Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinė perskaityta knyga

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 2930313233343536373839 ... 49
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
LoseControl
2010 m. liepos 13 d. 18:02:31
Pwoper_music rašė:
LoseControl rašė:
George Orwell - 1984. Nereali knyga, labai įdomus tas pasaulis pasirodė, ir tas galinis pokalbis netgi kažkiek įtikinantis. Nuostabu, labai patiko veikėjai, tai net norėjosi happy endingo...

neseniai perkskaičiau ją, bet man tai visai nepatiko, net nesugebėjau pabaigti, nors buvo likę mažiau nei trečdalis. labai daug tikėjaus iš tos knygos ir autoriaus, bet likau žiauriai nusivylusi. Žadėjau paimti kitą jo knygą - Gyvulių ūkis, tačiau po 1984, norai dingo
O paskutinė perskaityta knyga tai E. Hemingway - Senis ir Jūra. Visai patiko, kokio ypatingo siužeto nebuvo, bet istorija idomi ir įtraukianti, daug ko galinti pamokyti.

Kuo nepatiko?

Atsakyti
Gabux
2010 m. liepos 13 d. 17:49:58
- Kultūros vadyba (profesionalaus meno teorija ir praktika) - įdomus straipsnių rinkinys ir, manyčiau, bus naudingas ateityje.

- (skolintas) E. H. Gombrich - Meno istorija.
Ypatingai puiki knyga. Žinoma, smagiausia buvo skaityti apie antikinį meną, viską prisiminti ir netgi atrasti mažų-profesinių liapsus'ų. Bažnytinis menas man ne itin prie širdies, bet pati knyga labai lengvai ir įdomiai skaitėsi. Dar ir dar būt smagu ją perversti.
O išties norėčiau turėti sau, tik, deja, visiškai niekur nerandu jos pirkti.

2010 m. liepos 9 d. 21:23:12
LoseControl rašė:
George Orwell - 1984. Nereali knyga, labai įdomus tas pasaulis pasirodė, ir tas galinis pokalbis netgi kažkiek įtikinantis. Nuostabu, labai patiko veikėjai, tai net norėjosi happy endingo...

neseniai perkskaičiau ją, bet man tai visai nepatiko, net nesugebėjau pabaigti, nors buvo likę mažiau nei trečdalis. labai daug tikėjaus iš tos knygos ir autoriaus, bet likau žiauriai nusivylusi. Žadėjau paimti kitą jo knygą - Gyvulių ūkis, tačiau po 1984, norai dingo
O paskutinė perskaityta knyga tai E. Hemingway - Senis ir Jūra. Visai patiko, kokio ypatingo siužeto nebuvo, bet istorija idomi ir įtraukianti, daug ko galinti pamokyti.

2010 m. liepos 9 d. 16:05:03
Dievų miškas
Pati geriausia mano skaityta lietuviška knyga. Turbūt todėl, nes mano hobis yra domėjimasis XXa. pirmosios pusės istorija, be to, knygos sarkazmas ir ironija neleidžia atsiplėšti. Jie suteikia knygai savitumo, realistškumo na ir įdomumo. Taip, ir aš juokiausi, nes kai kurios istorijos, sakiniai, mintys išspaudžia šypseną. 10/10

O dėl mokyklos: mes irgi nagrinėjome ištraukas, tačiau ištrauka ir yra ištrauka. Žinoma, ten atrinko, autorių manynu, geriausias, bet tik perskaičius visą knygą galima susidaryti pilną įspūdį.

Atsakyti
LoseControl
2010 m. liepos 9 d. 15:22:34

Atsakyti
lplplp
2010 m. birželio 30 d. 12:39:04
lorenzo carcaterra-pragaro virtuvės vaikėzai,arba miegaliai.
knyga tikrai puiki. filmas taip pat

Atsakyti
manniekas
2010 m. birželio 30 d. 11:43:20
Kurto Vonneguto J. Skerdykla nr.5. nebloga knygele. turetu patikt tiems kas megsta juoda humora, ar sizofreniskus svaisciojimus ir pns..

