| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2011 m. vasario 19 d. 14:39:41
Visą laiką galvojau, kad tėra mažutė Jo eilėraščių knygutė "Žeme, nepalik mūsų" 1974 leidimo, o čia pasirodo prieš porą metų išleista dar viena, su neskelbtais eilėraščiais,dramom ir pan. Tai tiek laimės buvo ją radus visai atsitiktinai.
2011 m. vasario 19 d. 14:24:42
Nuo pirmų puslapių įsimylėjau tiek knygą tiek autorių. Labai gerai parašyta knyga. Tas nerūpestingumas, lašas juodo humoro puikiai sulindo. Tik gaila, kad baigėsi. Nieko nepadarysi.
2011 m. vasario 19 d. 14:00:32
2011 m. vasario 17 d. 22:09:20
Na neprailgo, susiskaitė lengvai, bet kad kažkuo būtų labai sužavėjęs nepasakyčiau.
Edit: nors po to pagalvojau, kad patiko merginos paveikslas, nes tikrai pažįstų bent vieną tokią merginą, tai buvo smagu skaityti apie tokį charakterį
2011 m. vasario 15 d. 16:03:47
Paulo Coelho "Alchemikas" tikrai prasminga knyga...Manau viena tokia knyga simtus kartu yra geresne uz visas siuo metu populiariasias knygas...
2011 m. vasario 15 d. 14:14:14
Jau seniai buvau skaičiusi tokią knygą, kuri mane sužavėtų, įtrauktų ir būtų be galo įdomi. Surijau per pakankamai trumpą laiką.. Skaičiau iki tol kol beveik išvarva akys, nes labai sunku padėti knygą ir pavyzdžiui eiti į paskaitas ar miegoti. Veiksmas visada įtemptas, tai ir norisi sužinoti kas bus toliau, kaip viskas klostysis, kas iš tikro yra tas raitelis be galvos, ar haliucinacija tų kurie gyvena po kaitria Teksaso saule, ar vaiduoklis, ar žmogus. Numaniau skaitydama kas maždaug tai gali būti, bet vis tiek labai gražiai viskas buvo išnarpliota ir atskleista.
Diiiidelis pliusas šiai knygai
2011 m. vasario 14 d. 11:49:12
Sakai, verkei. Hmm. Suintrigavo.
Ir šiaip, Barrett'as žavingas. Reikės paieškoti šios.
Aš amazonėje pirkau.
2011 m. vasario 14 d. 11:21:30
Perskaičiau Rob Chapman "Syd Barrett. A very irregular head". Kaip jau akivaizdu iš pavadinimo, tai biografija. Ir viena geresnių kada nors mano skaitytų, tiek dėl pagrindinio "veikėjo", tiek dėl biografijos autoriaus didžiulio darbo, kurį jis atliko su meile, kruopštumu ir atsidavimu. Išsklaidė daugelį mitų, paneigė daugelį nesusipratimų, ir, manau, jam puikiai, tiesiog tobulai pavyko apčiuopti tiek paties Sydo daugialypę asmenybę, tiek žmogiškąją 20 a. tragediją, kurios įsikūnijimas Sydas buvo, tiek kulto, mito kūrimo procesą. Skaičiau ir verkiau, retai kada biografinės knygos sukelia tokias emocijas.
Sakai, verkei. Hmm. Suintrigavo.
Ir šiaip, Barrett'as žavingas. Reikės paieškoti šios.
2011 m. vasario 14 d. 11:14:04
2011 m. vasario 13 d. 18:53:29
Pradžioj labai įdomu buvo, vėliau kiek ištempta - galėjo būti trumpesnė. Bet gera.
2011 m. vasario 13 d. 12:04:11
John Irving "Našlė vieneriems metams".
Irvingas - vienas iš trijų mano mėgstamiausių. Stulbina jo knygos. Tas sugebėjimas įtraukti, pripinti visko visko, kad sunku pasakyti kartais apie ką yra knyga.
