| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2010 m. lapkričio 18 d. 17:51:34
2010 m. lapkričio 18 d. 17:37:55
Ačiū rabithunter, patiko visai knyga. Neblogai perteikta atmosfera apie kurią kadaise kiek papasakojo senelis.
2010 m. lapkričio 18 d. 16:36:08
2010 m. lapkričio 17 d. 20:50:52
2010 m. lapkričio 17 d. 18:34:59
Labai patiko. Manau, tam įtakos tūrėjo tai, jog patinka istorija, karo tematika - tiek filmuose , tiek knygose.
Geriausia skaityta lietuviška knyga , po V.M.Putino "Altorių šešėly".
2010 m. lapkričio 11 d. 22:24:27
Patiko, savitas romanas, jautėsi Ivanauskaitės rašymo stilius. Daug kultūrinių faktų : muzikos ( minima daugybė tokių legendų , kaip Edith Piaf , Janis Joplin, ar legendiniai AC/DC ) , filmų, rašytojų , filosofų, netgi nemažą vaidmenį romane užėmė mūsų didis menininkas Čiurlionis.
Knygos turini sudaro dvi dalys. Labai įdomiai viena kitą papildo, antroji net paaiškina pirmąją.
Labiau patiko antroji knygos dalis.Žodžiu, patiko knyga, žaviuosi Ivanauskaite.
2010 m. lapkričio 7 d. 14:08:11
Man asmeniškai Remarko "Juodasis obeliskas" yra pati geriausia jo knyga, nes labai gerai per žmgaus psichologiją perteiktas tas laukimas, įtampa ir savęs raminimas. Prissitaikymas prie situacijos, kitaip sakant, išlieka tik stipriausi. O "Naktis lisabonoje", skaičiau seniai, nebaigiau, nes visai nekabino, bet dar, matyt, nebuvau tam subrendęs, reikės iš naujo paskaityt.
2010 m. lapkričio 7 d. 14:03:22
MsCopa - dabar žinau apie ką knygą. Pasiskaičiau taip sakant. Bet skaitydama (prieš 9 klase, taigi net neturėjau aiškaus vaizdo kas tie fašistai ir t.t.) nesupratau. Kvaili, tušti pokalbiai, nekenčiu koridos, kompanijos ''ledi'' priminė kalę. Remarkas tam tikra prasme irgi rašo į tą pusę, bet jo knygose randu daugiau prasmės. Nežinau, tokias knygas reikia rašyt kitaip. Reikia, kad jos trenktu, o ne šiaip egzistuotu.
2010 m. lapkričio 7 d. 13:59:23
Remarko "Vakarų fronte nieko naujo"
Per dvi dienas. Tikrai geras kūrinys, šiaip nemėgstu karo tematikos, o ši knyga kažkaip padėjo atsigręžti gal kiek į ją, bet nepavadinčiau to geriausia mano skaityta knyga.
Man asmeniškai Remarko "Juodasis obeliskas" yra pati geriausia jo knyga, nes labai gerai per žmgaus psichologiją perteiktas tas laukimas, įtampa ir savęs raminimas. Prissitaikymas prie situacijos, kitaip sakant, išlieka tik stipriausi. O "Naktis lisabonoje", skaičiau seniai, nebaigiau, nes visai nekabino, bet dar, matyt, nebuvau tam subrendęs, reikės iš naujo paskaityt.
2010 m. lapkričio 7 d. 13:25:55
Dėl Remarko. Šiaip pastebėjimas. Jo knygose veikėjai yra ne tik realistiški, bet ir dažnai pasikartojantis. Tarkim apie šalutinį veikėją raudonplaukį Vilį skaičiau net keliose knygose, ''Naktis Lisabonoje'' veikėjo Švarco gimimo data yra Remarko gimimo data. Labai daug sutapimu tarp knygų yra. Jose labai daug pačio Remarko(neaiškiai pasakiau, bet manau supratot).
2010 m. lapkričio 7 d. 13:25:53
Dėl Remarko. Šiaip pastebėjimas. Jo knygose veikėjai yra ne tik realistiški, bet ir dažnai pasikartojantis. Tarkim apie šalutinį veikėją raudonplaukį Vilį skaičiau net keliose knygose, ''Naktis Lisabonoje'' veikėjo Švarco gimimo data yra Remarko gimimo data. Labai daug sutapimu tarp knygų yra. Jose labai daug pačio Remarko(neaiškiai pasakiau, bet manau supratot).
2010 m. lapkričio 6 d. 19:39:21
Remarko "Vakarų fronte nieko naujo"
Per dvi dienas. Tikrai geras kūrinys, šiaip nemėgstu karo tematikos, o ši knyga kažkaip padėjo atsigręžti gal kiek į ją, bet nepavadinčiau to geriausia mano skaityta knyga.
2010 m. lapkričio 6 d. 19:30:44
O man net labai nepatiko. Imdama knygą į rankas nežinojau gerai nei kas tas Hemingvėjus, nei apie ką knyga. Gal dėl to. Bet šiaip, ji yra pirmoje vietoje mano nerekomenduojamu skaityti knygų sąraše. Antros vietos beje nėra
2010 m. lapkričio 6 d. 16:04:01
2010 m. lapkričio 6 d. 16:01:19
Ernest Hemingway "fiesta". Labai nebloga knyga, bet negaliu teigti , kad pernelyg sužavejo.Tačiau verta perskaityt.Romanas, pagrįstai laikomas vienu geriausiu "prarastosios kartos" kūriniu.
O man net labai nepatiko. Imdama knygą į rankas nežinojau gerai nei kas tas Hemingvėjus, nei apie ką knyga. Gal dėl to. Bet šiaip, ji yra pirmoje vietoje mano nerekomenduojamu skaityti knygų sąraše. Antros vietos beje nėra
2010 m. lapkričio 6 d. 15:31:06
J.Ivanauskaitė ''Placebas''. Nors knyga susilaukia šokių tokių neigiamų atsiliepimų kad yra dirbtina ir kad tokios organizacijos kaip ''Placebas'' nesusikurs, bet knyga kaip man pradedančiai skaityti rimtą literatūrą patiko.
2010 m. lapkričio 5 d. 21:28:32
2010 m. spalio 31 d. 01:17:50
2010 m. spalio 30 d. 22:40:48
2010 m. spalio 30 d. 22:32:49