Miksatas - "Keista Santuoka". Tai sena knyga, kurioje gana daug ironijos, isaukstinamas paprastas zmogus, o rodomos visos blogybes dvasininkijos ir pan. Tikrai nebloga knyga.. bent jau man..
Knyga iš tikro sužavėjo. Patiko rašymo stilius.. Tarsi padrikos mintys išbarstytos po knygą, atrodo imk ir atsirink kas tinka. Bet ne, iš tikro tai čia tos padrikos mintys labai gražiai susiriša į gerą istoriją. Labiausiai patiko paskutiniai 30 psl., nes pati pabaiga labiausiai intrigavo.
Ir dar liko kai kurios smulkmenos neaiškios.
Apie seeniai parašytą knygą "Hypnerotomachiją" (atsiprašau jei įvėliau klaidą) ir jos šifravimą. Pati knyga tai ale "Da Vinčio Kodas" tik jei ten nuolatos bėga ir bėga norėdami ką nors išsiaiškinti, tai čia sėdi ir laukia nušvitimo. Tinka laiko užmušinėjimui, tačiau antrą kartą neskaityčiau.
Stephenie Meyer - Twilight.
buvo savotiškas užsidegimas perskaityt knygą, po to kai filmą pažiūrėjau. knyga, aišku, kur kas geresnė nei pats filmas. gal aš pasidariau per daug banali, nežinau kame bėda, bet patiko man.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. balandžio 25 d. 00:15:25
2009 m. balandžio 24 d. 23:15:27
2009 m. balandžio 24 d. 21:40:19
2009 m. balandžio 24 d. 20:45:59
Hm... sakyčiau subjektyvi, kažin ar ne be reikalo išliaupsinta. Antrą kart neskaityčiau.
2009 m. balandžio 15 d. 18:29:22
Gi seniai reikėjo man ją perskaityt o aš tempiau, tempiau gumą.. Bet nieko
Knyga iš tikro sužavėjo. Patiko rašymo stilius.. Tarsi padrikos mintys išbarstytos po knygą, atrodo imk ir atsirink kas tinka. Bet ne, iš tikro tai čia tos padrikos mintys labai gražiai susiriša į gerą istoriją. Labiausiai patiko paskutiniai 30 psl., nes pati pabaiga labiausiai intrigavo.
Ir dar liko kai kurios smulkmenos neaiškios.
2009 m. balandžio 15 d. 16:09:17
Nemėgstu skaityt biografijų, bet šitą labai, net labai patiko.
2009 m. balandžio 15 d. 14:16:40
2009 m. balandžio 15 d. 13:48:29
2009 m. balandžio 15 d. 13:30:56
Apie seeniai parašytą knygą "Hypnerotomachiją" (atsiprašau jei įvėliau klaidą) ir jos šifravimą. Pati knyga tai ale "Da Vinčio Kodas" tik jei ten nuolatos bėga ir bėga norėdami ką nors išsiaiškinti, tai čia sėdi ir laukia nušvitimo. Tinka laiko užmušinėjimui, tačiau antrą kartą neskaityčiau.
2009 m. balandžio 13 d. 14:29:24
2009 m. balandžio 6 d. 22:25:58
2009 m. balandžio 6 d. 16:52:59
2009 m. balandžio 6 d. 12:06:18
per daug klaidingų žodžių, kuriuos šiais laikais suprantame kitaip.
ir ši knyga grožinės literatūros pradininkė... neįtikėtina.
2009 m. balandžio 6 d. 11:55:10
iš dalies K.Donelaičio "Metai".
ir kaip tokią knygą išversti į japonų kalbą? (think)
Patiko?
2009 m. balandžio 6 d. 11:52:46
ir kaip tokią knygą išversti į japonų kalbą? (think)
2009 m. balandžio 5 d. 15:11:19
J. Ivanauskaite "Placebas". Idomi, intriguojanti, tokia vietomis nežemiška ir mistiška. Knyga, nuo kurios sunku atsitraukti...
Būtent. Ją neįmanoma padėti, kol nesibaigia arba kol nepalaužia miegas.
2009 m. balandžio 4 d. 23:39:21
2009 m. balandžio 4 d. 20:49:49
2009 m. kovo 23 d. 23:35:48
buvo savotiškas užsidegimas perskaityt knygą, po to kai filmą pažiūrėjau. knyga, aišku, kur kas geresnė nei pats filmas. gal aš pasidariau per daug banali, nežinau kame bėda, bet patiko man.
2009 m. kovo 22 d. 13:09:01