| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2011 m. birželio 15 d. 19:02:52
2011 m. birželio 15 d. 11:28:51
Baudelaire čia piktokas ant pasaulio, moterų ir meilės, bet suėjo.
2011 m. birželio 8 d. 21:10:14
Brian Keaney "Tušti Žmonės" Gera knyga, mažai vilties, net pradedi abejoti laiminga pabaiga. Bet trūksta pasaulio išbaigtumo. Toks jausmas, kad autorius savęs kuriamą aplinką pasižymėjo tik keliomis linijomis.
2011 m. birželio 8 d. 19:02:31
2011 m. birželio 8 d. 19:00:20
2011 m. birželio 8 d. 16:14:07
2011 m. gegužės 27 d. 19:50:48
Charles Baudelaire - Paryžiaus splinas
Nuostabi knyga, nuostabus rašytojas ir tikriausiai mano nauja literatūrinė meilė.
Puikus pasirinkimas. Bodleras skaitomas dekadanco genijumi. Jo poezija nereali, gaila jos lietuviu kalba labai mažai, t
2011 m. gegužės 27 d. 19:32:19
2011 m. gegužės 27 d. 13:14:54
Įtraukianti, įdomi knyga. Nei per daug, nei per mažai.
Tik nesupratau, kodėl iš pradžių rašė, kad tiek žirgas, tiek raitelis yra milžiniško dydžio.
2011 m. gegužės 26 d. 12:26:31
2011 m. gegužės 26 d. 11:58:41
Užkabino mane šitas rašytojas, labai ir labai geri jo detekrtyvai
Maksas Frajus - Saldieji Gravio sapnai
Kaip visada smagu, bet "biesina" tai, jog knyga "Haliucinacijos" buvo išskaidyta. Gal gi su kitomis dalimis taip nepasielgs. O šiaip tas pats labai smagus stilius, tik, kad vos porai vakarų užteko
2011 m. gegužės 26 d. 10:24:35
Nuostabi knyga, nuostabus rašytojas ir tikriausiai mano nauja literatūrinė meilė.
2011 m. gegužės 26 d. 03:57:58
Dostojevskis - Nusikaltimas ir bausmė.
Galėjo labiau tą nusikaltimą aprašyt, jo pojučios, Lizavetos veidą... Šiaip ar taip, kai turėsit daug laisvo laiko (nes ją skaityt patariu neskubant), paskaitykit.
Labiau aprašyt neimanoma, jei esi žmogus. O jei nesi, tai nerašinėji : ]]
2011 m. gegužės 25 d. 19:35:07
"ninjago" kaip "ninjago", suki nindziuką ant padėkliuko (vilkelio) į priešininko nindziuką ant padėkliuko... pralaimi pametęs ginklą ar nukritęs nindziukas. dar yra kortelės visokioms kovos sąlygoms...
lego "city" skyriuj atkreipiau dėmesį į naujieną - lanksčius bėgius traukinių. dabar nebėra skirtumo, posūkis kairėn ar dešinėn, gali kraipyt iki tam tikro laipsnio į kokį nori šoną.
lego "technic" skyrius, regis, su lyg metais vis mažėja... bet va "mindstorms" serija vis sudėtingėja. modelyje nxt 2.0 yra usb jungtis, bluetooth'as ir net speaker'is (kalba kompiuteriukas...), o galimybės...
https://www.youtube.com/watch?v=rWd3vgLaA _M
karočia, visokių loto organizatoriai galėtų pasisemti idėjų kaip savo tv laidų reitingus pasikelt.
bendra išvaizda nedžiugina, galėtų būti mažiau grafinių (kompiuteriu darytų) elementų, o ranka konstruotų daugiau. ;P
2011 m. gegužės 21 d. 00:27:16
Didelę siužeto dalį sudaro apmąstymai, prisiminimai, monologai.
Gerai susiskaitė, gražiai, pamokančiai aprašyti įvairūs įvykiai. Tai knyga, kurioje vyrauja pasiaukojimas ir meilė bei besąlygiškai išaukštinama nuoširdi draugystė.
2011 m. gegužės 20 d. 12:05:04
Sunkiai isivaizduociau sia knyga isversta, i kita, ne originalo kalba. Joje pilna naujadaru. Daugeliu atveju net American-English ar Collins English nepadejo. Taciau viskas savoje vietoje ir apsieita be 'juoduju skyliu' kontekste.
Istorija sukurpta labai isradingai, nes is esmes, veiksmo ten netiek ir daug. Nasle bando atsikratyti mirusio vyro seselio, bet nuobodumo tikrai nebuta.
Visgi, kuriam laikui prie sio autoriaus negrisiu
2011 m. gegužės 17 d. 20:09:23
2011 m. gegužės 15 d. 11:57:26
2011 m. gegužės 14 d. 18:49:17
2011 m. balandžio 24 d. 22:55:07
Klasika. Patiko tikrai. Skaičiau po filmo, tai dabar jo balas mano akyse krito. Šiaip galbūt norėjosi daugiau paties siaubo, bet čia jau išlepimas.
Perskaityti būtina.