Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Diskusijos apie socialinį tinklą "Facebook"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Nuodemklause
2009 m. balandžio 10 d. 23:39:40
hmm, nesu užsiregistravusi, ir apskritai pirmą kartą girdžiu kad toks dalykas egzistuoja

Atsakyti
Blackened
2009 m. balandžio 10 d. 23:35:30
Šiaip, būčiau linkus pritarti Gabux. Nelabai suprantu aš to Facebook'o prasmės/reikšmės. Man kvepia kažkokiu noru pasirodyti, dėmesio troškimu ir panašiai. Nežinau, neįdomūs ir laiko gaišimo neverti tokie dalykai. Iš kitos pusės, pritariu ir leokadijos mintims. Ne visi Facebook'o mėgėjai ten mirksta kiauras dienas (na, bent jau to tikiuosi, nes kiek tenka pastebėti pažįstamu tarpe tai panašu jog ten - vos ne gyvenimas), ne visi yra neapsiplunksnavę paaugliukai genami bandos jausmo. Visgi, mano nuomone, nereikalingas laiko gaišimas.
Kas dėl music.lt - čia kiek kitas atvejis. Gali atrasti bendraminčių, įdomių žmonių (tuo jau įsitikinau), padiskutuoti apie muziką (dažniausiai tai atrodo kvailokai, bet yra ir išimčių), galų gale atrasti naujų grupių ir atlikėjų, praplėsti muzikinį akiratį. Taip kad, nelabai tesigailiu, kad gaištu savo laiką čia

2009 m. balandžio 10 d. 23:28:37
Ji_Kvepuoja rašė:
Na turiu akauntą. Kartais prisijungiu, padarau vieną kitą Quiz'ą, pažiūriu kitų Quiz'ų atsakymus ir viskas tik for fun. Parašau kam nors komentarą ar dar ką.
O drauguose pas manęs daugiausiai žmonės kuriuos jau ir taip pažįstu.
Ir tikrai nereiškia, kad žmonės turintys ten akauntus kiauras dienas ten sėdi

tai gal pasakysi savo nik1?

Atsakyti
Gabux
2009 m. balandžio 10 d. 23:22:57
Taip, ne visuomet reiškia.
Ir taip, įmanoma suderinti [galbūt].

Bet manęs Facebook'iniai dalykai nedomina: koks skirtumas kas tau ką parašys, kokias foto įsideda tavo draugų pažįstami, kurie vis tiek yra 'šnipinėjami', kai jau įlendi [sakė oi sakė] bet kuriuo atveju.
Ir ką čia, žmogai, svaigstat, kad Facebook'as geriau nei one'as ar dar ten kas. Visa tai yra tas pats 'masių pritraukinėjimo mechanizmas, tik kokybė galbūt skiriasi. O esmė ta pati - 'užstrikit, žmonės, internetinėse platybėse...'

O dėl music.lt ir tai, jog čia esu, mhm, esu ir dabar rašau. Jei ne anginos atvejis tikrai nesirašinėčiau penktadienį komentarais : ]
Ir šiaip, čia kitas dalykas. Gal ir buvo kadais paauglystinis 'užklimpimas' čia ir gerai, kad tai teko praeiti. Bet baigėsi. Tad iš šono puikiai matosi tokie dalykai ir masiški jūsų-jaukų 'prigavimai'.
Bet lai, man netrugdo.
Tačiau atrodo kvailokai ir tiek.

2009 m. balandžio 10 d. 23:05:52
Na turiu akauntą. Kartais prisijungiu, padarau vieną kitą Quiz'ą, pažiūriu kitų Quiz'ų atsakymus ir viskas tik for fun. Parašau kam nors komentarą ar dar ką.
O drauguose pas manęs daugiausiai žmonės kuriuos jau ir taip pažįstu.
Ir tikrai nereiškia, kad žmonės turintys ten akauntus kiauras dienas ten sėdi

2009 m. balandžio 10 d. 21:05:56
Gabux rašė:
Masinė nesąmonė.

Tas visuotinis pamištimas atkrato, sedėti internete per dienas, žiūrėti, kas kur ką parašo, ką pasikeičia ir t.t.
Tai tik įrodo, kad žmonės jau nebemoka normalaus-gyvo gyvenimo gyventi, bendrauti ne per 'tarpininkus'.
Kam reikia, tas ir taip turi kontaktus, visada susisiekti gali, o sedėti 'internetinėse platybėse', kad nebūtum vienas [Ooo, taip tu juk jautiesi tarp žmonių!] man rodosi psichologinės neigiamybės jau.
Dar kai ten būriuojasi neapsipukavę paaugliai, tai dar galima suprasti ['ten juk visi mano draugai eina, tad aš taip pat'], bet kai mano bendraamžiai ten lankosi 10 kartų perdien tikrindami, kas ką, tai jau beviltiškumu kvepia...

