| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2012 m. sausio 3 d. 18:48:15
2012 m. sausio 3 d. 18:37:47
Nepasakyčiau, kad labai patiko, bet paskaitymams prie kavos tiko. Ir kaip nusipirkta už 2 litukus, tikrai nenuvylė. Netikėtai įsigijau, kažko labai daug ir nesitikėjau.
Aleksandra Marinina "Aš numiriau vakar".
Detektyvų nebuvau beveik skaičiusi ir nesitikėjau, kad gali taip patikti. Bet šita knyga tai vau. Labai greitai perskaičiau. Labai užkabliavo, skaitydavau ištisom valandom. Ir būtinai reikės dar ką nors šios autorės įsigyti. Rekomenduoju ir kitiems.
Dabar reikia apsispręsti ką imti toliau skaityti.
2011 m. gruodžio 11 d. 19:34:26
O knyga paskutinė: Ann Rule - Last dance, last chance and other true cases. Gerai atsiemnu tik pirmą istoriją (buvo 5), o per kitas mintis vis nukrypdavo kažkut, o kai grįždavo, būdavo per vėlu suprast kas ten ką ir už ką nudėjo. Neturiu dar pakankamai įgūdžių ne savo kalba skaityti. O šiaip, nesakyčiau, kad labai gera knyga, gali visokkius psichus nusikaltimams įkvėpt, nes skaitant nusikaltelių klaidas pradedi manyt, kad tu tai tikrai tokių durnų klaidų nedarytum. Kažkam gali nepakankt proto ir norės savo jėgas realiai išbandyt
2011 m. gruodžio 11 d. 19:02:29
2011 m. gruodžio 11 d. 18:40:58
2011 m. gruodžio 11 d. 14:37:30
Taip, Kafka puikus. Ir net labai.
Toks savotiškai gruznas, bet vis tiek puikus.
Ir kitas jo knygas, ne tik "Metamorfozes" verta perskaityti.
Asmeniškai man "Procesas" žymiai labiau patiko už "Metamorfozę"
2011 m. gruodžio 11 d. 14:34:02
2011 m. gruodžio 8 d. 10:16:30
Toks savotiškai gruznas, bet vis tiek puikus.
Ir kitas jo knygas, ne tik "Metamorfozes" verta perskaityti.
2011 m. gruodžio 8 d. 00:33:44
*Kafka-Metamarfozė. Nemėgstu Kafkos. Dažniausiai. Nes nesuprantu. Ne mano protui taip sakant.
*T.Moras - Utopija. Minčių gerų radau, kai ką užsinorėjau pakeist savyje. Tikrai rekomenduoju.
*A.Camiu-Maras. Labai artimas jis man pastaruoju metu pasidarė. Remarkas ko gero visada užims daugiausia vietos mano širdį, bet Camiu taip pat sėkmingai skinasi kelią į ją. Nors tiesa sakant, "Svetimas" man patiko labiau
Na jei ne tas sakinys "Nemėgstu Kafkos" būtų tiesiog idealus komentaras man
Utopija yra viena idėjiškiausių knygų, rekomenduoju ir aš
O Kamiu "Marą" apskritai gailiuosi, kad kažkada perskaičiau, nes sunku suvokti, jog jau niekada negalėsi tokios nuostabios knygos perskaityti pirmą kartą
Kafka tai ziauriai geras man patiko Metamorfozes net 3 kart perskaiciau
2011 m. gruodžio 7 d. 23:39:59
*Kafka-Metamarfozė. Nemėgstu Kafkos. Dažniausiai. Nes nesuprantu. Ne mano protui taip sakant.
*T.Moras - Utopija. Minčių gerų radau, kai ką užsinorėjau pakeist savyje. Tikrai rekomenduoju.
