Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinė perskaityta knyga

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 1314151617181920212223 ... 49
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
einaras13
2012 m. birželio 25 d. 13:41:25

Jo, sunku tada, bet ir tada vis tiek kažką naujo sužinosi. Nežinojau grupės "Tad" - turbūt vienintelės iš ten minėtų. Tai va, daugiau viskas buvo žinoma. Ten taip susipynė muzikos pasaulis ir emocinis žmogaus pasaulis, kad gali pagalvoti, kad vienu metu skaitai romaną ir enciklopediją.

2012 m. birželio 25 d. 13:38:11

Tą patį galiu pasakyt. Nemėgstu biografijų ir, bet ši labai lengvai susiskaitė. Gal tik sunkiau skaityt tiem, kurie nežino dauguma ten minėtų grupių, bet panašu, kad mano namiškiai po šios knygos namie užsikrėtė grunge manija. {#}

Atsakyti
einaras13
2012 m. birželio 25 d. 13:23:04

Charles R. Cross - Sunkiau nei dangus. Nesu stiprus biografijų mėgėjas, bet šita - pribloškė, sužavėjo. Apie Kurtą tiek teko sužinoti. Kaip viena music'o narė sakė, kad ji įdomi. Prieis ji pabaigą šios knygos ir supras, kad tai kartu ir sukrečianti roko muzikos dievuko gyvenimo istorija. Tai geriausia mano skaityta biografija. 

2012 m. birželio 25 d. 13:20:04 2012-06-25 13:24:56

Jane Austen "Puikybė ir prietarai" (2009 metų leidimas). Jau seniai turėjau ją perskaityt, bet tik dabar susiprotėjau. Vienas geriausių man kada nors skaitytų klasikos romanų.

Anne Bronte "Agnesė Grėj". Knyga ne pati geriauisa, bet gera. Man patiko, kaip išaukštinama ir gerbiama religija joje.

2012 m. birželio 25 d. 00:04:11

Jei jau primena Kusturicą, turėtų būti Gut.

//

skaitininkė tu, dingusi : ]

super.

//

pastaruoju metu draugauju labiausiai su poezija. 

bene perskaičiau A. N. - Niliūno "Poezija iš svetur".

Ojau kaip haiku patiko.. (mm)

2012 m. birželio 25 d. 00:01:01

Téa Obreht „Tigro žmona“ - labai norėčiau jums apie šią knygą papasakoti, bet jaučiu, kad savo žodžiais ją tik sumenkinčiau, nes nemokėčiau tinkamai visko apsakyti. Tad tieisog pasakysiu, kad man jinai labai patiko. Anotacija sakė, kad tai "rafinuotai subtilia magiškojo realizmo ir Emiro Kusturicos filmus primenančiovaizduotės šėlsmo derme alsuojantis kūrinys", ir ji neklydo.Rekomenduoju.https://www.15min.lt/naujiena/kultura/literatura/knygos-recenzija-tigro-zmona-magiskasis-balkanu-realizmas-286-210221

2012 m. birželio 20 d. 20:18:16

A.Diuma Vilkų vadas

2012 m. birželio 19 d. 16:35:35 2012-06-19 16:37:22

Tiesa Čekuolis, kaip visada nuostabus. Tokios knygos nepaminėt neįmanoma

2012 m. birželio 19 d. 15:44:18

Dostojevskio "Broliai Karamzovai". Knyga nebloga, tačiau bent jau man pasirodė šiek tiek per daug ištemta...

Atsakyti
Enough
2012 m. birželio 18 d. 19:43:50

Nelabai esu filosofijų ir visokių panašaus pobūdžio veikalų. O ir šita buvo privalomos literatūros sąraše, bet visai patiko. Įdomių minčių atradau.

