, svieskis.jei susidomesi, ieskok dg informacijos.
2006 m. sausio 8 d. 11:17:46
2006 m. sausio 8 d. 10:58:57
lacunacoil> Mestelk man kelias dainas is naujo albumo. viniesprikalta@yahoo.com. Dekavoju ;*
2006 m. sausio 8 d. 10:02:02
2006 m. sausio 7 d. 14:01:55
nelabai man ji patinka
Ir ką? Kam rūpi, kad tau nepatinka, jei nesugebi apibrėžt kodėl ji tau nepatinka? Gana čia to floodo
2006 m. sausio 2 d. 19:39:35
2006 m. sausio 1 d. 19:34:42
2006 m. sausio 1 d. 15:06:32
Labiau prie širdies, beje, naujesnė jų kūryba.