Gers tas Feisbuks. Normaliau bendrauti su žmogum. Gali pačiatint. Matai, ką kiti veikia. Funkcijų begalybė. Saviraiška beribė. Tik trūkumas su žmonių paieška - galėtų būti daugiau pasirenkamų duomenų.
esu ten užsireginus, kadangi taip buvo kur kas patogiau pigiau palaikyt ryšius su draugais iš užsienio , nei telefonu. (draugai ne internetiniai, jei ką..) bet kai jie atrado skaipą, nebeinu ten. nepatinka man tas puslapis. nesimpatizuoju tokiam gyvenimui internete.. kolkas pilnai užtenka skaipo ir telefono bendravimui.
vis dar pykstu ant savęs, kad ten esu. pagrinde tam,. kad būtų galima lengvai nuotraukom pasidalint su draugais.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
lacunacoil rašė: Jau keletą dienų aš ten bet galit man pasakyt:
Kur po velnių jūs randat tuos žaidimus visokius. Ypač pokerį, namatau jokių laukelių su žaidimais, quizais ir panašiai... Kur viso to ieškot?
Ieškom, tai ir randam. Pirmas variantas - pastebi, kad kažkas iš draugų išbandė tai, ko pats nebandei. Tad bandai. Antras variantas - per paiešką. Viršuj dešinėj yra toks paieškos laukelis. Ten pradėjus ką nors rašyt iškart iššoka kali pasiūlymai. Ten ieškai ir žmonių, ir žaidimų - ko reikia.
Kadangi esu ir ten, pasisakysiu ir čia Nesu kažkokia maniakė, bet užsuku vos ne kasdien. Taip, kai kurie žaidimai reikalauja prisijungt kasdien, matyt, tai laiko žmones 'pririštus' Kitas dalykas - kai matau, kiek žaidimų žaidžia vienas žmogus (toli gražu ne paauglys), darosi be galo smalsu, kada jis tai daro? Nes tiek nuveikt įmanoma tik neatsiplėšiant nuo FB, o tai kada dirbt arba miegot?
O iš esmės nesmerkiu aš tokio dalyko, nėra jau taip baisu, jei su saiku naudojama. Patogus dalykas yra IM (skaitėt, kad Skype gali uždaryt? Nors nelabai tuo tikiu), kai kurie testukai tikrai pakelia nuotaiką. O visa kita... Čia jau kaip kam. Atėjau, tiesą sakant, dėl a-ha ir jų vokalisto puslapių, bet kad ne taip labai dažnai dabar ten užsuku.
O su klasiokais/grupiokais susisiekt galima ir per klase.lt Tiesa, iš ten irgi kraustomės į FB arba Skype. Na o bet tačiau... Kaip tik mielesnių žmonių sutikau už klasės/grupės ribų, nors dabar ir su kai kuriais buvusiais bendramoksliais visai gražiai pabendraujam.
oj visi tie mafia wars, vampire wars labai greit atsibosta vienas ir tas pats ;} neseniai dar atradau restaurant city, irgi visai nieko prastūmt laikui ;}
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. rugpjūčio 30 d. 17:01:34
2009 m. rugpjūčio 29 d. 19:25:29
Kas tas per fakebok ar kaip ten rašosi?Galite paaiškinti,nes aš truputį esu senais laikais ir tų visų nežinau?
'fakebok'
bendravimo tinklapis, kuriame galima rasti daug ką ;]
ypač geras dalykas norint bendrauti su užsieniečiais ;]
2009 m. rugpjūčio 29 d. 18:33:00
2009 m. rugpjūčio 29 d. 15:24:15
2009 m. rugpjūčio 21 d. 15:36:16
https://www.facebook.com/pages/Mus iclt/105659224318
Music.lt grupę užtikau.
prisijungiau
2009 m. rugpjūčio 20 d. 21:10:24
2009 m. rugpjūčio 20 d. 08:16:22
2009 m. rugpjūčio 19 d. 17:26:16
2009 m. rugpjūčio 19 d. 15:05:01
Ligos negavau, nes tie žaidimai man nepatinka ;-D bet naudinga norint susisiekti su visur išsibarsčiusiais draugais (:
2009 m. rugpjūčio 19 d. 12:40:14
Music.lt grupę užtikau.
2009 m. rugpjūčio 19 d. 12:32:07
2009 m. rugpjūčio 19 d. 01:07:25
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. rugpjūčio 18 d. 19:29:00
Jau keletą dienų aš ten bet galit man pasakyt:
Kur po velnių jūs randat tuos žaidimus visokius. Ypač pokerį, namatau jokių laukelių su žaidimais, quizais ir panašiai... Kur viso to ieškot?
Ieškom, tai ir randam.
2009 m. rugpjūčio 18 d. 19:09:21
O iš esmės nesmerkiu aš tokio dalyko, nėra jau taip baisu, jei su saiku naudojama. Patogus dalykas yra IM (skaitėt, kad Skype gali uždaryt? Nors nelabai tuo tikiu), kai kurie testukai tikrai pakelia nuotaiką. O visa kita... Čia jau kaip kam. Atėjau, tiesą sakant, dėl a-ha ir jų vokalisto puslapių, bet kad ne taip labai dažnai dabar ten užsuku.
O su klasiokais/grupiokais susisiekt galima ir per klase.lt Tiesa, iš ten irgi kraustomės į FB
2009 m. rugpjūčio 18 d. 17:48:17
2009 m. gegužės 11 d. 21:53:30
2009 m. gegužės 11 d. 20:52:12
Ya, svarbiausia Pet Society. ; D
lol durnastas žaidimas, geriau street racing arba bent jau mafia wars
2009 m. gegužės 11 d. 20:50:55
2009 m. gegužės 11 d. 20:10:14
2009 m. balandžio 10 d. 23:39:57
tai gal pasakysi savo nik1?
man atrodo, kad jį labai lengva atspėt