Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinė perskaityta knyga

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 1112131415161718192021 ... 49
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
DeathLetter
2012 m. liepos 18 d. 19:28:59

2012 m. liepos 16 d. 12:50:36 2012-07-16 12:52:54

Sveiki,

Ieškau žmonių, kurie būtų skaitę knygą "Rūgštim įkrauto gėrimo testas". Rašau magistro darbą, todėl ieškau norinčių ir galinčių duoti interviu apie šią knygą, ir galbūt priklausančių kokiai nors subkultūrinei grupei. Jei kam bus įdomu galėsiu vėliau atsiųsti darbą :) Būčiau labai dėkinga :)

Atsakyti
dingusi_kazkur
2012 m. liepos 15 d. 06:41:35

Čekuolis fainas. "Faktai ir šypsenos" paliko didesnį įspūdį, bet, matyt, labiausiai dėl to, kad dabar jau esu pripratusi prie jo rašymo stiliaus. Nes aną kai pradėjau skaityti, pamačiau, kas per daiktas, tai buvau tiesiog euforijoj.

2012 m. liepos 14 d. 21:38:40

O kaip Čekuolis?

2012 m. liepos 14 d. 14:41:49

Mažasis princas.

2012 m. liepos 14 d. 10:52:05

Charles Cross "Sunkiau nei dangus. Kurto Cobaino biografija"

Atsakyti
dingusi_kazkur
2012 m. liepos 14 d. 10:32:39

Algimantas Čekuolis "Šešios progos numirti".

Patricia Scanlan "Frančeskos vakarėlis". Šitos neskaitykit. Neverta.

2012 m. liepos 11 d. 13:10:01

Idomu. Kai perskaitysiu tai ka dabar turiu pasiemusi, butinai paimsiu ir sia. {#}

Atsakyti
einaras13
2012 m. liepos 11 d. 13:05:56

Apie jauną kunigą ir jo jausmus, vidinius konfliktus, pašaukimo paieškas (tarp poeto ir kunigo). Jau pasako viską pats kūrinio žanras: psichologinis intelektualinis romanas.

2012 m. liepos 11 d. 13:01:47

Oho. Zinau, kad ta knyga neblesta, bet nebandziau skaityti. Apie ka ji? Na bent jau mazdaug.

Atsakyti
einaras13
2012 m. liepos 11 d. 12:58:06

Vat būtent, kad siužetas įdomus. Tą ir turėjau omeny. O kai siužetas įdomus tai ir perskaitai greit. Aš "Altorių šešely", 900 puslapių milžiną įveikiau per savaitę, o trečią dalį (300 psl) per dieną.

2012 m. liepos 11 d. 11:52:13

Na taip, tas romanas idomus. Is pradziu skaiciau labai priverstinai, nes tas skaitymas ir buvo priverstinis (mokytoja dave sarasa knygu is kuriu reikejo BUTINAI perskaityti penkias, zinoma kai kurios mano klasiokes i tai nusispjove ir nusprende, kad nieko neskaitys, bet as gi visuomet daug skaiciau tai turiu butinai pateisinti mokytojos viltis). Bet po to geriau buvo, nes istorija pati idomi. Perskaiciau maziau nei per savaite, nors knyga tikrai nera plona. Storoka sakyciau. Bet perskaiciau taip greit ne tik del to, kad buvo idomu... Prisipazinsiu: to saraso nekenciau ir norejau jo kuo greiciau atsikratyti, bei skaityti kitas knygas, kurios atrode idomesnes ir labai mane trauke. Be to, labai didele tikimybe, kad keisiu mokykla ir gyvenamaja vieta, tai kaip ir veltui skaiciau. BET, ta knyga tikrai ne veltui. Tobula klasika.

(Atsiprasau, kad rasau cia taip nelietuviskai. Lietuviu kalbos nera, todel kartais kopijuoju raides, kad ne taip baisiai atrodytu, bet tai tikrai labai vargina)

Atsakyti
Sahja
2012 m. liepos 10 d. 21:09:43

Gal kas skaitysite BIRUTĖ Galdikas -ROJAUS ATSPINDŽIAI knygą,parašykite savo įspūdžius {#}

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
einaras13
2012 m. liepos 10 d. 14:03:30

A kodėl vos įveikei? Tik nesakyk, kad šis romanas tau nepatiko. Na taip, aš pats tik skaitęs mokykloje ištraukas, bet galiu patvirtinti, kad ne kiekvieno skoniui tas Dikenso rašymo stilius. Man ganėtinai neblogos tos ištraukos buvo ir visiškai norėčiau pilną romaną perskaityti.

