Mark Sandman - voice, 2 string slide bass, acoustic guitar, piano, organ
Dana Colley - baritone sax, tenor sax, bass sax
Jerome Deupree - drums (tracks 1-8, 10, 11)
Billy Conway - cocktail drum, drums, percussion
Guests
Jane Scarpantoni - cello on "The Night", "Rope on Fire" and "Take Me with You"
Mike Rivard - double bass on "Rope on Fire" and "Take Me with You"
John Medeski - organ on "Top Floor, Bottom Buzzer" and "I'm Yours, You're Mine"
Billy Beard - hand drum on "Rope on Fire"
Brahim Fribgane - oud, frame drum on "Rope on Fire"
Joseph Kessler - viola on "Rope on Fire" and "Take Me with You"
Carolyn Kaylor, Linda Viens, Ramona Clifton, Margaret Garrett, Tara McManus - backing vocals
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
2019 m. rugpjūčio 2 d. 21:41:18
Morphine
Mark Sandman - voice, 2 string slide bass, acoustic guitar, piano, organ Dana Colley - baritone sax, tenor sax, bass sax Jerome Deupree - drums (tracks 1-8, 10, 11) Billy Conway - cocktail drum, drums, percussionGuests
Jane Scarpantoni - cello on "The Night", "Rope on Fire" and "Take Me with You" Mike Rivard - double bass on "Rope on Fire" and "Take Me with You" John Medeski - organ on "Top Floor, Bottom Buzzer" and "I'm Yours, You're Mine" Billy Beard - hand drum on "Rope on Fire" Brahim Fribgane - oud, frame drum on "Rope on Fire" Joseph Kessler - viola on "Rope on Fire" and "Take Me with You" Carolyn Kaylor, Linda Viens, Ramona Clifton, Margaret Garrett, Tara McManus - backing vocals