*A.Camiu-Maras. Labai artimas jis man pastaruoju metu pasidarė. Remarkas ko gero visada užims daugiausia vietos mano širdį, bet Camiu taip pat sėkmingai skinasi kelią į ją. Nors tiesa sakant, "Svetimas" man patiko labiau
Na jei ne tas sakinys "Nemėgstu Kafkos" būtų tiesiog idealus komentaras man
Utopija yra viena idėjiškiausių knygų, rekomenduoju ir aš
O Kamiu "Marą" apskritai gailiuosi, kad kažkada perskaičiau, nes sunku suvokti, jog jau niekada negalėsi tokios nuostabios knygos perskaityti pirmą kartą
2011 m. gruodžio 7 d. 23:28:24
Aidas Marcenas "50 eilerasciu" atrinko Sigitas Parulskis
Sigitas Parulskis "50 eilerasciu" atrinko Aidas Marcenas
Aidas Marčėnas yra Nomedos brolis?
Poetas rašantis intriguojančiai, žaismingai, todėl nesunkiai skaitomas.
Turiu jo eilėraščių "Metai be žiogo". Sakau turiu, nes poeziją geriau turėti po ranka. Ne taip kaip romaną, kurį perskaitęs dar atsiminsi ir po keletos metų, gi efemerišką poezijos dvasia greit išsivedėja, tad norisi karts nuo karto atgaivinti tuos jausmų, nuotaikos ar efekto momentus.
Šaunu, kad skaitoma poezija.
Na Marcenas gal ir lengvai skaitomas bet suprantamas ne taip jau ir lengvai as jo perskaiciau rinkinius "Angelas" "Sulinys" ir "50 eilerasciu" ir tikrai nepasakyciau kad lengva skaityt ta jo verlibra.
2011 m. gruodžio 7 d. 22:20:33
Aidas Marcenas "50 eilerasciu" atrinko Sigitas Parulskis
Aidas Marčėnas yra Nomedos brolis?
Poetas rašantis intriguojančiai, žaismingai, todėl nesunkiai skaitomas.
Turiu jo eilėraščių "Metai be žiogo". Sakau turiu, nes poeziją geriau turėti po ranka. Ne taip kaip romaną, kurį perskaitęs dar atsiminsi ir po keletos metų, gi efemerišką poezijos dvasia greit išsivedėja, tad norisi karts nuo karto atgaivinti tuos jausmų, nuotaikos ar efekto momentus.
Šaunu, kad skaitoma poezija.
2011 m. gruodžio 7 d. 21:37:08
Ooo. Poezija.
Šauniai.
Yap tikrai gerai susiskaite
2011 m. gruodžio 7 d. 20:08:04
o senis ir jura man asmeniskai irgi labai miela.
bet siaip visas Hemenguejus patinka
2011 m. gruodžio 7 d. 17:58:47
Camiu - Kaligula. Išdykelis jis. "Ar pyksti, kad nužudžiau tavo sūnų?", "Ne Kaligula, anaiptolo". Šita irgi gera gera gera!
2011 m. gruodžio 7 d. 17:24:59
kolkas iveikiau pirma toma tik bet paskaityt tikrai verta
2011 m. gruodžio 7 d. 12:27:17
Dar viena kurią REIKĖJO perskaityt. Nelabai patiko.
2011 m. gruodžio 7 d. 07:36:34
Serija - Tolkieno mokiniai
Pasirodo šią knygą broliui prieš kelis metus dovanojau ... ir nieko apie tai nežinau. Tad ta proga, kad esu arti knygos, ir Lukjanenko yra vienas mėgstamiausių, perskaičiau per kelias naktis.
Lengva fantasy istorija, apie paralelinių pasaulių išrinktuosius, kurie iš vieno į kitą migruoja; stichijų klanus, totemus, magiją, super-powers, kitaip sakant mano saldainiukas. Page turner'is. Neįpareigojantis pasakojimas, bet patiko. Papuolė tinkamu laiku, bo skaityti Sapkowskį iš kompo - peilis.
7/10
2011 m. lapkričio 29 d. 21:30:53
Šauniai.
2011 m. lapkričio 29 d. 19:30:04