Silentist rašė: Deja, aš neturiu ką veikti knygų mugėje. Knygas kurias žinau (audioknygas ir paprastas, pdf) atsisiunčiu iš interneto, kaltas , o kitas man dažnai įrašo draugai į USB, kad susipažinčiau.
Popieriaus laikai po truputėlį praeina..
kaip tai..
man neįsivaizduojama.
kompiuteris man niekad nepakeis knygos.
ypatingai, kai viskas taip modernizuota/kompiuterizuota: fu.
knyga visai kas kita: kvapas, apčiuopiamas daiktas, aura.
Internetinę knygą visą esu gal perskaičius tik informatikos vadovėlį, kai kadais seniai, 11oje klasėje to reikėjo.
O knyga, tas pats, kaip CD.
Jei turiu galimybę, visad perku.
Neįdomu viską daryti kompiuteriu - priklausomybe tai jau kvepėtų.
Tai, kad baigsi kursus, dar nereiškia, kad ką išmoksi. Pradžiai reikia mokėti Excel, po to Access (ar jų analogus Open Offise) ir tik po to mokytis SQL. Be to, opa, ir paaiškės, kad svetainė naudoja php, kurį irgi reikia išmokti. O gal django Vėl mokytis
Programuoti ir daryti su sistemomis JavaScript ir mySQL as dar nemoku. Mokykloj ir veliau mokiausi tik kaip pele tvirtai desine laikyti, procesoriu, ekrana ijungti ir matematikos, statybos programas turbopascal bei autocad ivaldyti.
Gerai, dirbau musicui 4 metus be atlygio kasdien. Pildziau duombaze. Kazkas gyveno is populiarumo ir reklamos. Ji arba jis turedami 27m gali savanoriauti iki begalybes. Bet kai tu 30+nothing tu turi seima negali dirbt apdoroti dizaina be atlygio. Man 69m
Pakeisciau ir pats (po metu) bet reikalingi € o ne tik savasnoras. Reikalingas kompiuteris, minimalus programavimo kursai, minimalus atlygis ir musicas skestu sirdutese
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
2009 m. vasario 13 d. 12:05:14
Deja, aš neturiu ką veikti knygų mugėje. Knygas kurias žinau (audioknygas ir paprastas, pdf) atsisiunčiu iš interneto, kaltas
kaip tai..
man neįsivaizduojama.
kompiuteris man niekad nepakeis knygos.
ypatingai, kai viskas taip modernizuota/kompiuterizuota: fu.
knyga visai kas kita: kvapas, apčiuopiamas daiktas, aura.
Internetinę knygą visą esu gal perskaičius tik informatikos vadovėlį, kai kadais seniai, 11oje klasėje to reikėjo.
O knyga, tas pats, kaip CD.
Jei turiu galimybę, visad perku.
Neįdomu viską daryti kompiuteriu - priklausomybe tai jau kvepėtų.
2009 m. vasario 13 d. 07:24:35
2009 m. vasario 12 d. 17:11:10
2009 m. vasario 12 d. 16:08:10
2009 m. vasario 12 d. 14:34:57
Ar buvote?
patiko / ne / kodėl?
dalyvavote konferencijose, pan.?
ką nusipirkote?
Bendrieji įspūdžiai.