Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinė perskaityta knyga

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 2223242526272829303132 ... 49
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
prieblanda
2011 m. vasario 19 d. 14:39:41
O mano netikėčiausias atradimas dabar buvo Arvydo Ambraso "Žeme, nepalik mūsų: poezija, dramos, prisiminimai".

Visą laiką galvojau, kad tėra mažutė Jo eilėraščių knygutė "Žeme, nepalik mūsų" 1974 leidimo, o čia pasirodo prieš porą metų išleista dar viena, su neskelbtais eilėraščiais,dramom ir pan. Tai tiek laimės buvo ją radus visai atsitiktinai.

2011 m. vasario 19 d. 14:24:42
Kurt Vonnegut - Skerdykla nr.5

Nuo pirmų puslapių įsimylėjau tiek knygą tiek autorių. Labai gerai parašyta knyga. Tas nerūpestingumas, lašas juodo humoro puikiai sulindo. Tik gaila, kad baigėsi. Nieko nepadarysi.

2011 m. vasario 19 d. 14:00:32
Paulo Coelho "Piligrimas"

2011 m. vasario 17 d. 22:09:20 2011-02-17 22:16:15
Truman Capote - "Breafast at Tiffanies"

Na neprailgo, susiskaitė lengvai, bet kad kažkuo būtų labai sužavėjęs nepasakyčiau.

Edit: nors po to pagalvojau, kad patiko merginos paveikslas, nes tikrai pažįstų bent vieną tokią merginą, tai buvo smagu skaityti apie tokį charakterį

2011 m. vasario 15 d. 16:03:47
I.Meras "Lygiosios trunka akimirka" ir "Ant ko laikosi pasaulis"...Abi knygos tiesiog nustabios, bet velniskai liudnos...Po galais, kai skaiciau "Ant ko laikosi pasaulis" net apsiasarojau...Negaliu, kaip gaila buvo tos motinos...

Paulo Coelho "Alchemikas" tikrai prasminga knyga...Manau viena tokia knyga simtus kartu yra geresne uz visas siuo metu populiariasias knygas...

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2011 m. vasario 15 d. 14:14:14
Tomas Main Ridas "Raitelis be galvos"

Jau seniai buvau skaičiusi tokią knygą, kuri mane sužavėtų, įtrauktų ir būtų be galo įdomi. Surijau per pakankamai trumpą laiką.. Skaičiau iki tol kol beveik išvarva akys, nes labai sunku padėti knygą ir pavyzdžiui eiti į paskaitas ar miegoti. Veiksmas visada įtemptas, tai ir norisi sužinoti kas bus toliau, kaip viskas klostysis, kas iš tikro yra tas raitelis be galvos, ar haliucinacija tų kurie gyvena po kaitria Teksaso saule, ar vaiduoklis, ar žmogus. Numaniau skaitydama kas maždaug tai gali būti, bet vis tiek labai gražiai viskas buvo išnarpliota ir atskleista.
Diiiidelis pliusas šiai knygai

2011 m. vasario 14 d. 11:49:12
Gabux rašė:
Sakai, verkei. Hmm. Suintrigavo.
Ir šiaip, Barrett'as žavingas. Reikės paieškoti šios.
Mhm, jis tiesiog žavesio įsikūnijimas, bent jau savo geriausiais laikais. Bet ne tik tai. Knyga patiko, nes leidžia išgyventi visą emocijų paletę, ypač skaitant apie tamsesnius, niūresnius, bejėgiškesnius epizodus.

Aš amazonėje pirkau.

