Candace Bushnell "Sex and the City".
Kaip serialio mylėtojai man reikėjo ją perskaityti. Ką gi, serialas tikrai geresnis. O knygą pakomentuoti sunku. Tiesiog tai, ko šiaip ir buvo galima tikėtis
Ir pabaiga negera.
prieblanda rašė: F.Dostojevskis "Broliai Karamazovai". Gera knyga, bet... turbūt per daug liaupsių girdėjau ir todėl tikėjausi iš šios knygos per daug. Lieku ištikima "Pažemintiesiams ir nuskriaustiesiams".
Man ji pagal mėgstamumą irgi po pažemintųjų.
Matei, naują F.D. knygą išleido? [Ui bėda moralinė dabar]
F.Dostojevskis "Broliai Karamazovai". Gera knyga, bet... turbūt per daug liaupsių girdėjau ir todėl tikėjausi iš šios knygos per daug. Lieku ištikima "Pažemintiesiams ir nuskriaustiesiams".
Eilėraščiai skirtingi, bet dauguma jų jaukūs.
Mieli ir minimalistiniai:
"It was snowing all afternoon.
It was snowing
And it was going to snow.
The blackbird sat
In the cedar-limbs".
O labiausiai tai, matyt, ištrauka iš Wallace Stevens vieno:
<...>
"This cloudly world, by aid of land and sea,
Night and day, wind and quiet, produces
More nights, more days, more clouds, more worlds".
tikriausiai skaiciau bet neatsimenu jos,
na va prisiminiau, apie siaubo kina/knygas ir .t..t. is tokiu ne fiction atsimenu dar " on writing" na bet man jos nelabai idomios buvo.
EgzistencinisNerimas rašė: neil gaiman - coraline. gera knyga, raidės didelės, skirta vaikams. ir vis dėl to - gera knyga.
pries pora dienu kaip tik galvojau ar pabandit ja anglu kalba...
tik kad butent kad vaikams tai pagalvojau kad neverta, nors kiek atsimenu gaimanas nevaikiskai rase...
neatsimenu ar apie ja buvo parasyta, kad ji gasdina labiau suaugusius nei vaikus?
joo, apie ją buvo. nepasakyčiau kad mane išgąsdino. gal aš dar nepakankamai suaugęs
tik kad butent kad vaikams tai pagalvojau kad neverta, nors kiek atsimenu gaimanas nevaikiskai rase...
neatsimenu ar apie ja buvo parasyta, kad ji gasdina labiau suaugusius nei vaikus?
Paabaaigiaau
Visa knyga damusiau su dvieju minuciu paskaitymais. Darbo valandos sprogo tiesiog. Ir jauciu, kad net labai gerai supratau Henka, ciuvas su teisinga pozicija i sudina darba ji dirbo : ).
Nuodemklause, žmogui tiesiog nepatinka. Stilius ir visa kita. Gal kada ir pabandys dar kažką : ) Bet paskaičius "Pakalnučių metus" jai susidarė įspūdis, kad Ivanauskaitė - tai beryšybė, fantastika kažkokia ir pan., jei paskaitys "Raganą ir lietų" tai pareikš, kad Ivanauskaitė - tai vien erotika, supinta su religija ir dar velniai žino kuo.
Aš siūlyčiau kažką neautralesnio, be kraštutinumų : ) "Placebą" ar "Miegančių drugelių tvirtovę". Ateičiai.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. kovo 22 d. 13:08:08
Kaip serialio mylėtojai man reikėjo ją perskaityti. Ką gi, serialas tikrai geresnis. O knygą pakomentuoti sunku. Tiesiog tai, ko šiaip ir buvo galima tikėtis
Ir pabaiga negera.
2009 m. kovo 13 d. 15:10:11
Žinoma, skaičiau sutrumpintą versiją, tačiau pabaigos esmės vis tiek nepagavau.
2009 m. kovo 13 d. 15:04:57
2009 m. kovo 12 d. 21:18:12
O aš negalėsiu dabar ramiai miegoti tol, kol neišleisiu 40 litų tai knygai.
2009 m. kovo 12 d. 20:53:40
Matei, naują F.D. knygą išleido?
Nemačiau.
O kad tau broliai labai patiko tai nesistebiu nė truputėlį.
2009 m. kovo 12 d. 20:33:30
F.Dostojevskis "Broliai Karamazovai". Gera knyga, bet... turbūt per daug liaupsių girdėjau ir todėl tikėjausi iš šios knygos per daug. Lieku ištikima "Pažemintiesiams ir nuskriaustiesiams".
Matei, naują F.D. knygą išleido?
2009 m. kovo 12 d. 17:24:42
Hm, pirmas sio autoriaus skaitalas. Itin gerai susiskaite, del ko dziugu, nes senai ka nors tikrai vilijancio beskaiciau is sci-fi.
2009 m. kovo 12 d. 17:00:50
2009 m. kovo 1 d. 17:37:54
2009 m. vasario 26 d. 23:23:12
Nusipirkau per Knygų mugę, pastaruoju metu bais poezijos norisi.
Gera knygutė, vienoje pusėje angliški eilėraščiai, kitoje, sakyčiau, gana profesionalus autoriaus vertimas.
Eilėraščiai skirtingi, bet dauguma jų jaukūs.
Mieli ir minimalistiniai:
"It was snowing all afternoon.
It was snowing
And it was going to snow.
The blackbird sat
In the cedar-limbs".
O labiausiai tai, matyt, ištrauka iš Wallace Stevens vieno:
<...>
"This cloudly world, by aid of land and sea,
Night and day, wind and quiet, produces
More nights, more days, more clouds, more worlds".
2009 m. vasario 26 d. 20:46:14
2009 m. vasario 22 d. 23:55:27
dar skaitau skingo dance macabre (o gal danse macabre?). įdomu.
dance turetu buti
tikriausiai skaiciau bet neatsimenu jos,
na va prisiminiau, apie siaubo kina/knygas ir .t..t. is tokiu ne fiction atsimenu dar " on writing" na bet man jos nelabai idomios buvo.
2009 m. vasario 22 d. 21:23:12
2009 m. vasario 22 d. 21:21:30
neil gaiman - coraline. gera knyga, raidės didelės, skirta vaikams. ir vis dėl to - gera knyga.
joo, apie ją buvo. nepasakyčiau kad mane išgąsdino. gal aš dar nepakankamai suaugęs
2009 m. vasario 22 d. 19:15:17
2009 m. vasario 22 d. 19:14:04
greit suryjau. iš pažiūros gan paprasta, bet tas paprastumas žavi.
svarstau apie "Erškėčių paukščių" skaitymą.
2009 m. vasario 17 d. 23:11:39
neil gaiman - coraline. gera knyga, raidės didelės, skirta vaikams. ir vis dėl to - gera knyga.
2009 m. vasario 17 d. 21:49:10
2009 m. vasario 17 d. 21:46:08
Paabaaigiaau
Visa knyga damusiau su dvieju minuciu paskaitymais. Darbo valandos sprogo tiesiog. Ir jauciu, kad net labai gerai supratau Henka, ciuvas su teisinga pozicija i sudina darba ji dirbo : ).
2009 m. vasario 15 d. 23:18:34
Aš siūlyčiau kažką neautralesnio, be kraštutinumų : ) "Placebą" ar "Miegančių drugelių tvirtovę". Ateičiai.