| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2010 m. vasario 18 d. 18:38:00
One Flew Over The Cuckoo's Nest
Įspūdinga. Gal kiek blogai, kad du kart mačius filmą vaizduotė atsisako dirbti, ir visi personažai ir jų veiksmai atplaukia iš filmo.
Skaičiau originalo kalba, tuo žiauriai džiaugiuos. Turiu ir lietuvišką, kiek perskaitęs supratau, kad tikrai neprilygs, vertimas tikrai gana šiaip sau.
Patiko tai, kad dauguma idėjų čia išryškinamos daug stipriau, nei filme.
Stipri knyga. Labai, labai patiko.
2010 m. vasario 17 d. 21:24:00
2010 m. vasario 16 d. 21:39:19
Daug iš jos tikėjausi labai... Pradžia labai neviliojanti, bet pabaiga labai įtraukia. Patraukia tikroviškas vaizdas, vietomis komiškos situacijos. Nuspėjama pabaiga.
9/10
Gera skaityt tai kas beveik prieš 80 metų degė ant laužo.
2010 m. sausio 26 d. 22:13:31
kartais ispudi gadino tikrai tragiskas vertimas, bet siaip knyga nebloga su gana netiketa pabaiga
2010 m. sausio 25 d. 18:05:49
Faulkner "Kai aš gulėjau mirties patale"
Labai gera idėja, nuostabi kompozcija ir achitektūra, bet kažko pritrūko išpildymui.
Ne pritrūko, o pakako. Pakako futbolo transliacijų arba Pauliukaičio komentarų tam, kad būtų galima pasakyti Faulkneriui, kad iki išpildymo jam šiek tiek trūksta.
2010 m. sausio 25 d. 17:16:30
Iš pradžių labai netraukė. Tai trečioji mano skaityta Remarko knyga, ir gal dėl to, ji man tokia nuspėjama. Beveik iki pat knygos galo manaiu, kad mano įvertinimas nebus geras, bet... knygos vertę mano akyse labai pakėlė paskutinis skyrius ir viena citata: ''...Negirdimais žingsniais mirtis vėl įsėlino į kambarį, kur ką tik buvo padvelkę nemirtingumu, - įsėlino negirdimai ir tylomis , kaip kūrinijos priekaištas viską valgančiam žudikui žmogui, kuris, postringaudamas apie taiką ir meilę, pjauna gerkles ėriukams ir dusina žuvis, kad sukauptų jėgų toliau postringauti apie meilę ir taiką...''
galutinis verdiktas: 8.7/10
2010 m. sausio 24 d. 12:43:56
na, tikrai keista knyga, kurią sunkiai eina suprasti. Kai nagrinėsim klasėj, tikiuosi daugiau išaiškės ;]
2010 m. sausio 24 d. 12:07:49
2010 m. sausio 13 d. 19:07:10
2010 m. sausio 13 d. 19:01:59
2010 m. sausio 13 d. 17:10:48
E.M.Remark - Laikas gyventi ir laikas mirti.
Ilgai galvojau kaip knyga pakomentuoti, bet galiausiai supratau, kad tas komentaras viską tik pagadintu. 10/10
Kodėl?
Kas joje taip patiko?
Perskaičiau ją ir aš.
Gera, bet prieš "Tris Draugus" nublanko.
Remarkiškas karo baisumų menkinimas ir humaniškumo išaukštinimas gerai, bet ilgainiui vaizdingi palyginimai išseko, pradėjo kartotis tas pats per tą patį.
Istorija graži, tačiau pabaiga nuspėjama paskaičius tekstą ant nugarėlės ar bent žinant, koks autorius yra Remarkas.
Kitavertus, istorija papasakota labai gražiai, minčių yra tikrai neblogų, o ir braižas Remarko gana priimtinas man, skaitosi lengvai.
8/10
2010 m. sausio 13 d. 01:03:25
Nu ne man, ne man natūralizmas.
Faulkner "Kai aš gulėjau mirties patale"
Labai gera idėja, nuostabi kompozcija ir achitektūra, bet kažko pritrūko išpildymui.
Proustas - Kitoje svano pusėje
Va čia tai tikrai labai patiko. Labai, noriu jau perskaityti, kitas Prarasto laiko beieškant dalis. Labai gerai organizuota kalba ir patiko autoriaus neatsiskyrimas nuo kūrinio.
O beto pakeiiau nuomonę apie Stendhalį, vis dėl to Raudona ir Juoda buvo neblogas kūrinys.
2010 m. sausio 9 d. 15:39:19
nereali knyga, mėgstu tikrus faktus, o šį knyga būtent tokia ir yra, dar plius apie mafija.10/10
Kaip norėčiau, kad filmą sukurtų pagal šią knygą ;p
'
2010 m. sausio 6 d. 11:34:00
2010 m. sausio 6 d. 09:58:54
Albert Camiu ''Maras''
gera, būtų įdomu pamatyti filmą ;]
taip visada buna jei knyga idomi nori filma pamatyt tas pats man buvo su trimis muskietininkais
na, bet skirtumas tas, jog tavoji knyga filmą turi, o manoji knyga neturi
manoji knyga turi du filmus viena amerikietiska kita rusiska
2010 m. sausio 5 d. 14:44:34
Ilgai galvojau kaip knyga pakomentuoti, bet galiausiai supratau, kad tas komentaras viską tik pagadintu. 10/10
2009 m. gruodžio 31 d. 15:54:16
Albert Camiu ''Maras''
taip visada buna jei knyga idomi nori filma pamatyt tas pats man buvo su trimis muskietininkais
na, bet skirtumas tas, jog tavoji knyga filmą turi, o manoji knyga neturi
2009 m. gruodžio 31 d. 15:34:07
Albert Camiu ''Maras''
2009 m. gruodžio 30 d. 20:10:00
2009 m. gruodžio 28 d. 19:59:38
Kabinanti knyga
mano nelaimei, kai kurie joje aprašyti vaizdai iki šiol akyse stovi, bet geras humoro jausmas knygoje ir visai smagus siužetas (taip taip, dėl to žodžio "smagus" ginčytis galima
Išsamiau? Knyga apie draugystę, kerštą ir nesaldų gyvenimą. Rožinių spalvų nerasta, pro rožinius akinius irgi niekas nežiūri.
na, o pabaigai -- viena iš smagesnių citatų:
- Ką, po šimts, tai reiškia? - siuto Fergusonas.
Džonas jam paaiškino:
- Kas pirmas užmiršta, miršta.