Atsakyti
Gabux
2011 m. vasario 14 d. 11:21:30
MsCopa rašė:
Perskaičiau Rob Chapman "Syd Barrett. A very irregular head". Kaip jau akivaizdu iš pavadinimo, tai biografija. Ir viena geresnių kada nors mano skaitytų, tiek dėl pagrindinio "veikėjo", tiek dėl biografijos autoriaus didžiulio darbo, kurį jis atliko su meile, kruopštumu ir atsidavimu. Išsklaidė daugelį mitų, paneigė daugelį nesusipratimų, ir, manau, jam puikiai, tiesiog tobulai pavyko apčiuopti tiek paties Sydo daugialypę asmenybę, tiek žmogiškąją 20 a. tragediją, kurios įsikūnijimas Sydas buvo, tiek kulto, mito kūrimo procesą. Skaičiau ir verkiau, retai kada biografinės knygos sukelia tokias emocijas.

Sakai, verkei. Hmm. Suintrigavo.
Ir šiaip, Barrett'as žavingas. Reikės paieškoti šios.

2011 m. vasario 14 d. 11:14:04
Perskaičiau Rob Chapman "Syd Barrett. A very irregular head". Kaip jau akivaizdu iš pavadinimo, tai biografija. Ir viena geresnių kada nors mano skaitytų, tiek dėl pagrindinio "veikėjo", tiek dėl biografijos autoriaus didžiulio darbo, kurį jis atliko su meile, kruopštumu ir atsidavimu. Išsklaidė daugelį mitų, paneigė daugelį nesusipratimų, ir, manau, jam puikiai, tiesiog tobulai pavyko apčiuopti tiek paties Sydo daugialypę asmenybę, tiek žmogiškąją 20 a. tragediją, kurios įsikūnijimas Sydas buvo, tiek kulto, mito kūrimo procesą. Skaičiau ir verkiau, retai kada biografinės knygos sukelia tokias emocijas.

Atsakyti
Cukinija
2011 m. vasario 13 d. 18:53:29
Judi Picoult - Mano sesers globėjas (My sister's keeper)
Pradžioj labai įdomu buvo, vėliau kiek ištempta - galėjo būti trumpesnė. Bet gera.

Atsakyti
kaktusas2598
2011 m. vasario 13 d. 12:04:11
dingusi_kazkur rašė:
kaktusas2598 rašė:
dingusi_kazkur rašė:
John Irving "Našlė vieneriems metams".
Irvingas - vienas iš trijų mano mėgstamiausių. Stulbina jo knygos. Tas sugebėjimas įtraukti, pripinti visko visko, kad sunku pasakyti kartais apie ką yra knyga.
Istorija apie meilę, apie laiką, apie ilgesį, apie troškimus, baimes, šeimą ir t.t.

Žavi jo detalumas. Kiekvienos knygos pabaigoje būna galybė padėkų žmonėms, padėjusiems rašytojui tam tikroje srityje. Kad būtų tiksliai ir teisingai aprašytos tam tikros vietovės, profesijos ir t.t.

10 tikrai rašyčiau. Gaila buvo baigti skaityti.

Mano mamos irgi vienas mėgstamiausių rašytojų gal reiktų ir man pabandyt jo ka nors.. Gal parekomenduosi? Pavadinimus jo knygų tai žinau.

Būtinai pabandyk. Nežinau, siūlyčiau "Maldą už Oveną Minį"
Pati kol kas esu skaičiusi tik keletą jo knygų, bet nei viena nenuvylė ir atrodo viena už kitą geresnės.

Aha, reiks pabandyti

2011 m. vasario 12 d. 18:55:43
kaktusas2598 rašė:
dingusi_kazkur rašė:
Irvingas - vienas iš trijų mano mėgstamiausių. Stulbina jo knygos. Tas sugebėjimas įtraukti, pripinti visko visko, kad sunku pasakyti kartais apie ką yra knyga.
Istorija apie meilę, apie laiką, apie ilgesį, apie troškimus, baimes, šeimą ir t.t.

Žavi jo detalumas. Kiekvienos knygos pabaigoje būna galybė padėkų žmonėms, padėjusiems rašytojui tam tikroje srityje. Kad būtų tiksliai ir teisingai aprašytos tam tikros vietovės, profesijos ir t.t.