Atsakyti
Amaya
2010 m. birželio 28 d. 20:41:00
John Irving - Pasaulis pagal Garpą

2010 m. birželio 28 d. 16:06:08
Martis Larnis "Gražioji kiaulininkė"
Iš pradžių sunkokai ėjosi skaityt,o paskui įsivažiavau ir prarijau tiesiog
"Gražioji kiaulininkė"-tai romanas-pamfletas.Knyga parašyta dienoraščio forma.Aukštosios visuomenės dama,finansininkė aprašo savo gyvenimą,veiklą ir santykius su kitais tos pačios aplinkos žmonėmis.Šios moters lūpomis autorius šmaikščiai išjuokia buržuazinės visuomenės,biznio žmonių ydas ir silpnybes,jų keliaklupsčiavimą prieš visa, kas užsienietiška, Vakarų liaupsinimą.
"Gražiosios kiaulininkės" veikėjai turi savo prototipus.Pasak rašytojo, visi jie nutapyti tiesiog iš natūros-tokie jie tikroviški.

Atsakyti
Inetutea
2010 m. birželio 27 d. 21:16:53
GuQda rašė:
Hortense Ullrich "Pirmas bučinys ilgiausias" šiaip toks visai nieko, lengvas pasiskaitymas.

Skaičiau prieš penkis metus tą nesąmonę

Atsakyti
GuQda
2010 m. birželio 27 d. 19:56:51
Hortense Ullrich "Pirmas bučinys ilgiausias" šiaip toks visai nieko, lengvas pasiskaitymas.

Atsakyti
be_inis
2010 m. birželio 27 d. 15:24:36
Stephen Vizinczey - In Praise for Older Women.

Puikus trumpas skaitalas. Daug jaunuoliu atrastu sia knyga labai naudinga

Atsakyti
rabithunter
2010 m. birželio 27 d. 11:07:02
Tom Rob Smith - Vaikas 44

Atsakyti
Hatatitla
2010 m. birželio 26 d. 17:01:25
Pukl. J.Petruitis "Kaip jie mus sušaudė". Labai gera knyga :}

Atsakyti
Empathy
2010 m. birželio 26 d. 16:58:27
J.R.R. Tolkien "Žiedų valdovas. Dvi tvirtovės."

2010 m. birželio 24 d. 13:20:26
Katik baigiau skaityti James Ellroy 'Juodoji orchideja'. Sakyciau ne mano stiliau knyga, ne del rasymo budo, temos ar dar ko. Tiesiog nemegstu as detektyvu. Nors kiek skaiciau tai si pranoko visus (ju buvo 2) . Ydomi ir situacija, ir veikejai, taciau kad zudikas bus butent is Spriegu jau nuo pradziu zinojau, todel norejosi labai greit persokti visus tuos ieskojimus ir paskaityti gala, kuris butent is tos seimos. Norejosi kokio ydomesnio nuzudymo motyvo, o cia del pavydo, pff. Tai va, db reik filma paziet ir sulyginti

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
james_s
2010 m. birželio 21 d. 12:43:23
Crazyz rašė:
RockPrincess rašė:
Sruogos ''Dievų miškas''. Per pamokas skaitytos ištraukos paliko didesni įspūdį + visa tai man jau buvo žinoma. 6/10

kaip tokiai realistiškai temai per mažas įvertinimas
Visiškai sutinku. Bene geriausia LT knyga. Vien ko vertas eilėraštukas
Mano ranka pamačlyva,
Kad suduodu - tuoj negyvas.

Knyga verčianti juoktis pro ašaras

2010 m. birželio 21 d. 12:30:54
RockPrincess rašė:
Sruogos ''Dievų miškas''. Per pamokas skaitytos ištraukos paliko didesni įspūdį + visa tai man jau buvo žinoma. 6/10

kaip tokiai realistiškai temai per mažas įvertinimas

Atsakyti
james_s
2010 m. birželio 21 d. 11:09:24
# Kirilas Bulyčiovas. Paskutinis karas. Pakliuvo į rankas visiškai sutrinta Zenito serijos knygelė, kuria nė kiek nenusivyliau. Nors ir trūko vieno lapo vidury

2010 m. birželio 21 d. 09:07:25

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Neil Young Neil Young
7,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1742
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 19720