Istorija apie meilę, apie laiką, apie ilgesį, apie troškimus, baimes, šeimą ir t.t.
Žavi jo detalumas. Kiekvienos knygos pabaigoje būna galybė padėkų žmonėms, padėjusiems rašytojui tam tikroje srityje. Kad būtų tiksliai ir teisingai aprašytos tam tikros vietovės, profesijos ir t.t.
10 tikrai rašyčiau.
Mano mamos irgi vienas mėgstamiausių rašytojų
Būtinai pabandyk. Nežinau, siūlyčiau "Maldą už Oveną Minį"
Pati kol kas esu skaičiusi tik keletą jo knygų, bet nei viena nenuvylė ir atrodo viena už kitą geresnės.
Aha, reiks pabandyti
2011 m. vasario 12 d. 18:55:43
Irvingas - vienas iš trijų mano mėgstamiausių. Stulbina jo knygos. Tas sugebėjimas įtraukti, pripinti visko visko, kad sunku pasakyti kartais apie ką yra knyga.
Istorija apie meilę, apie laiką, apie ilgesį, apie troškimus, baimes, šeimą ir t.t.
Žavi jo detalumas. Kiekvienos knygos pabaigoje būna galybė padėkų žmonėms, padėjusiems rašytojui tam tikroje srityje. Kad būtų tiksliai ir teisingai aprašytos tam tikros vietovės, profesijos ir t.t.
10 tikrai rašyčiau.
Būtinai pabandyk. Nežinau, siūlyčiau "Maldą už Oveną Minį"
Pati kol kas esu skaičiusi tik keletą jo knygų, bet nei viena nenuvylė ir atrodo viena už kitą geresnės.
2011 m. vasario 11 d. 18:36:55
Apie kelią į žvaigždes, o daugiausia apie visus pavojus ir sunkumus tame kelyje. Labai patiko, tuo labiau kad dauguma minimų grupių buvo žinomi (Joy Division, R.E.M. ir t.t.)
2011 m. vasario 11 d. 16:24:51
10 tikrai rašyčiau.
2011 m. vasario 10 d. 20:29:04
10 tikrai rašyčiau.
2011 m. vasario 10 d. 19:44:06
Privalomas kūrinys, tad visi turėtumėt/turėjot skaityt. Jei neskaitėt - drąsiai rekomenduoju. Drama, todėl greitai ir lengvai skaitosi + nemažai gerų citatų.
2011 m. vasario 10 d. 16:44:22
Nuostabi knyga pilna humoro, bei suteikianti pamastymų prie ko gali privesti toks trumpas žodelis "taip"?. O gal geriau būti "Ne" žmogum?
"Aš, Denis Volisas, būdamas sveiko proto, rašau šį svarbų pareiškimą.
Prisiekiu, kad būsiu atviras visoms galimybėms. Prisiekiu, kad gyvensiu taip, jog nepraleisčiau nė menkiausios pasitaikiusios progos. Prisiekiu, kad atsakysiu Taip į kiekvieną pasiūlymą, prašymą ar pakvietimą – net visai nereikšmingus, kasdien pasitaikančius dalykus.
PRISIEKIU, KAD NUO ŠIOS DIENOS SAKYSIU TAIP VISUR IR VISADA, KAIP ANKSČIAU SAKYDAVAU NE."
2011 m. vasario 9 d. 15:33:56
Umberto Eko "Rožės vardas"... Neužkabino, nors tu ką. Žinoma, buvo įdomių pamąstymų ir t.t., bet turbūt dar nepribrendau tokiai knygai...
Na gali būti, Aš skaičiau pirmam kurse, po išklausytų jau literatūros kursų ir man tai tapo iki šiol turbūt jei ne mėgstamiausia, tai viena iš trijų. Puikiai persipynęs detektyvas su psichologiniu/filosofiniu romanu. Ir ypač daug apie knygų pasaulį pasakantis.
2011 m. vasario 9 d. 14:35:07
2011 m. vasario 8 d. 09:48:16