Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinė perskaityta knyga

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 2829303132333435363738 ... 49
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Pwoper_music
2010 m. liepos 30 d. 22:41:01
kątik baigiau Noros Roberts knygą Going Home, kurioje yra trys atskiros istorijos - Unfinished busines/ Island of Flowers/ Mind over matter (tik nežinau kaip lietuviškai verčiasi). Labiausiai patiko pirmoji ir antroji.

2010 m. liepos 30 d. 20:39:03
Stiegas Larssonas - "Mergina su drakono tatuiruote" Patiko bet nesuprantu kodėl žmonės taip kraustosi iš proto dėl šios knygos...

Atsakyti
james_s
2010 m. liepos 30 d. 17:24:57
Ubiką ir aš po laaaabai ilgo laiko iš lentynos išsitraukiau. Gaila, kad taip mažai Dicko kūrinių LT išleista. Tiek "Ubikas" tiek "Ar androidai sapnuoja elektrines avis?" tikri SciFI šedevrai.
O paskutinė (ir irgi ne pirmą kart skaityta) knyga - "Trifidų dienos" Wyndham'o. Gaila šio autoriaus daugiau nieko lietuviškai nėra, nors trifidai anaiptol ne vienintele dėmesio verta jo knyga

2010 m. liepos 30 d. 16:12:10
Per atostogas:

Pabaigta "Ana Karenina" Tolstojaus. Patiko. Išvis, rusų literatūra turi kažką ypatingo.

Robin Sharma "Vienuolis, kuris pardavė "Ferrarį". Nu ką žinau Nesąmonė kažkokia.

John Irving "Malda už Oveną Minį". Stora knyga, bet labai greitai perskaičiau. Labai labai patiko. Viena geriausių skaitytų apskritai, manau. Gaila buvo pabaigti.

Nora Roberts "Kraujo broliai". Poilsinė knygutė. Nu 6/10 duočiau. Trūko jai daug ko.

Erlicko "Pavadinimas". Neskaičiau daugiau nieko jo. Ir jeigu visur tas pats per tą patį kaip čia, ir neskaitysiu Per daug beprasmiško politikavimo.

2010 m. liepos 29 d. 18:50:38
BASE 66 – A story of Fear, Fun and Free-fall by Jevto Dedijer

Puiki, trumpa ir tiesi istorija bet BASE sokinejima su parasiutu nuo aukstu objektu, kaip pastatai, antenos, tiltai, klifai, atverianti labai jau nedidele bendruomene pasauliui, tik keliskart virsijancia zmoniu skaiciu iskeleliavusiu i kosmosa.

Atsakyti
rabithunter
2010 m. liepos 29 d. 16:47:43
Amaya rašė:
Antuanas de Sent-Egziuperi - Mažasis Princas. Jau šešeri metai kaip aš turiu šią knygą ir jos nesusiruošiau skaityti. Ir kur mano galva buvo pasidėjusi? Apskritai knyga lengvai skaitoma perskaičiau per dieną. Patiko knygos pabaiga tokia netradicinė kaip dauguma vaikų rašytojų parenka '' ir viskas baigėsi, jie gyveno ilgai ir laimingai neturėdami jokių rūpesčių, ar pan.'' nors knyga skirta vaikams iš jos puikiai pasimokyti galėtų ir suaugusieji. Gerumas, meilė, rūpinimasis vienas kitu... pamirštame šiuos (ne)kasdienius dalykus.

Philip.K.Dick - Ubikas. Po pirmosios mokslinės fantastikos knygos Mirties Planeta ne tiek daug ir praėjo mėnesių. Skaitydama šią knygą supratau kad fantastiką dievinu.
Jau pirmuosiuose puslapiuose pasipila sunkai suprantami žodžiai tokie kaip: psi laukas, diapozonas. Norint suprasti šiuos ir kitus knygoje pateiktus žodžius reikėtų ir tarptautinio žodžių žodyno ir interneto, bet į visus sudėtingus žodžius spjoviau ir leidau fantazijai sukurti savo žodžių reikšmę (nenoriu sėdėti su knyga prie kompiuterio ir atimti savo laiką žiūrėdama žodžių reikšmes). Ubique - išvertus iš lotynų kalbos reiškia visur (visa tiesa APIE PASLAPTINGAJĄ UBIKO SUDĖTĮ rasite beveik knygos gale).

