Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinė perskaityta knyga

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 2526272829303132333435 ... 49
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
rabithunter
2010 m. lapkričio 18 d. 17:51:34
mhm nebloga, nors vietom susidare ispudis kad kiek pertempta, tiesa sakant jauciasi kad knyga rasyta zmogaus nemaciusio sovietines sistemos

Atsakyti
james_s
2010 m. lapkričio 18 d. 17:37:55
Tom Rob Smith Vaikas 44
Ačiū rabithunter, patiko visai knyga. Neblogai perteikta atmosfera apie kurią kadaise kiek papasakojo senelis.

2010 m. lapkričio 18 d. 16:36:08
Vernerio Holto nuotykiai...Nebe pirma karta imama knyga vien del savo virselio, kuri tikrai patiko...Pacioje knygoje pasakojama apie WW2 laikotarpio vokieciu jaunuoliu gyvenima...Apie tai, kaip jiems nuo mazens iskiepijama didziule meile Vokietijai ir Hitleriui...Apie tai, kad kariauti kare yra didele garbe, nors veliau pagrindinis herojus pradeda pats kovoti su savimi nezinodamas kas yra teisybe, o, kas melas...Istiesu labai puiki knyga drasiai duodu 10/10...

Atsakyti
kaktusas2598
2010 m. lapkričio 17 d. 20:50:52
"Altorių Šešėly" - pritariu kinomanei - man irgi geriausia lietuviška skaityta knyga

2010 m. lapkričio 17 d. 18:34:59
B.Sruoga "Dievų miškas".

Labai patiko. Manau, tam įtakos tūrėjo tai, jog patinka istorija, karo tematika - tiek filmuose , tiek knygose.
Geriausia skaityta lietuviška knyga , po V.M.Putino "Altorių šešėly".

Atsakyti
kinomane
2010 m. lapkričio 11 d. 22:24:27 2010-11-12 18:33:55
J.Ivanauskaitė, "Mėnulio vaikai".

Patiko, savitas romanas, jautėsi Ivanauskaitės rašymo stilius. Daug kultūrinių faktų : muzikos ( minima daugybė tokių legendų , kaip Edith Piaf , Janis Joplin, ar legendiniai AC/DC ) , filmų, rašytojų , filosofų, netgi nemažą vaidmenį romane užėmė mūsų didis menininkas Čiurlionis.
Knygos turini sudaro dvi dalys. Labai įdomiai viena kitą papildo, antroji net paaiškina pirmąją.
Labiau patiko antroji knygos dalis.Žodžiu, patiko knyga, žaviuosi Ivanauskaite.

Atsakyti
MsCopa
2010 m. lapkričio 7 d. 14:08:11
lacunacoil rašė:
Man asmeniškai Remarko "Juodasis obeliskas" yra pati geriausia jo knyga, nes labai gerai per žmgaus psichologiją perteiktas tas laukimas, įtampa ir savęs raminimas. Prissitaikymas prie situacijos, kitaip sakant, išlieka tik stipriausi. O "Naktis lisabonoje", skaičiau seniai, nebaigiau, nes visai nekabino, bet dar, matyt, nebuvau tam subrendęs, reikės iš naujo paskaityt.
Taip, man irgi atrodo, kad Juodasis Obeliskas geriausia Remarko knyga, gal dėl to, kad mano mėgstamiausia iš jo knygų

Atsakyti
MsCopa
2010 m. lapkričio 7 d. 14:03:22
RockPrincess rašė:
MsCopa - dabar žinau apie ką knygą. Pasiskaičiau taip sakant. Bet skaitydama (prieš 9 klase, taigi net neturėjau aiškaus vaizdo kas tie fašistai ir t.t.) nesupratau. Kvaili, tušti pokalbiai, nekenčiu koridos, kompanijos ''ledi'' priminė kalę. Remarkas tam tikra prasme irgi rašo į tą pusę, bet jo knygose randu daugiau prasmės. Nežinau, tokias knygas reikia rašyt kitaip. Reikia, kad jos trenktu, o ne šiaip egzistuotu.
Tame ir yra Hemingvėjaus žavesys - jis sugeba perteikti gyvenimo beprasmybę. Ar galima prasmingai gyventi, kai žinai, kad negali būti su mylimu žmogumi? Kai jis šalia, bet kartu ir absoliučiai nepasiekiamas. Kai negali kalbėti apie tikrai svarbius dalykus, nes labai skauda, todėl belieka kvaili pokalbiai, tuščios pramogos ir skandinimasis alkoholyje. Fiziškai ir dvasiškai suluošinto žmogaus tragedija - jis pasmerktas beprasmei egzistencijai, nes karas iš jo atėmė gyvenimą.

Atsakyti
lacunacoil
2010 m. lapkričio 7 d. 13:59:23
MsCopa rašė:
lacunacoil rašė:
Remarko "Vakarų fronte nieko naujo"

Per dvi dienas. Tikrai geras kūrinys, šiaip nemėgstu karo tematikos, o ši knyga kažkaip padėjo atsigręžti gal kiek į ją, bet nepavadinčiau to geriausia mano skaityta knyga.
Remarko knygos - apie žmonių santykius karo beprasmybės fone. Jo knygų herojai tiesiog neįtikėtinai realistiški, nes Remarkas puikiai sugebėjo apčiuopti net ir mažiausias subtilybes žmonių charakteriuose bei prasiskverbti į slapčiausius sielos užkaborius.

