| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2012 m. birželio 25 d. 13:41:25
Jo, sunku tada, bet ir tada vis tiek kažką naujo sužinosi. Nežinojau grupės "Tad" - turbūt vienintelės iš ten minėtų. Tai va, daugiau viskas buvo žinoma. Ten taip susipynė muzikos pasaulis ir emocinis žmogaus pasaulis, kad gali pagalvoti, kad vienu metu skaitai romaną ir enciklopediją.
2012 m. birželio 25 d. 13:38:11
Tą patį galiu pasakyt. Nemėgstu biografijų ir, bet ši labai lengvai susiskaitė. Gal tik sunkiau skaityt tiem, kurie nežino dauguma ten minėtų grupių, bet panašu, kad mano namiškiai po šios knygos namie užsikrėtė grunge manija.
2012 m. birželio 25 d. 13:23:04
Charles R. Cross - Sunkiau nei dangus. Nesu stiprus biografijų mėgėjas, bet šita - pribloškė, sužavėjo. Apie Kurtą tiek teko sužinoti. Kaip viena music'o narė sakė, kad ji įdomi. Prieis ji pabaigą šios knygos ir supras, kad tai kartu ir sukrečianti roko muzikos dievuko gyvenimo istorija. Tai geriausia mano skaityta biografija.
2012 m. birželio 25 d. 13:20:04
Jane Austen "Puikybė ir prietarai" (2009 metų leidimas). Jau seniai turėjau ją perskaityt, bet tik dabar susiprotėjau. Vienas geriausių man kada nors skaitytų klasikos romanų.
Anne Bronte "Agnesė Grėj". Knyga ne pati geriauisa, bet gera. Man patiko, kaip išaukštinama ir gerbiama religija joje.
2012 m. birželio 25 d. 00:04:11
Jei jau primena Kusturicą, turėtų būti Gut.
//
skaitininkė tu, dingusi : ]
super.
//
pastaruoju metu draugauju labiausiai su poezija.
bene perskaičiau A. N. - Niliūno "Poezija iš svetur".
Ojau kaip haiku patiko.. (mm)
2012 m. birželio 25 d. 00:01:01
Téa Obreht „Tigro žmona“ - labai norėčiau jums apie šią knygą papasakoti, bet jaučiu, kad savo žodžiais ją tik sumenkinčiau, nes nemokėčiau tinkamai visko apsakyti. Tad tieisog pasakysiu, kad man jinai labai patiko. Anotacija sakė, kad tai "rafinuotai subtilia magiškojo realizmo ir Emiro Kusturicos filmus primenančiovaizduotės šėlsmo derme alsuojantis kūrinys", ir ji neklydo.Rekomenduoju.https://www.15min.lt/naujiena/kultura/literatura/knygos-recenzija-tigro-zmona-magiskasis-balkanu-realizmas-286-210221
2012 m. birželio 20 d. 20:18:16
A.Diuma Vilkų vadas
2012 m. birželio 19 d. 16:35:35
Tiesa Čekuolis, kaip visada nuostabus. Tokios knygos nepaminėt neįmanoma
2012 m. birželio 19 d. 15:44:18
Dostojevskio "Broliai Karamzovai". Knyga nebloga, tačiau bent jau man pasirodė šiek tiek per daug ištemta...
2012 m. birželio 18 d. 19:43:50
Nelabai esu filosofijų ir visokių panašaus pobūdžio veikalų. O ir šita buvo privalomos literatūros sąraše, bet visai patiko. Įdomių minčių atradau.
2012 m. birželio 18 d. 00:07:23
- "Decades of Fashion. 1900 to present" : ]] Čia duoklė moteriškai tuštybei,. bet net nežadu nuo to slėptis. Knyga puiki, labai labai. Žavu stebėti, kaip keitėsi/grįžo mados, subtilios detalytės ir t.t. Ir tie paaiškinimai - vertingi. Žodžiu, jau turiu bent 6 drauges eilėj nugvelbti iš manęs šią knygą.
- daug daug daug Osho. Mm, 4-ias jo knygas, rodos, pastaruoju metu ir n paskirtų minčių rinkinių. Oii, visoks tas Osho, oii visoks. Youtube jis man visai nemielas (toks kaip pvz. yra Sri Sri), bet skaityti jį patinka ir labai. Sprigtuoja smegenis. Kartais ir stipriai. Pastaruoju metu man labiausiai įstrigusi jo mintis buvo ta, kad žinios yra maistas Ego. tada kyla klausimas, kaip ir ar įmanomas intelektualinis/dvasinis tobulėjimas vienu metu... [?] Na, bet lai tai ateities kontempliacijoms;
- beveik baigta skaityti "Rusų kalbos pokalbiai ir žodynėlis" : ]]
Nors ir neskamba rimtokai, bet viskas labai rimtiems tikslams... Kad atsiminčiau, tai, ką moku.. Kad išmokčiau naujo. Kad pasikartočiau, taip. Kad galėčiau laisviau suprasti DDT. Kad kada nors, pasiekusi advanced lygį, galėčiau laisvai skaityti rusų poeziją, kad ir Puškiną. Mmm.. Nirunda : ]
2012 m. birželio 17 d. 23:59:25
Oo-o. Na ir?
2012 m. birželio 17 d. 22:52:28
Paolinio "Vyriausiasis". Jau anksčiau buvau skaičius pasiimtą iš bibliotekos, dabar nusipirkau, o kadangi nieko neprisiminiau, tai jaučiausi beveik kaip pirmą kartą skaitydama.
2012 m. birželio 12 d. 14:32:10
"Tartiufas"
Spaudžiu dešinę ;)
2012 m. birželio 12 d. 10:21:06
Nemažai jų:
Pierre Corneille "Sidas", Moliere "Don Žuanas", "Tartiufas", Šileris "Klasta ir meilė", Fiodoras Dostojevskis "Broliai Karamazovai I"
2012 m. birželio 12 d. 09:50:34
Platonas "Puota"
2012 m. birželio 11 d. 12:10:40
Bram Stoker - Drakula
(Kodėl šie užrašai pateikiami tokia,o ne kitokia tvarka, paaiškės juos skaitant. Visi neesminiai dalykai buvo praleisti, kad ši istorija, šiais laikais skambant neįtikėtinai, atrodytų kaip paprastas faktas. Čia ničnieko nėra pasakojama apie praeitį, kurią prisimenant gali suklysti atmintis: visi dienoraščiai buvo rašomi iškart po minimų įvykių ir atspindi juos rašiųsiųjų nuomonę ir reiškinių suvokimą.)
2012 m. birželio 10 d. 21:53:40
"Lietuvos istorija 11-12 klasėms"
Ot toks neblogas romanas prieš miegą. Ypač sužavėjo Vytauto ir Jogailos konfliktas. Ir šiaip, kiekvieno skoniui turėtų sueiti - yra ir romantiškų meilės istorijų (Žygimantas Augustas ir Barbora Radvilaitė), veiksmo filmų mėgėjams rekomenduočiau tokius perliukus kaip Žalgirio, Saulės, Pabaisko mūšiai. :)
2012 m. birželio 10 d. 01:41:37
F.Kafka Pylis, Nyce "Apie Morales Genealogija" o sweet mother of angels and beauty that was awesome
2012 m. birželio 9 d. 19:55:32
Ivanauskaut4s "Mėnulio vaikai". Be proto gera knyga. Visiems rekomenduoju paskaityt :]