| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2012 m. liepos 8 d. 21:50:23
Paskutinė perskaityta knyga? Charles Dickens "Oliverio Tvisto nuotykiai" :D Skaičiau tik dėl to, kad tai buvo viena iš saraše buvusių knygų. Vos vos įveikiau. :)
2012 m. liepos 8 d. 21:42:29
Č. Milošas "Isos slėnis". Nieko ypatingo :/ Reiks pasiimt "Pavergtas protas", gal tada pasikeis nuomonė apie Milošą :D
2012 m. liepos 8 d. 21:41:18
Persiprašau aiškiai, bet o čia rimtai kažkas iš IF akademinio personalo rekomendavo (rimtu tonu, kaip rimtą akademinę literatūrą) skaityti Liekio knygą?
2012 m. liepos 8 d. 21:28:52
Na, kodėl priverstinė, tikrai ne, jei tik įdomu susipažinti su tais istoriniais faktais, take it :)
2012 m. liepos 8 d. 21:24:15
- Viktor E. Frankl - Žmogus ieško prasmės.
Hmmm.
Kažkas naujo.
Apie logoterapiją, kančias lageryje (Sruogos - Dievų miškas2, tik kitaip), apie ieškojimą prasmių.. Na, nebloga. Labai daug apie knygą pasako ir nuolat cituojama Nietzschės mintis -
kas turi KAM gyventi, ištvers bet kokį KAIP.
(o tame racijos išties yra).
2012 m. liepos 8 d. 21:21:36
bet juk faktas, kad čia akademinė-priverstinė skaityti literatūra, tiesa? ; )
2012 m. liepos 5 d. 14:00:51
Algimantas Liekis
"Lenkų skriaudų lietuviams istorijos apžvalga"
Juodieji Lietuvos istorijos puslapiai I-II
(iki 1939 m.)
Pavadinimas daug ką pasako, neilga knyga, bet iš tiesų autorius taikliai nupasakoja įvykius, stumiama ant lenkų, ypač Lietuvos lenkų. Verta paskaityti :)
2012 m. birželio 25 d. 22:48:29
R. Merlis 'Mirtis - mano amatas'
Patiko. Žiauriausia vieta buvo ta, jog paskutiniai (ar paskutinis, don't know) knygos puslapiai buvo išplėšti.
2012 m. birželio 25 d. 22:43:16
F. S. Fitzgerald - Didysis Getsbis.
Patiko. Labai.
2012 m. birželio 25 d. 20:16:47
Šiandien kaip tik perskaičiau Antano Vaičiulaičio romaną "Valentina". Man tai labai patiko. Tema primena į Vaižganto "Dėdės ir dėdienės", kai mergina nežino, kurį vaikiną pasirinkti, bet pabaiga tragiškesnė. Labai daug psichologijos ir visokių apmąstymų, o šeip ši knyga yra apie pirmąją meilę, kuri baigėsi tragiškai. Ir galiu pasakyti, kad tikrai nesitikėjau tokios pabaigos. Tikrai siūlyčiau perskaityti.
2012 m. birželio 25 d. 18:59:52
Perskaičius Aną Frank ir aš pradėjau rašyt dienoraštį. Pirmą kartą sėkmingai. Ne taip, kaip daugybė bandymų ir po savaitės nesėkmingai. Na jau nuo 2011m. lapkričio rašau. Tik tiek ir supratau perskaičius-kad ir aš noriu rašyt
Kas žino, gal karas ateis ir mano dienoraštį išleis
2012 m. birželio 25 d. 18:57:26
Tai sakau , nenuostabu kad aš nežinojau šito
2012 m. birželio 25 d. 18:27:17
O man tas tavo pvz jau išgirstas penktoj klasėj (ar šeštoj) per istorijos pamoką
2012 m. birželio 25 d. 18:24:24
Va va
. Dar ir kaip mokėjo . O dėl Holokausto tai taip , irgi sužinojau daugiau negu mokykloj . Pvz. nu bent jau aš tai nežinojau kad žydai nešiojosi ant paltų geltonas žvaigždes. Nu bet jau čia nenuostabu , kad nežinojau :D
2012 m. birželio 25 d. 18:04:14
Spaudžiu dešinę. Anos Frank dienoraščiai man davė daugiau žinių apie holokaustą, negu bet kuris istorijos vadovėlis. Jinai mokėjo rašyti dienoraščius, ne tai, kai mes, čia malam visokį šudą
2012 m. birželio 25 d. 18:01:15
Anos Frank dienoraštį suskaičiau . Tiesą sakant , visai įdomi . Skaitydama vis galvojau "įdomu , kas nutiks jai tada ir tada..." . Žinoma apie Holokausto baisumus daugiau sužinojau .
2012 m. birželio 25 d. 14:45:10
Savo noru.
2012 m. birželio 25 d. 14:43:57
Oho. Čia savo noru giliniesi į anglų klasiką, ar paskaitom (?) privaloma?
2012 m. birželio 25 d. 13:49:02
Jo - čia yra svarbiausia. Biografijų rašytojai, kurie mėgsta pakaltinti, man atrodo, jie patys šlykščiausi žmonės. Kaip išvis galima kaltinti žmogų dėl kokio nors poelgio arba jo gyvenimo būdo?
2012 m. birželio 25 d. 13:44:36
Na man tai buvo lengva, visas grupes (atrodo) žinojau.
Ir kuo gera ši knyga-nei vienas dėl nieko nebuvo kaltinamas kaip kitose biografijose.