Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinė perskaityta knyga

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 1718192021222324252627 ... 49
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
R7wa
2012 m. sausio 3 d. 18:48:15
Prieš kelias dienas perskaičiau J.Marcinkevičiaus "Mažvydą" Drama kaip drama, bet paskutinis skyrelis tikrai giliai įsirėžė į atmintį Turėtų įspūdingai atrodyti suvaidintas, tik, deja, nežinia, ar teks tokį dalyką pamatyti

2012 m. sausio 3 d. 18:37:47
Trumpų detektyvinių istorijų rinkinys "Mirtis yra sapnas".
Nepasakyčiau, kad labai patiko, bet paskaitymams prie kavos tiko. Ir kaip nusipirkta už 2 litukus, tikrai nenuvylė. Netikėtai įsigijau, kažko labai daug ir nesitikėjau.

Aleksandra Marinina "Aš numiriau vakar".
Detektyvų nebuvau beveik skaičiusi ir nesitikėjau, kad gali taip patikti. Bet šita knyga tai vau. Labai greitai perskaičiau. Labai užkabliavo, skaitydavau ištisom valandom. Ir būtinai reikės dar ką nors šios autorės įsigyti. Rekomenduoju ir kitiems.

Dabar reikia apsispręsti ką imti toliau skaityti.

2011 m. gruodžio 11 d. 19:34:26
Lietuvių mokytoja prieš kelias dienas paaiškino "Metamarfozės" metaforas tai stebiuos kaip pati nesusiprotėjau. Kada nors teks paskaityt dar karteli, nes žinant tai, ką dabar žinau, ko gero visai kitokį įspūdį paliktų.

O knyga paskutinė: Ann Rule - Last dance, last chance and other true cases. Gerai atsiemnu tik pirmą istoriją (buvo 5), o per kitas mintis vis nukrypdavo kažkut, o kai grįždavo, būdavo per vėlu suprast kas ten ką ir už ką nudėjo. Neturiu dar pakankamai įgūdžių ne savo kalba skaityti. O šiaip, nesakyčiau, kad labai gera knyga, gali visokkius psichus nusikaltimams įkvėpt, nes skaitant nusikaltelių klaidas pradedi manyt, kad tu tai tikrai tokių durnų klaidų nedarytum. Kažkam gali nepakankt proto ir norės savo jėgas realiai išbandyt

2011 m. gruodžio 11 d. 19:02:29
Rainer Maria Rilke "Duineser Elegien"

2011 m. gruodžio 11 d. 18:40:58
rašytojas: - ieškai knygos apie sintezatorius? Gal padės tau ši nuoroda: V. Žalys "Sintezatorius. Teorija ir praktika"

2011 m. gruodžio 11 d. 14:37:30
Gabux rašė:
Taip, Kafka puikus. Ir net labai.
Toks savotiškai gruznas, bet vis tiek puikus.
Ir kitas jo knygas, ne tik "Metamorfozes" verta perskaityti.

Asmeniškai man "Procesas" žymiai labiau patiko už "Metamorfozę" Daugiau tokios Kafkiškos išminties pasisemt galima Nors ir "Metamorfozė" dėmesio vertas kūrinys vien dėl savo netradiciškumo, dėl kurio mūsų tarpe buvo sutiktas gan audringai

2011 m. gruodžio 11 d. 14:34:02
aš labai norėčiau perskaityti vieną tokia knygą apie sintezatorius kurios net pavadinimo tiksliai nepamenu, bet ankščiau ji dar būdavo knygynuose. tokia ganėtinai stora knyga, berods specialiai yamaha sintezatoriams skirta ar pan, dar priės 5 metus mačiau knyginę, apie 2000 - 2004 metų leidimo tūrėtų būti, gal kas atsimenate šia knyga ir galėtumėt man pasakyti jos tikslų pavadinimą tada bent jau bibliotekose galėčiau paieškoti arba gal ir žinot dar kur ją galimą įsigyti ir knygyne kur nors? dėkui

Atsakyti
Gabux
2011 m. gruodžio 8 d. 10:16:30
Taip, Kafka puikus. Ir net labai.
Toks savotiškai gruznas, bet vis tiek puikus.
Ir kitas jo knygas, ne tik "Metamorfozes" verta perskaityti.

2011 m. gruodžio 8 d. 00:33:44
R7wa rašė:
RockPrincess rašė:
*Kafka-Metamarfozė. Nemėgstu Kafkos. Dažniausiai. Nes nesuprantu. Ne mano protui taip sakant.
*T.Moras - Utopija. Minčių gerų radau, kai ką užsinorėjau pakeist savyje. Tikrai rekomenduoju.
*A.Camiu-Maras. Labai artimas jis man pastaruoju metu pasidarė. Remarkas ko gero visada užims daugiausia vietos mano širdį, bet Camiu taip pat sėkmingai skinasi kelią į ją. Nors tiesa sakant, "Svetimas" man patiko labiau

Na jei ne tas sakinys "Nemėgstu Kafkos" būtų tiesiog idealus komentaras man
Utopija yra viena idėjiškiausių knygų, rekomenduoju ir aš
O Kamiu "Marą" apskritai gailiuosi, kad kažkada perskaičiau, nes sunku suvokti, jog jau niekada negalėsi tokios nuostabios knygos perskaityti pirmą kartą Tikrai, viena reikšmingiausių knygų, kurias perskaičiau, o dėl Rijė užsinorėjau net daktare būt Žinoma, tai tik svajuko dramblionės

