| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2010 m. liepos 13 d. 18:02:31
George Orwell - 1984. Nereali knyga, labai įdomus tas pasaulis pasirodė, ir tas galinis pokalbis netgi kažkiek įtikinantis. Nuostabu, labai patiko veikėjai, tai net norėjosi happy endingo...
neseniai perkskaičiau ją, bet man tai visai nepatiko, net nesugebėjau pabaigti, nors buvo likę mažiau nei trečdalis. labai daug tikėjaus iš tos knygos ir autoriaus, bet likau žiauriai nusivylusi. Žadėjau paimti kitą jo knygą - Gyvulių ūkis, tačiau po 1984, norai dingo
O paskutinė perskaityta knyga tai E. Hemingway - Senis ir Jūra. Visai patiko, kokio ypatingo siužeto nebuvo, bet istorija idomi ir įtraukianti, daug ko galinti pamokyti.
Kuo nepatiko?
2010 m. liepos 13 d. 17:49:58
- (skolintas) E. H. Gombrich - Meno istorija.
Ypatingai puiki knyga. Žinoma, smagiausia buvo skaityti apie antikinį meną, viską prisiminti ir netgi atrasti mažų-profesinių liapsus'ų. Bažnytinis menas man ne itin prie širdies, bet pati knyga labai lengvai ir įdomiai skaitėsi. Dar ir dar būt smagu ją perversti.
O išties norėčiau turėti sau, tik, deja, visiškai niekur nerandu jos pirkti.
2010 m. liepos 9 d. 21:23:12
George Orwell - 1984. Nereali knyga, labai įdomus tas pasaulis pasirodė, ir tas galinis pokalbis netgi kažkiek įtikinantis. Nuostabu, labai patiko veikėjai, tai net norėjosi happy endingo...
neseniai perkskaičiau ją, bet man tai visai nepatiko, net nesugebėjau pabaigti, nors buvo likę mažiau nei trečdalis. labai daug tikėjaus iš tos knygos ir autoriaus, bet likau žiauriai nusivylusi. Žadėjau paimti kitą jo knygą - Gyvulių ūkis, tačiau po 1984, norai dingo
O paskutinė perskaityta knyga tai E. Hemingway - Senis ir Jūra. Visai patiko, kokio ypatingo siužeto nebuvo, bet istorija idomi ir įtraukianti, daug ko galinti pamokyti.
2010 m. liepos 9 d. 16:05:03
Pati geriausia mano skaityta lietuviška knyga. Turbūt todėl, nes mano hobis yra domėjimasis XXa. pirmosios pusės istorija, be to, knygos sarkazmas ir ironija neleidžia atsiplėšti. Jie suteikia knygai savitumo, realistškumo na ir įdomumo. Taip, ir aš juokiausi, nes kai kurios istorijos, sakiniai, mintys išspaudžia šypseną. 10/10
O dėl mokyklos: mes irgi nagrinėjome ištraukas, tačiau ištrauka ir yra ištrauka. Žinoma, ten atrinko, autorių manynu, geriausias, bet tik perskaičius visą knygą galima susidaryti pilną įspūdį.
2010 m. liepos 9 d. 15:22:34
2010 m. birželio 30 d. 12:39:04
knyga tikrai puiki. filmas taip pat
2010 m. birželio 30 d. 11:43:20
2010 m. birželio 28 d. 20:41:00
2010 m. birželio 28 d. 16:06:08
Iš pradžių sunkokai ėjosi skaityt,o paskui įsivažiavau ir prarijau tiesiog
"Gražioji kiaulininkė"-tai romanas-pamfletas.Knyga parašyta dienoraščio forma.Aukštosios visuomenės dama,finansininkė aprašo savo gyvenimą,veiklą ir santykius su kitais tos pačios aplinkos žmonėmis.Šios moters lūpomis autorius šmaikščiai išjuokia buržuazinės visuomenės,biznio žmonių ydas ir silpnybes,jų keliaklupsčiavimą prieš visa, kas užsienietiška, Vakarų liaupsinimą.
"Gražiosios kiaulininkės" veikėjai turi savo prototipus.Pasak rašytojo, visi jie nutapyti tiesiog iš natūros-tokie jie tikroviški.
2010 m. birželio 27 d. 21:16:53
Hortense Ullrich "Pirmas bučinys ilgiausias" šiaip toks visai nieko, lengvas pasiskaitymas.
Skaičiau prieš penkis metus tą nesąmonę
2010 m. birželio 27 d. 19:56:51
2010 m. birželio 27 d. 15:24:36
Puikus trumpas skaitalas. Daug jaunuoliu atrastu sia knyga labai naudinga
2010 m. birželio 27 d. 11:07:02
2010 m. birželio 26 d. 17:01:25
2010 m. birželio 26 d. 16:58:27
2010 m. birželio 24 d. 13:20:26
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2010 m. birželio 21 d. 12:43:23
Sruogos ''Dievų miškas''. Per pamokas skaitytos ištraukos paliko didesni įspūdį + visa tai man jau buvo žinoma. 6/10
kaip tokiai realistiškai temai per mažas įvertinimas
Mano ranka pamačlyva,
Kad suduodu - tuoj negyvas.
Knyga verčianti juoktis pro ašaras
2010 m. birželio 21 d. 12:30:54
Sruogos ''Dievų miškas''. Per pamokas skaitytos ištraukos paliko didesni įspūdį + visa tai man jau buvo žinoma. 6/10
kaip tokiai realistiškai temai per mažas įvertinimas
2010 m. birželio 21 d. 11:09:24
2010 m. birželio 21 d. 09:07:25