2012 m. liepos 10 d. 13:50:18

Vinco Mykolaičio-Putino "Altoriu šešely". Na, ją visi žinot. Puiki knyga. Ir tie, kurie sako, kad pirma dalis yra prasta ir neįdomi, jie užsitraukia mano nemalonę. Ten daugiau iškalbingumo, vidinio pasaulio, jausmų ir emocijų nagrinėjimo, kaip ir vidinių konfliktų.

Tenka pastebėti, kad antroje dalyje daugiau veiksmo ir intrigos (gal tai žmones ir veda prie pirmos dalies nemėgimo). Man antra dalis labiausiai patiko iš visų, ypatingai jos pabaiga.

Trečioji dalis man nelabai patiko. Pirmiausia, dėl pačio pagrindinio veikėjo, dėl jo automatiško nusistatymo prieš jo luomą ir pareigas. Na, suprantu, visa knyga buvo paremta tikrojo pašaukimo ieškojimu bei dvasiškių ir pasauliečių pažiūrų sankirta, bet aš vis tiek nesuprantu, kaip čia su ta kunigyste. Na, gal ir gerai, bet tiesiog nepatiko. Va, dar tokie peršokimai, kaip po 10 metų, man irgi ne prie širdies. Na, šįkart to reikalavo siužetas. Ir trečiojoje dalyje nemačiau įdomumo dėl to, kad nebuvo intrigos. Jokių įvykių nebuvo. Dvi moterys ir iškart jau buvo aišku, kuri taps ta vienintele. Na, o pabaiga buvo visas sprogimas, ko reikėjo šitam kūriniui. Taigi, pabaiga irgi puiki.

2012 m. liepos 9 d. 21:12:44

Žinau, kad ne man.

Sutinku, kad Vakarams visa orveliška realybė — aiškiai egzotika. Bet nesutinku, kad Milošo esmė (gal konkrečiai „Pavergto proto“ atveju, kuri išvis yra viena pačių „skausmingiausių“ mano skaitytų knygų, čia, aišku, subjektyvu) ir vertė yra sovietinės propagandos ir sistemos analizėje. Veikiau pačiame žmoguje.

Puiku, kad „nieko naujo nepasakė“ (aš čia be ironijos). Bet ne visiems, net ir priklausantiems Jūsų kartai, yra taip.

Ir anų laikų užmarštis nereikalinga. Reikalingas įvertinimas, kritinė refleksija, t.y. reikia to, kas pas mus vis dar neegzistuoja. Gal tada tauta taip neraudotų dėl prisitaikėliškų poetų. Milošo pavergtų protų vivisekcija yra gerbtina ir aktuali.

Atsakyti
Dilgele
2012 m. liepos 9 d. 20:55:37

Good.

Juk žinai, kad istoriją galima (ir lengva) rašyti tendencingai. Į jo rašliavą žiūrėti rimtai nereikėtų.:}

Atsakyti
Crazyz
2012 m. liepos 9 d. 17:23:15

Trys draugai (Jurgis Mačiūnas, Yoko Ono, John Lennon)

Parengė Jonas Mekas.

Puiki knyga. Šių žmonių susirašinėjimai, pasakojimai, apie Fluxus rengimą ir pnš., dienoraščiai, gyvenimo istorija, super :)

Atsakyti
Alvydas1
2012 m. liepos 8 d. 22:29:10

Č. Milošo "isos slėnis" romanas ar esė? Teko skaityti tik publicistiką ir laiškus. Gan sudėtingas mąstymas, bet po tam tikrų pastangų atrandi, kad nieko tokio, ko pats nežinau jis nepasako. Milošas labiau vertingas vakarų pasaulio skaitytojamams, kuriems sovietinė propoganda ir valdymo sistema yra terra incognita. Mano kartai, nukritus raiščiui nuo nakių, tai nūdienos rudimentas, kurio taip greit nepamirši ir neišoperuosi. Tai mūsų gyvenimo etapas, kuriame lygegrečiai buvo apstu gėrio.

2012 m. liepos 8 d. 21:57:27

neee :DD buvau akademinės knygos knygyne ir reikėjo išleisti kuponą, tai ir nusipirkau, kadangi tik 5 litai kainavo :D

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 1112131415161718192021 ... 49
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Neil Young Neil Young
7,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1774
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 15827