''ubikas yra viena tokiu knygu kuria prisimeni panashiai, kaip kuri nors eksperimenta su illegal drugs... smegenyse viskas sumishe, sunku atsekt visa seka, ar kas buvo tiesa, ar kas fikcija sukurta tavo smegenu... jauchiasi kazhkoks netikrumas ir ish to sekantis slogumo jausmas...

vienu zhodzhiu knyga paveikia ne tik inelektualiai, bet ir juslishkai...''

Ir visgi vietoj epilogo romane iki galo taip ir nėra atsakoma į visus klausimus - paliekama spėliot skaitytojui.
(Dėl Ubiko labai nesiplėtosiu neturiu dabar knygos su ''Pabaigos Žodžiu'' ,o apie šią knygą labai sunku nusakyti kas rašoma. Juk vis dėl to ji Mokslinė Fantastika).

Philip K. Dick apskritai rekomenduociau visiskai SciFI nesidominciam zmogui, totalus "mindfuck", labai stipriai jauciasi narkotiku itaka kuriu kiek zinau autorius tikrai nevenge
gaila kad lietuviskai jo knygu tiek mazai isleista - be Ubikas berods tik "Ar androidai sapnuoja elektrines avis" (pagal kuri pastatytas "Bladerunner")

Atsakyti
sonia-amy
2010 m. liepos 29 d. 11:19:59
Koji Suzuki "Tamsus Vanduo"...Labai patiko, va tokios knygos kaip tik man

Atsakyti
skaistusia
2010 m. liepos 29 d. 00:40:31
Philippa Gregory "Baltoji karalienė"

labai nustebau nes šis romanas man patiko, nors ir istorinis

2010 m. liepos 29 d. 00:39:46 2011-01-05 16:57:51
H. Hesse ''Stepių vilkas''. Turėčiau sutikti kad scenos aprašomos knygoje, o kur dar ''magiškasis teatras''(!) tikrai nuostabiai aprašytas. Visgi mintin įsirėžė didžiųjų klasikų pasirodymai Hario sapnuose neiliniai įpinta, supainiota tiesiog grožis.
Dar vienas ''bet'' Hesse'ę ėmiau galvodama kad tikrai turėčiau susidoroti. Ištiesų nemaniau kad šis nusipelnęs rašytojas kur kas giliau kapstosi žmoguje ir naudojasi S. Freudo mintimis (kalbant apie magiškąjį teatrą).

2010 m. liepos 29 d. 00:32:47 2011-07-22 15:52:09
Antuanas de Sent-Egziuperi - Mažasis Princas. Jau šešeri metai kaip aš turiu šią knygą ir jos nesusiruošiau skaityti. Ir kur mano galva buvo pasidėjusi? Apskritai knyga lengvai skaitoma perskaičiau per dieną. Patiko knygos pabaiga tokia netradicinė kaip dauguma vaikų rašytojų parenka '' ir viskas baigėsi, jie gyveno ilgai ir laimingai neturėdami jokių rūpesčių, ar pan.'' nors knyga skirta vaikams iš jos puikiai pasimokyti galėtų ir suaugusieji. Gerumas, meilė, rūpinimasis vienas kitu... pamirštame šiuos (ne)kasdienius dalykus.

Philip K.Dick - Ubikas.

2010 m. liepos 28 d. 17:40:43
Roberto Ludlumo - The Cry of Holidon. Viena pirmuju R.L. knygu, kuri skaitesi maloniai, matant kaip formuojasi rasytojo stilius, jau zinant kelis ateities "Hit'us".

Atsakyti
Satama
2010 m. liepos 28 d. 15:01:55
John Grisham - "Metas Žudyti" Patiko, tik pabaiga nuvylė...

