| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2009 m. vasario 18 d. 14:59:46
LowLife, tikriausiai jautiesi labai teisus, taip? Kad čia visiems taip intensyviai pirši savo nuomonę, kitiems jos nepakeisi, o tik pats juokingai atrodai. Atsigauk biškį nuo pigių narkotikų, vaikine!
Niekada nekišau savo nuomonės.Tik matau,kad kiti komentuoja nežinodami,apie ką komentuoja...Tai bižki yra skirtumas...
2009 m. vasario 18 d. 14:54:33
2009 m. vasario 17 d. 23:10:32
2009 m. vasario 16 d. 22:19:29
2009 m. vasario 16 d. 21:39:50
Absurdas čia man. Kvepia reklama.
Joks čia triukas ir jokia reklama nekvepia...Tai buvo eksperimentas.Nenugaruodikit...Įsiskait ykit ką jums sako labiau...
Atrodo aš čia aštriai pasakiau,bet galiu paaiškint kodėl čia reklamos nematau.Tai buvo mažas eksperimentas pažiūrėti ką apie tokį įvykį kalbėtų liaudis.Galim sakyt kad Mamontovas pareklamavo savo požiūrį apie tokius abdovanojimus,įtakotus dabartinės situacijos.Savęs jis nereklamavo todėl,kad jam bedarant kokį veiksmą,ar ką nors kas rodo kad šitas žm ogus dar nenumirė,visi apie jį šnekėtų.Vienaip ar kitaip.Nes kur tik užsimenama apie Mamontovą prasideda daugybė kvailų arba protingų komentarų.Nematau kad Mamontovas specialiai to siektų,nes bet kuris jo veiksmas bet kokiu atveju yra aptariamas.Tai kokia dar gali būti neigiama to pusė?Eilinis Mamontovo veiksmas kuris pasėja įvairiausių komentarų.Per savo karjerą jis yra padaręs visokių bajerių ir eksperimentų,bet jei nieko nepakeitė...Ne Mamontovas save reklamuoja,o žmonės,kurie jo muziką klauso arba jos nemėgsta...Čia aš tą matau...
2009 m. vasario 16 d. 21:24:30
Absurdas čia man. Kvepia reklama.
Joks čia triukas ir jokia reklama nekvepia...Tai buvo eksperimentas.Nenugaruodikit...Įsiskait ykit ką jums sako labiau...
2009 m. vasario 16 d. 20:56:55
2009 m. vasario 16 d. 16:10:41
Krč, durnius reklamą pasidarė. Visada žinojau, kad jis idiotas.
Jei Sinickis tai padarytų tai jį palaikytum...Sinickio fanai yra kvaili...O va Sinickis be reklamos tai tikrai būtų niekas...
nesu Sinickio gerbėja, bet jis tokiais būdais sau reklamos nesidarė
O Kokias būdais jis darėsi reklamą?
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. vasario 16 d. 14:37:16
Jei Sinickis tai padarytų tai jį palaikytum...Sinickio fanai yra kvaili...O va Sinickis be reklamos tai tikrai būtų niekas...
O Kokias būdais jis darėsi reklamą?
2009 m. vasario 16 d. 14:32:08
Jis reklamą darėsi banaliausiais būdais.Jei vadintume,kad Mamontovas darosi reklamą,tai jau jo reklamos būdas būtų šimtą kartų originalesnis.Sinickio niekas nežinotų jei jis nebūtų išlindęs į viešumą kaip tiesmukiškas,nesubtilus ir beprasmis ,,kritikas''...Kaimiečiams jo pokštų gal ir užtenka,tačiau mąstančių žmonių jis neprajuokins.Sinickis tapo žinomas tik dėl reklamos,kitu atveju jis toliau grotų rusį.Visų pirma,jis lindo į euroviziją.Mamontovas išgarsėjo dėls savo kūrybos dainų,kurias kažkas pastėbėjo ir pakvietė filmuotis'Kažkas Atsitiko''.Jis nesidarė sau reklamos,ji atėjo natūraliai nes tas žmogus buvo vertas tapti pastebėtu.Ką jis daro dabar,tai jo reikalas.Ir visų pirma tai buvo ne reklama,o eksperimentinio pobūdžio triukas.Nors kas labai norės,tai ir angele įmatys velnią...Čia jau psichiniai reikalai...O kad Sinickis be Mamontovo būtų niekas tai čia aš gerai žinau...Pažiūrėkit į Brainers - man px ką tie berniukai daro,bet bent nekiša savo beskonybės į eterį ir internetą.Nemačiau,kad jie pigiausiais būdais lįstų visiems į galvą...[Kaip tai daro Sinickis].Mamontovas bent reklamuojasi originaliai ir skoningai...
2009 m. vasario 16 d. 13:58:27
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. vasario 15 d. 21:06:54
2009 m. vasario 15 d. 19:52:07
2009 m. vasario 15 d. 18:59:30
2009 m. vasario 15 d. 18:30:22
Mamontovui reklamos jau seniai nebereikia.
2009 m. vasario 15 d. 17:57:01
nuoširdžiai prajuokino.
2009 m. vasario 15 d. 16:29:59
2009 m. vasario 15 d. 16:27:28
Prie ko čia reklama?Nesvaik,popsiste...Už jį kol kas geresnių nenusimato.Sinickis yra visiškas niekalas lyginant su Mamontovu.Ten tai juodas kaimas,debilų viršūnė...
2009 m. vasario 15 d. 16:09:11
2009 m. vasario 15 d. 15:58:21