| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2010 m. kovo 16 d. 19:27:54
na, knyga nei sujaudino mane, nei ką, sakyčiau eilinė, nors ne eilinė lietuviška knyga, bet tiesiog ji nepadarė man jokio įspūdžio.
2010 m. kovo 6 d. 14:42:24
A. Diuma "Grafas Montekristas". Absoliutus dešimtukas jai. Kas skaitė - supras, o kas neskaitė - privalo perskaityti.
Michel Birbaek "Jei gyvenimas - pajūris, tai moterys jūra". Tokia savaitgalinė knyga. Nieko ypatingo. Bet patiko.
as ir pries kelis menesius montekrista baigiau - sedevras
Absoliučiai neabejotina.
Šiaip nebuvau nieko normaliai skaičiusi Diumos. Tik vaikystėje tai kas buvo serijoje "Iliustruota didžioji klasika". Reikės paskui muškietininkus normaliai perskaityti, dar kažką. Jei viskas bus Grafo lygio, tai oi lobynas..
Tu gal skaitei dar kažką?
2010 m. kovo 4 d. 17:50:40
2010 m. kovo 2 d. 16:59:00
siurpi knyga (geraja prasme), nerekomenduoju nusaldintu happyendu megejam
2010 m. kovo 1 d. 21:35:12
A. Diuma "Grafas Montekristas". Absoliutus dešimtukas jai. Kas skaitė - supras, o kas neskaitė - privalo perskaityti.
Michel Birbaek "Jei gyvenimas - pajūris, tai moterys jūra". Tokia savaitgalinė knyga. Nieko ypatingo. Bet patiko.
as ir pries kelis menesius montekrista baigiau - sedevras
2010 m. kovo 1 d. 20:51:02
Skerdykla nr.5
Gera knyga.
Gan keistoka, bet patiko man.
Nors dar neseniai baigiau, tai apsvarstytos nuomonės pasakyt negaliu, bet šiaip tikrai patiko.
2010 m. vasario 28 d. 21:32:36
2010 m. vasario 25 d. 17:59:03
2010 m. vasario 25 d. 17:12:47
2010 m. vasario 24 d. 19:03:53
Sun Tzu "Karo menas" nuostabumas!!!!
Jo, daug ko pasimokyt galima
2010 m. vasario 24 d. 18:44:32
2010 m. vasario 22 d. 18:37:47
2010 m. vasario 22 d. 17:57:29
2010 m. vasario 22 d. 15:30:23
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. vasario 22 d. 15:25:20
"rugiuose prie bedugnes"
labai patiko, bet dar 2 skyriai liko
Tokiu atveju yra tema ''Kokią knygą šiuo metu skaitote?''.
Kalbant apie knygą, man ''rugiuose prie bedugnes'' nepatiko. Daug liaupsių, o palikimo jokio
2010 m. vasario 22 d. 15:24:11
2010 m. vasario 22 d. 14:23:07
labai patiko, bet dar 2 skyriai liko
2010 m. vasario 22 d. 14:18:39
Ch. Dickens " Didieji Lūkesčiai". jau seniai norėjau šitą perskaityt orginalo kalba, bet papuolė į rankas lietuviškas leidimas. Skaitosi, taip sakant, gerai. Įdomu, tiktai vietom per daug nuspėjama. O ir pabaiga gan nuvylė.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2010 m. vasario 18 d. 22:44:58
A. Vaičiulaitis "Valentina"
Reikia mokyklai.
Šiaip iš visų, kurias reikėjo skaityti mokykloje, ši buvo man viena mėgstamiausių, aišku po Dievų Miško ir Altorių Šešėlio.
2010 m. vasario 18 d. 22:44:02
Reikia mokyklai.