Atsakyti
Gabux
2012 m. birželio 18 d. 00:07:23

- "Decades of Fashion. 1900 to present" : ]] Čia duoklė moteriškai tuštybei,. bet net nežadu nuo to slėptis.  Knyga puiki, labai labai. Žavu stebėti, kaip keitėsi/grįžo mados, subtilios detalytės ir t.t. Ir tie paaiškinimai - vertingi. Žodžiu, jau turiu bent 6 drauges eilėj nugvelbti iš manęs šią knygą.

- daug daug daug Osho. Mm, 4-ias jo knygas, rodos, pastaruoju metu ir n paskirtų minčių rinkinių. Oii, visoks tas Osho, oii visoks. Youtube jis man visai nemielas (toks kaip pvz. yra Sri Sri), bet skaityti jį patinka ir labai. Sprigtuoja smegenis. Kartais ir stipriai. Pastaruoju metu man labiausiai įstrigusi jo mintis buvo ta, kad žinios yra maistas Ego. tada kyla klausimas, kaip ir ar įmanomas intelektualinis/dvasinis tobulėjimas vienu metu... [?] Na, bet lai tai ateities kontempliacijoms;

- beveik baigta skaityti "Rusų kalbos pokalbiai ir žodynėlis" : ]]

Nors ir neskamba rimtokai, bet viskas labai rimtiems tikslams... Kad atsiminčiau, tai, ką moku.. Kad išmokčiau naujo. Kad pasikartočiau, taip. Kad galėčiau laisviau suprasti DDT. Kad kada nors, pasiekusi advanced lygį, galėčiau laisvai skaityti rusų poeziją, kad ir Puškiną. Mmm.. Nirunda : ]

2012 m. birželio 17 d. 23:59:25

Oo-o. Na ir?

2012 m. birželio 17 d. 22:52:28

Paolinio "Vyriausiasis". Jau anksčiau buvau skaičius pasiimtą iš bibliotekos, dabar nusipirkau, o kadangi nieko neprisiminiau, tai jaučiausi beveik kaip pirmą kartą skaitydama.

Atsakyti
R7wa
2012 m. birželio 12 d. 14:32:10

"Tartiufas" {#} Spaudžiu dešinę ;)

2012 m. birželio 12 d. 10:21:06

Nemažai jų:

Pierre Corneille "Sidas", Moliere "Don Žuanas", "Tartiufas", Šileris "Klasta ir meilė", Fiodoras Dostojevskis "Broliai Karamazovai I"  

2012 m. birželio 12 d. 09:50:34

Platonas "Puota"

Atsakyti
Ievuxs01
2012 m. birželio 11 d. 12:10:40

Bram Stoker - Drakula 

(Kodėl šie užrašai pateikiami tokia,o ne kitokia tvarka, paaiškės juos skaitant. Visi neesminiai dalykai buvo praleisti, kad ši istorija, šiais laikais skambant neįtikėtinai, atrodytų kaip paprastas faktas. Čia ničnieko nėra pasakojama apie praeitį, kurią prisimenant gali suklysti atmintis: visi dienoraščiai buvo rašomi iškart po minimų įvykių ir atspindi juos rašiųsiųjų nuomonę ir reiškinių suvokimą.)  {#}

2012 m. birželio 10 d. 21:53:40

"Lietuvos istorija 11-12 klasėms" {#} 

Ot toks neblogas romanas prieš miegą. Ypač sužavėjo Vytauto ir Jogailos konfliktas. Ir šiaip, kiekvieno skoniui turėtų sueiti - yra ir romantiškų meilės istorijų (Žygimantas Augustas ir Barbora Radvilaitė), veiksmo filmų mėgėjams rekomenduočiau tokius perliukus kaip Žalgirio, Saulės, Pabaisko mūšiai. :)

2012 m. birželio 10 d. 01:41:37

F.Kafka Pylis, Nyce "Apie Morales Genealogija" o sweet mother of angels and beauty that was awesome

2012 m. birželio 9 d. 19:55:32 2012-06-09 19:56:45

Ivanauskaut4s "Mėnulio vaikai". Be proto gera knyga. Visiems rekomenduoju paskaityt :]

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

G-Dragon G-Dragon
8,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1636
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 25666