| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2009 m. gruodžio 28 d. 17:38:02
2009 m. gruodžio 28 d. 11:47:47
Ričardas Gavelis "Jauno žmogaus memuarai"
Kaip galima TOKIŲ knygų nepakomentuoti..
Et.
2009 m. gruodžio 27 d. 22:16:31
2009 m. gruodžio 27 d. 16:07:55
Dan Brown ''Da Vinčio Kodas'',
Gera knyga, tik sunku lyginti su ''Angelais ir demonais'', bet sakyčiau, kad pastaroji labiau patiko ;]
Beje, kažkaip norėjau, kad gale atskleistų tą Gralio paslaptį, bet ne ;[
Bent įsivaizduoji, kas įvyktų pasaulyje, jei Gralio paslaptį atskleistų
Nu kaži, kad išvis net nėra žinoma kas ten per paslaptis, tik kad susijusi su religija.
2009 m. gruodžio 27 d. 16:04:24
Dan Brown ''Da Vinčio Kodas'',
Gera knyga, tik sunku lyginti su ''Angelais ir demonais'', bet sakyčiau, kad pastaroji labiau patiko ;]
Bent įsivaizduoji, kas įvyktų pasaulyje, jei Gralio paslaptį atskleistų
2009 m. gruodžio 27 d. 15:52:49
2009 m. gruodžio 27 d. 15:48:54
2009 m. gruodžio 14 d. 07:07:16
2009 m. gruodžio 13 d. 21:00:59
Turint galvoje, kad knyga pagrįsta realiais Orwello gyvenimo faktais, tai sakau WOW. Pagalvojus, tai atrodo nieko čia wow'iško neturėtų būti, juolab, kad aprašomas pats vargingiausias ir žemiausias žmonių sluoksnis. Bet jis viską pateikia labai subtiliai. Žavi ir tai, kad norėdamas šią knygą rašyti jis turėjo atsisakyti geresnio gyvenimo ir įsilieti į valkatų gyvenimą. Na, juk ne kiekvienas taip padarytų.
O ir šita knyga buvo jo pati pirmoji, dar prieš 'Gyvulių Ūkis' ir '1984-ieji'. Iš tikro net nelabai moku pasakyti, kodėl ji man patiko. Tiesiog sėdėjau, skaičiau ją ir mėgavausi kiekvienu puslapiu, sakiniu...
10/10.
2009 m. gruodžio 11 d. 13:36:59
Remarko - trys draugai. Jau senai tokio gėrio neskaičiau. Bet padariau labai kvaila klaidą, būdama kokiam tai 300psl. nesusivaldžiau ir perskaičiau knygos paskutini sakinį. Jums patariu to nedaryt jei skaitysit. 10/10
Juk jau nebedaug likę buvo.. Bet knyga iš ties puiki
dar 170psl. daugoka
2009 m. gruodžio 10 d. 22:50:02
Sunku čia ką ir komentuot. Tokia per vidurį.
2009 m. gruodžio 6 d. 14:42:58
Remarko - trys draugai. Jau senai tokio gėrio neskaičiau. Bet padariau labai kvaila klaidą, būdama kokiam tai 300psl. nesusivaldžiau ir perskaičiau knygos paskutini sakinį. Jums patariu to nedaryt jei skaitysit. 10/10
Juk jau nebedaug likę buvo.. Bet knyga iš ties puiki
2009 m. gruodžio 6 d. 13:48:33
2009 m. gruodžio 3 d. 22:36:41
nebloga, nors nervinanti knyga. Galbūt dėl to, jog ten gamtos vaizdai susiję su veikėjų būsena.
2009 m. lapkričio 25 d. 23:42:53
2009 m. lapkričio 25 d. 16:53:46
Turbut jei kas nors paklaustu kokia idomiausia perskaityta knyga per.. na bent pusmeti - ivardinciau sita
2009 m. lapkričio 25 d. 14:51:03
Reikėjo. Ir prisipažinsiu, kad labai sunku buvo pradėti skaityti. Bet po truputį įtraukė. Nelengva knyga. Simbolizmo - tonom. Ir "sunkių" emocijų netrūko. Labai patiko.
2009 m. lapkričio 25 d. 12:18:06
Egzaminų rašytojas, tad teko skaityt. Nieko tooookio, bet bent jau skaitydama ilgai neužtrukau.
2009 m. lapkričio 24 d. 08:12:06
Ne pati įdomiausia skatyta knyga bet siužetas buvo visai nieko, tačiau pabaiga be galo nuvylė. +inojau jau iš paskaitų, kad mirs Renal, bet kad šitaip vienu sakiniu tebus pažymėta nesitikėjau. Išvis jokio efekto nei Žiuljeno mirty niekur... Paskutiniai 3-4 psl praščiausi knygoje.
2009 m. lapkričio 23 d. 23:03:04
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.