Nei one, nei jokiame Frype, nei Facebook'e nebuvau ir nebūsiu.
Neįdomu.
Skype'o pilnai užtenka ir tai naudojamas porąkart per savaitę.

visu pirma, pats faktas, kad esi facebooke ar frype ar dar kur, dar nereiskia, kad nesugebi bendraut realybeje ar esi priklausomas nuo internetinio bendravimo-nereikia eit i krastutinumus-dauguma zmoniu puikiai skiria siuos du dalykus; taip pat tai nereiskia, kad esi apsisnargliaves paauglys-na, gal kazkieno butent toks draugu ratas, tada ka padarysi
o antra, matau kad esi music.lt-o cia ka, nera internetine nesamone? tipo kad jau Diskusijos, tai jau Rimciau? tas pats cia viskas

Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų - Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla. [Myra Cohn Livingston]
Atsakyti
Madam
2009 m. balandžio 10 d. 19:33:10
man patinka facebukas. ten smagiu testuku yra ir siaip idomiau nei koks frype ar dievazi one'as

2009 m. balandžio 10 d. 19:02:10
LoseControl rašė:
Kaip tik dizainas gražus ir klasiškas. One.lt yra lėkštų žmonių saitas, pinigėlių plovykla, fyfų gamykla ir etc. Jis daug kartų blogesnis nei Fb. Jei nepatinka, tai dar nereiškia, jog tai yra blogai.

tylosMinute rašė:
šiandienos mano nuopelnas buvo, kad Simoną (LoseControl) Geo Challenge pralenkiau.
O taip!
(dance)

Palauk, bus tau!

Ha, lenkiu tave jau 4 tūkstantčiais. : P

2009 m. balandžio 9 d. 18:37:45
LoseControl rašė:
Kaip tik dizainas gražus ir klasiškas. One.lt yra lėkštų žmonių saitas, pinigėlių plovykla, fyfų gamykla ir etc. Jis daug kartų blogesnis nei Fb. Jei nepatinka, tai dar nereiškia, jog tai yra blogai.

tylosMinute rašė:
šiandienos mano nuopelnas buvo, kad Simoną (LoseControl) Geo Challenge pralenkiau.
O taip!
(dance)

Palauk, bus tau!

pritariu, one.lt yra vaikų degradavimas

Atsakyti
Crazyz
2009 m. balandžio 9 d. 18:34:57
Gabux rašė:
Masinė nesąmonė.

Tas visuotinis pamištimas atkrato, sedėti internete per dienas, žiūrėti, kas kur ką parašo, ką pasikeičia ir t.t.
Tai tik įrodo, kad žmonės jau nebemoka normalaus-gyvo gyvenimo gyventi, bendrauti ne per 'tarpininkus'.
Kam reikia, tas ir taip turi kontaktus, visada susisiekti gali, o sedėti 'internetinėse platybėse', kad nebūtum vienas [Ooo, taip tu juk jautiesi tarp žmonių!] man rodosi psichologinės neigiamybės jau.
Dar kai ten būriuojasi neapsipukavę paaugliai, tai dar galima suprasti ['ten juk visi mano draugai eina, tad aš taip pat'], bet kai mano bendraamžiai ten lankosi 10 kartų perdien tikrindami, kas ką, tai jau beviltiškumu kvepia...

Neįdomu.

na , kad skype geriausias kas be ko, bet one.lt yra žiauriau negu facebook.

Atsakyti
Arunazz
2009 m. balandžio 9 d. 17:42:35
dbr pasistojo klausimas ar yra dar koks socialinis puslapis kurio apipavidalinimas prilygtu pirmoku darbui?

2009 m. balandžio 9 d. 15:59:52

tylosMinute rašė:
O taip!
(dance)

Palauk, bus tau!

Atsakyti
k_b
2009 m. balandžio 9 d. 15:45:10
žinai, kartais būna, kad kažką sakyti tiesiog visiškai nėra tikslo. Aš nekenčiu facebook, bet ką tu kalbi, tai tiesiog nevirškinama, man asmeniškai, apie portalą, kuris jau pakeitė internetą.

2009 m. balandžio 9 d. 15:38:27
google viskas gerai negi tam facebook negalima ko nors grazus padaryti..tai ir tavo profily kaip nors apipavidalinti....ar vikas taip lievai turi buti,atvirai pasakius vienas blogiausiu socialiniu saitu...

2009 m. balandžio 9 d. 15:31:00
nu ir kiaurumas. Tai gal ir google.com prastas? Nerandi informacijos dėl 'dizaino' ?

2009 m. balandžio 9 d. 15:12:21
po velniu net pazinciu saitai atrodo patraukliau....

2009 m. balandžio 9 d. 15:10:02
nuobodu man reikia saplavu,cia kkazkoks kai prisviles blynas visur balta o tuos draugus rasti zymiai sunkiau rasti nei one,isvis toks saitas nk vykes,nebent tai nauja mada..one.lt vistiek yra geriau.

2009 m. balandžio 9 d. 14:44:38
Gabux rašė:
Masinė nesąmonė.

Neįdomu.

Žodis. Ir dar daug aspektų būtų galima išvardinti kuo tai yra didelis blogis. +
Tik pačiam tenka ten sėdėti dienų dienas... paradoksas.

Arunazz rašė:
lb prastas saito dizainas ir pats saitas toks bykus.....nzn gal dbr tik pradzioje taip atrodo.

Prastas dizainas? šitas tai made my day! Na dizainas yra subjektyvus dalykas, bet gali peikti, aukštint, bet FB dizainas yra fenomenas internete. Jis veikia.

2009 m. balandžio 9 d. 13:58:19
lb prastas saito dizainas ir pats saitas toks bykus.....nzn gal dbr tik pradzioje taip atrodo.

2009 m. balandžio 9 d. 12:54:22
Masinė nesąmonė.

Neįdomu.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Sodom Sodom
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 2142
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 220974