Kafka tai ziauriai geras man patiko Metamorfozes net 3 kart perskaiciau

2011 m. gruodžio 7 d. 23:39:59
RockPrincess rašė:
*Kafka-Metamarfozė. Nemėgstu Kafkos. Dažniausiai. Nes nesuprantu. Ne mano protui taip sakant.
*T.Moras - Utopija. Minčių gerų radau, kai ką užsinorėjau pakeist savyje. Tikrai rekomenduoju.
*A.Camiu-Maras. Labai artimas jis man pastaruoju metu pasidarė. Remarkas ko gero visada užims daugiausia vietos mano širdį, bet Camiu taip pat sėkmingai skinasi kelią į ją. Nors tiesa sakant, "Svetimas" man patiko labiau

Na jei ne tas sakinys "Nemėgstu Kafkos" būtų tiesiog idealus komentaras man
Utopija yra viena idėjiškiausių knygų, rekomenduoju ir aš
O Kamiu "Marą" apskritai gailiuosi, kad kažkada perskaičiau, nes sunku suvokti, jog jau niekada negalėsi tokios nuostabios knygos perskaityti pirmą kartą Tikrai, viena reikšmingiausių knygų, kurias perskaičiau, o dėl Rijė užsinorėjau net daktare būt Žinoma, tai tik svajuko dramblionės

2011 m. gruodžio 7 d. 23:28:24
Alvydas1 rašė:
DeusInversus rašė:
Aidas Marcenas "50 eilerasciu" atrinko Sigitas Parulskis
Sigitas Parulskis "50 eilerasciu" atrinko Aidas Marcenas

Aidas Marčėnas yra Nomedos brolis?
Poetas rašantis intriguojančiai, žaismingai, todėl nesunkiai skaitomas.
Turiu jo eilėraščių "Metai be žiogo". Sakau turiu, nes poeziją geriau turėti po ranka. Ne taip kaip romaną, kurį perskaitęs dar atsiminsi ir po keletos metų, gi efemerišką poezijos dvasia greit išsivedėja, tad norisi karts nuo karto atgaivinti tuos jausmų, nuotaikos ar efekto momentus.
Šaunu, kad skaitoma poezija.

Na Marcenas gal ir lengvai skaitomas bet suprantamas ne taip jau ir lengvai as jo perskaiciau rinkinius "Angelas" "Sulinys" ir "50 eilerasciu" ir tikrai nepasakyciau kad lengva skaityt ta jo verlibra.

2011 m. gruodžio 7 d. 22:20:33
DeusInversus rašė:

Aidas Marčėnas yra Nomedos brolis?
Poetas rašantis intriguojančiai, žaismingai, todėl nesunkiai skaitomas.
Turiu jo eilėraščių "Metai be žiogo". Sakau turiu, nes poeziją geriau turėti po ranka. Ne taip kaip romaną, kurį perskaitęs dar atsiminsi ir po keletos metų, gi efemerišką poezijos dvasia greit išsivedėja, tad norisi karts nuo karto atgaivinti tuos jausmų, nuotaikos ar efekto momentus.
Šaunu, kad skaitoma poezija.

2011 m. gruodžio 7 d. 21:37:08
Gabux rašė:
Ooo. Poezija.
Šauniai.

Yap tikrai gerai susiskaite

2011 m. gruodžio 7 d. 20:08:04
tu tai turi apetita knygom

o senis ir jura man asmeniskai irgi labai miela.
bet siaip visas Hemenguejus patinka

2011 m. gruodžio 7 d. 17:58:47
Hemingvėjus - senis ir jūra. Pagaliau radau Hemingvėjaus knygą kuri man patinktu! Labai rekomenduoju.
Camiu - Kaligula. Išdykelis jis. "Ar pyksti, kad nužudžiau tavo sūnų?", "Ne Kaligula, anaiptolo". Šita irgi gera gera gera!

2011 m. gruodžio 7 d. 17:24:59
Aleksandr Solženicyn - Gulago Archipelagas
kolkas iveikiau pirma toma tik bet paskaityt tikrai verta

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2011 m. gruodžio 7 d. 12:27:17
Ian McEwan - Amsterdam
Dar viena kurią REIKĖJO perskaityt. Nelabai patiko.

2011 m. gruodžio 7 d. 07:36:34 2011-12-07 07:38:02
Sergei Lukjanenko ir Nik Perumov - Ne Drakonų Metas
Serija - Tolkieno mokiniai

Pasirodo šią knygą broliui prieš kelis metus dovanojau ... ir nieko apie tai nežinau. Tad ta proga, kad esu arti knygos, ir Lukjanenko yra vienas mėgstamiausių, perskaičiau per kelias naktis.
Lengva fantasy istorija, apie paralelinių pasaulių išrinktuosius, kurie iš vieno į kitą migruoja; stichijų klanus, totemus, magiją, super-powers, kitaip sakant mano saldainiukas. Page turner'is. Neįpareigojantis pasakojimas, bet patiko. Papuolė tinkamu laiku, bo skaityti Sapkowskį iš kompo - peilis.

7/10

Atsakyti
Gabux
2011 m. lapkričio 29 d. 21:30:53
Ooo. Poezija.
Šauniai.

2011 m. lapkričio 29 d. 19:30:04

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Arbata Arbata
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1770
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 36475