Man asmeniškai Remarko "Juodasis obeliskas" yra pati geriausia jo knyga, nes labai gerai per žmgaus psichologiją perteiktas tas laukimas, įtampa ir savęs raminimas. Prissitaikymas prie situacijos, kitaip sakant, išlieka tik stipriausi. O "Naktis lisabonoje", skaičiau seniai, nebaigiau, nes visai nekabino, bet dar, matyt, nebuvau tam subrendęs, reikės iš naujo paskaityt.

2010 m. lapkričio 7 d. 13:25:55
MsCopa - dabar žinau apie ką knygą. Pasiskaičiau taip sakant. Bet skaitydama (prieš 9 klase, taigi net neturėjau aiškaus vaizdo kas tie fašistai ir t.t.) nesupratau. Kvaili, tušti pokalbiai, nekenčiu koridos, kompanijos ''ledi'' priminė kalę. Remarkas tam tikra prasme irgi rašo į tą pusę, bet jo knygose randu daugiau prasmės. Nežinau, tokias knygas reikia rašyt kitaip. Reikia, kad jos trenktu, o ne šiaip egzistuotu.

Dėl Remarko. Šiaip pastebėjimas. Jo knygose veikėjai yra ne tik realistiški, bet ir dažnai pasikartojantis. Tarkim apie šalutinį veikėją raudonplaukį Vilį skaičiau net keliose knygose, ''Naktis Lisabonoje'' veikėjo Švarco gimimo data yra Remarko gimimo data. Labai daug sutapimu tarp knygų yra. Jose labai daug pačio Remarko(neaiškiai pasakiau, bet manau supratot).

2010 m. lapkričio 7 d. 13:25:53

Dėl Remarko. Šiaip pastebėjimas. Jo knygose veikėjai yra ne tik realistiški, bet ir dažnai pasikartojantis. Tarkim apie šalutinį veikėją raudonplaukį Vilį skaičiau net keliose knygose, ''Naktis Lisabonoje'' veikėjo Švarco gimimo data yra Remarko gimimo data. Labai daug sutapimu tarp knygų yra. Jose labai daug pačio Remarko(neaiškiai pasakiau, bet manau supratot).

2010 m. lapkričio 6 d. 19:39:21
lacunacoil rašė:

Per dvi dienas. Tikrai geras kūrinys, šiaip nemėgstu karo tematikos, o ši knyga kažkaip padėjo atsigręžti gal kiek į ją, bet nepavadinčiau to geriausia mano skaityta knyga.
Remarko knygos - apie žmonių santykius karo beprasmybės fone. Jo knygų herojai tiesiog neįtikėtinai realistiški, nes Remarkas puikiai sugebėjo apčiuopti net ir mažiausias subtilybes žmonių charakteriuose bei prasiskverbti į slapčiausius sielos užkaborius.

Atsakyti
MsCopa
2010 m. lapkričio 6 d. 19:30:44
RockPrincess rašė:
O man net labai nepatiko. Imdama knygą į rankas nežinojau gerai nei kas tas Hemingvėjus, nei apie ką knyga. Gal dėl to. Bet šiaip, ji yra pirmoje vietoje mano nerekomenduojamu skaityti knygų sąraše. Antros vietos beje nėra
Kodėl nepatiko? Kaip manai, apie ką ta knyga?

Atsakyti
lacunacoil
2010 m. lapkričio 6 d. 16:04:01

2010 m. lapkričio 6 d. 16:01:19
kinomane rašė:
Ernest Hemingway "fiesta". Labai nebloga knyga, bet negaliu teigti , kad pernelyg sužavejo.Tačiau verta perskaityt.Romanas, pagrįstai laikomas vienu geriausiu "prarastosios kartos" kūriniu.

O man net labai nepatiko. Imdama knygą į rankas nežinojau gerai nei kas tas Hemingvėjus, nei apie ką knyga. Gal dėl to. Bet šiaip, ji yra pirmoje vietoje mano nerekomenduojamu skaityti knygų sąraše. Antros vietos beje nėra

2010 m. lapkričio 6 d. 15:31:06 2010-11-06 15:34:13
E. M. Remarque ''Vakarų fronte nieko naujo''. Sunku buvo atsitraukti nuo knygos. Užvertusi paskutinį knygos puslapį dar ilgai negalėjau sudėti bluosto, manau ją dar ne kartą skaitysiu.

J.Ivanauskaitė ''Placebas''. Nors knyga susilaukia šokių tokių neigiamų atsiliepimų kad yra dirbtina ir kad tokios organizacijos kaip ''Placebas'' nesusikurs, bet knyga kaip man pradedančiai skaityti rimtą literatūrą patiko.

2010 m. lapkričio 5 d. 21:28:32
S. King "Naminių gyvunėlių kapinės". Labai gera.

Atsakyti
lacunacoil
2010 m. spalio 31 d. 01:17:50
Stepių vilkas nuostabu ir nepakartojama. Tokios scenos kad nors išprotėk!

2010 m. spalio 30 d. 22:40:48
Turiu "Stepių vilką" lentynoje, jau seniai planuoju perskaityti, bet niekaip neprisiruošiu. Gal reikės rytoj pabandyti.

2010 m. spalio 30 d. 22:32:49
Hermano Heses "Stepių Vilkas", inspiruotas fakto, kad būtent ši knyga davė grupei Steppenwolf pavadinimą. Knyga ne iš lengvųjų - gali praleisti filosofinę jos mintį, jei užsikabinsi tik už Henrio muzikinių skonių argumentacijos, ar jo seksualinio laisvėjimo intrigos. Dabar imsiuos Murokami "Avies medžioklės" - manau jo fantasmagorija bus žymiai paprastesnė.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

G-Dragon G-Dragon
8,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1616
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 29669