Sielą mačiau MJR renginiuose. Man šiek tyiek juokingas jų vokalistas, tačiau kartais tokios muzikos visai sakyčiau reikia. Gal aš neteisingai elgiuosi ir info gali būti pasenusi, bet internete radau +370 685 55573, sielos@takas.lt. Velniai rautų, pasveikinkite tą linksmąjį Aurių Sirgedą nuo manęs )
Na, šiaip visai nieko grupė, tik dabartinė jų per koncertus grojama programa (ta akustinė su fortepijonu) tai man kažkaip visai nepatinka. Per daug jau ji kažkokia verksminga, pasigendu to Sielos šaltumo. Asmeniškai man geriausias Sielos periodas buvo prieš kokius porą metų, kai jie savo senas dainas pergrojinėjo su daug daug elektronikos. O ir tie senieji jų goth-rock'iniai kūriniai visai mielai klausosi.
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
Man reiktų kažkada pradėt santykius su Wings. Visuomet Wings turėjau omeny kaip mane labiau dominantį projektą negu patys bitlai, bet vis kažkur kitur dėmesys nukrypsta. Bet neabejoju, jog Wings kataloge rasčiau nemažai ką sau artimo.
Kažin ar uždėjus šauktuką pavadinime pasitaisytų. Nes šauktukas ir turėtų būti pagal viską. O gal jis buvo išimtas su priežastim... Hm, įdomus mistinis detektyvas.
Šitas yra labai geras, made my day Įdomu tai, kad tikroje albumo nuorodoje yra brūkšnelis prieš "Help". Toks jausmas, kad kažkas bandė taisyti šitą situaciją ir nesugalvojo nieko geriau kaip įterpti brūkšniuką Arba labai keistas netyčiukas.
2005 m. gruodžio 12 d. 14:14:37
NAKTIS !
2005 m. spalio 30 d. 11:57:18
jaj galit kas nors aciuskit i angelishkai_welnishka@hotmai.com
wanilxa@one.lt
aciu
2005 m. spalio 29 d. 21:42:24
tikrai lb gera LT grupe, viena geriausiu:}
2005 m. spalio 29 d. 20:41:40
2005 m. spalio 25 d. 18:29:04
2005 m. spalio 25 d. 15:12:49
2005 m. gegužės 13 d. 09:15:30
•Žodžiai prieš amžius ištarti jų aidą pasamonei girdi •Medžiai šaknim išrauti,ju skausmą gilei širdy slepi. •Pelenais pavirtę namai,y kuriuos sugrįšt pamiršai,vakarais gestantys laužai •Sužeisti mirtinai jausmai....
2005 m. balandžio 26 d. 18:43:33
2005 m. balandžio 26 d. 14:24:20
2005 m. balandžio 26 d. 14:23:07
2005 m. balandžio 26 d. 09:04:14
Mano siela priklauso Sielai
2005 m. balandžio 18 d. 17:13:11
2005 m. balandžio 17 d. 23:57:53
sielos@takas.lt. Velniai rautų, pasveikinkite tą linksmąjį Aurių Sirgedą nuo manęs
2005 m. balandžio 17 d. 21:59:01
2005 m. vasario 23 d. 20:42:58
2005 m. vasario 15 d. 22:53:06
2005 m. sausio 18 d. 00:13:00
2005 m. sausio 16 d. 16:19:14
Dabar jau koki penkiasdesimta karta is eiles klausau "geles uzsimerke".. dievinu sia daina.
2005 m. sausio 8 d. 12:23:25
2005 m. sausio 6 d. 18:38:26