Mano mamos irgi vienas mėgstamiausių rašytojų gal reiktų ir man pabandyt jo ka nors.. Gal parekomenduosi? Pavadinimus jo knygų tai žinau.

Būtinai pabandyk. Nežinau, siūlyčiau "Maldą už Oveną Minį"
Pati kol kas esu skaičiusi tik keletą jo knygų, bet nei viena nenuvylė ir atrodo viena už kitą geresnės.

2011 m. vasario 11 d. 18:36:55 2011-02-11 18:40:22
Benedict Wells "Paskutinė Beko vasara"

Apie kelią į žvaigždes, o daugiausia apie visus pavojus ir sunkumus tame kelyje. Labai patiko, tuo labiau kad dauguma minimų grupių buvo žinomi (Joy Division, R.E.M. ir t.t.)

Atsakyti
kaktusas2598
2011 m. vasario 11 d. 16:24:51
dingusi_kazkur rašė:

2011 m. vasario 10 d. 20:29:04

2011 m. vasario 10 d. 19:44:06
Bairono "Kainas". Geriau negu tikėjausi. Netgi labai geriau. Biblinė istorija beje. Dramoje bandoma atsakyti į klausymą kodėl Kainas nužudė Abelį, bandoma išsiaiškinti gyvenim o prasmę.
Privalomas kūrinys, tad visi turėtumėt/turėjot skaityt. Jei neskaitėt - drąsiai rekomenduoju. Drama, todėl greitai ir lengvai skaitosi + nemažai gerų citatų.

2011 m. vasario 10 d. 16:44:22
Danny Walace "Yes Man" arba tiesiog - "Jis sako TAIP!"
Nuostabi knyga pilna humoro, bei suteikianti pamastymų prie ko gali privesti toks trumpas žodelis "taip"?. O gal geriau būti "Ne" žmogum?

"Aš, Denis Volisas, būdamas sveiko proto, rašau šį svarbų pareiškimą.

Prisiekiu, kad būsiu atviras visoms galimybėms. Prisiekiu, kad gyvensiu taip, jog nepraleisčiau nė menkiausios pasitaikiusios progos. Prisiekiu, kad atsakysiu Taip į kiekvieną pasiūlymą, prašymą ar pakvietimą – net visai nereikšmingus, kasdien pasitaikančius dalykus.

PRISIEKIU, KAD NUO ŠIOS DIENOS SAKYSIU TAIP VISUR IR VISADA, KAIP ANKSČIAU SAKYDAVAU NE."

Atsakyti
lacunacoil
2011 m. vasario 9 d. 15:33:56
Cukinija rašė:
Umberto Eko "Rožės vardas"... Neužkabino, nors tu ką. Žinoma, buvo įdomių pamąstymų ir t.t., bet turbūt dar nepribrendau tokiai knygai...

Na gali būti, Aš skaičiau pirmam kurse, po išklausytų jau literatūros kursų ir man tai tapo iki šiol turbūt jei ne mėgstamiausia, tai viena iš trijų. Puikiai persipynęs detektyvas su psichologiniu/filosofiniu romanu. Ir ypač daug apie knygų pasaulį pasakantis.

2011 m. vasario 9 d. 14:35:07
Umberto Eko "Rožės vardas"... Neužkabino, nors tu ką. Žinoma, buvo įdomių pamąstymų ir t.t., bet turbūt dar nepribrendau tokiai knygai...

Atsakyti
sonia-amy
2011 m. vasario 8 d. 09:48:16
Remarkas "Vakaru fronte nieko naujo", na va ir perskaiciau...Bet pati knyga tokia, tokia ,na nera net zodziu kaip apsakyti, labai patiko, labai greitai skaitesi per viena diena (per plona)...Knyga tikrai verta tokio visu liaupsinimo, manau drasiai galima rasyti 10/10...Apskritai knygos apie kara dar nei karto nera manes apvilusios, visada tokios isskirtines ir idomios...

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 2223242526272829303132 ... 49
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Arbata Arbata
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1729
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 40489