Atsakyti
betosiukas
2010 m. liepos 28 d. 14:36:04
Antuanas de Sent-Egziuperi 'Mažasis Princas'

Atsakyti
Dilgele
2010 m. liepos 23 d. 23:24:32
Tadeusz Konwicki — „Mažoji apokalipsė“. Dažnai aš ją knygyne pavartydavau, galų gale, kai kaina jau nebesiekė dviejų litų (o toks likimas ištinka nemažai rašytojų sąjungos leidyklos išleistų knygų — truputį ironiška, ypač, kai pažiūri į visokius top 10, perkamiausių lentynas ir jų kainas) — pasiėmiau. O tada pasigailėjau, kad to nepadariau anksčiau. Ne geriausia, su savais trūkumais, bet susiskaitė puikiai nuo pradžios iki galo, kažkuo savas stilius. Žydras benzino kanistras ir paskutinė diena absurdiško chaoso apimtoj Varšuvoj, geras humoras, groteskas ir laisvės siekiamybė.

Pwoper_music rašė:
nes iš knygos aš noriu gauti kažkokią naudą, pasisemti gerų minčių. Galbūt tai viena iš tų knygų, kurių prasmė suvokiama tik atsitraukus nuo jos, o tokių knygų aš nesu didelė gerbėja..

Yra tokia gera reklama, sako — „if it's not for you — it's not for you“. Gerų minčių joje iki kaklo, ir „Gyvulių ūkyje“, irgi. Gausiai cituotina ir, jei jau žiūrėt pragmatiškai — puikiai pritaikoma tiek gręžiantis atgal į istoriją, tiek dabartinėj absurdo politikoj. Nors, aišku, kaip kas tas geras mintis supranta. Bet vat Č. Milošas už tokių pačių (na, sąlyginai) gerų minčių plėtotę Nobelį kažkodėl gavo, tai veikiausiai reikėtų galvoti, kad reikalas ne visiškai bevertis.

Atsakyti
Pwoper_music
2010 m. liepos 23 d. 21:46:15
LoseControl rašė:
Pwoper_music rašė:
LoseControl rašė:
George Orwell - 1984. Nereali knyga, labai įdomus tas pasaulis pasirodė, ir tas galinis pokalbis netgi kažkiek įtikinantis. Nuostabu, labai patiko veikėjai, tai net norėjosi happy endingo...

neseniai perkskaičiau ją, bet man tai visai nepatiko, net nesugebėjau pabaigti, nors buvo likę mažiau nei trečdalis. labai daug tikėjaus iš tos knygos ir autoriaus, bet likau žiauriai nusivylusi. Žadėjau paimti kitą jo knygą - Gyvulių ūkis, tačiau po 1984, norai dingo
O paskutinė perskaityta knyga tai E. Hemingway - Senis ir Jūra. Visai patiko, kokio ypatingo siužeto nebuvo, bet istorija idomi ir įtraukianti, daug ko galinti pamokyti.

Kuo nepatiko?

Galbūt buvo penelyg daug bereikalingos informacijos. Ypač toje vietoje, kur buvo skaitoma ta knyga, o tokiem dalykam aš dažnai neturiu kantrybės gilintis, nes iš knygos aš noriu gauti kažkokią naudą, pasisemti gerų minčių. Galbūt tai viena iš tų knygų, kurių prasmė suvokiama tik atsitraukus nuo jos, o tokių knygų aš nesu didelė gerbėja..

2010 m. liepos 16 d. 18:32:30
Kevin Brooks - Būtybė. Visai nieko knyga, paskutiniu metu sudėtingesnes skaičiau tai toks atsigavimas buvo, per dieną perskaičiau.

Atsakyti
poliphili
2010 m. liepos 16 d. 16:50:47
Emily Bronte" Vėtrų kalnas"

2010 m. liepos 14 d. 15:38:45
Imris Kesegis"Širdis tiktai viena"

Atsakyti
LoseControl
2010 m. liepos 14 d. 14:07:22
Mario Puzo - Paskutinis Donas. Popsas, taip, bet įtraukia, įdomu, gale viskas taip gražiai suėjo. Įdomios vertybės, bet nemanau, kad greit dar paimsiu jo kokią knygą. Labai patinka jo veikėjai, netobuli, bet įdomūs, protingi. Manau, tai vienas geriausių dalykų jo knygose, juk koks buvo galingas Vito Korleonė, ir Donas Klerikucijus, Krosas...

Atsakyti
amsv
2010 m. liepos 14 d. 12:06:29
Styron ''Sofi pasirinkimas".žiauriai gera.patariu visiems

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 2829303132333435363738 ... 49
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

G-Dragon G-Dragon
8,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1616
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 29669