Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. vasario 18 d. 14:59:46
ewana_ rašė:
LowLife, tikriausiai jautiesi labai teisus, taip? Kad čia visiems taip intensyviai pirši savo nuomonę, kitiems jos nepakeisi, o tik pats juokingai atrodai. Atsigauk biškį nuo pigių narkotikų, vaikine!

Niekada nekišau savo nuomonės.Tik matau,kad kiti komentuoja nežinodami,apie ką komentuoja...Tai bižki yra skirtumas...

2009 m. vasario 18 d. 14:54:33
LowLife, tikriausiai jautiesi labai teisus, taip? Kad čia visiems taip intensyviai pirši savo nuomonę, kitiems jos nepakeisi, o tik pats juokingai atrodai. Atsigauk biškį nuo pigių narkotikų, vaikine!

2009 m. vasario 17 d. 23:10:32
Nepa;aikyciau nemegstu jo as

Atsakyti
RockPrincess
2009 m. vasario 16 d. 22:19:29
Aj kažkokia nesąmone su tuo apdovanojimu...

2009 m. vasario 16 d. 21:39:50
LowLife rašė:
neruse rašė:
Absurdas čia man. Kvepia reklama.

Joks čia triukas ir jokia reklama nekvepia...Tai buvo eksperimentas.Nenugaruodikit...Įsiskait ykit ką jums sako labiau...

Atrodo aš čia aštriai pasakiau,bet galiu paaiškint kodėl čia reklamos nematau.Tai buvo mažas eksperimentas pažiūrėti ką apie tokį įvykį kalbėtų liaudis.Galim sakyt kad Mamontovas pareklamavo savo požiūrį apie tokius abdovanojimus,įtakotus dabartinės situacijos.Savęs jis nereklamavo todėl,kad jam bedarant kokį veiksmą,ar ką nors kas rodo kad šitas žm ogus dar nenumirė,visi apie jį šnekėtų.Vienaip ar kitaip.Nes kur tik užsimenama apie Mamontovą prasideda daugybė kvailų arba protingų komentarų.Nematau kad Mamontovas specialiai to siektų,nes bet kuris jo veiksmas bet kokiu atveju yra aptariamas.Tai kokia dar gali būti neigiama to pusė?Eilinis Mamontovo veiksmas kuris pasėja įvairiausių komentarų.Per savo karjerą jis yra padaręs visokių bajerių ir eksperimentų,bet jei nieko nepakeitė...Ne Mamontovas save reklamuoja,o žmonės,kurie jo muziką klauso arba jos nemėgsta...Čia aš tą matau...

2009 m. vasario 16 d. 21:24:30
neruse rašė:

Joks čia triukas ir jokia reklama nekvepia...Tai buvo eksperimentas.Nenugaruodikit...Įsiskait ykit ką jums sako labiau...

2009 m. vasario 16 d. 20:56:55

2009 m. vasario 16 d. 16:10:41
LowLife rašė:
The_Wicked_One rašė:
LowLife rašė:
zvyriete rašė:
Krč, durnius reklamą pasidarė. Visada žinojau, kad jis idiotas.

Jei Sinickis tai padarytų tai jį palaikytum...Sinickio fanai yra kvaili...O va Sinickis be reklamos tai tikrai būtų niekas...

nesu Sinickio gerbėja, bet jis tokiais būdais sau reklamos nesidarė

O Kokias būdais jis darėsi reklamą? Tas berniukas visiems atsibos,nes jo juokeliai vienkartiniai.Vieną kartą pasijuoksi iš nieko,paskui jau nesuprasi,i ško juoktis.Lauksi kad tavo numylėtinis vėl ką nors apipiltų idiotizmais.Stebiuosi Mamontovo supratingumu - Jis jau labai kultūringai ir ramiai atsikerta.Vat,Sinickis tegul pavaro daugiau ant bendžių - tai čia jau tie ,,skandalai'' jį pribaigtų...Bte taip gal ir geriau,nes gal nebelįstų į viešumą...Nors,nemanau...Ilgai be reklamos neišsilaikytų...Jei dabar Sinickis nieko nebešmeižtų tai manau jo gerbėjų ratas po lėto mažėtų...

valdai tu. žodž.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. vasario 16 d. 14:37:16
The_Wicked_One rašė:
LowLife rašė:
zvyriete rašė:

Jei Sinickis tai padarytų tai jį palaikytum...Sinickio fanai yra kvaili...O va Sinickis be reklamos tai tikrai būtų niekas...

O Kokias būdais jis darėsi reklamą? Tas berniukas visiems atsibos,nes jo juokeliai vienkartiniai.Vieną kartą pasijuoksi iš nieko,paskui jau nesuprasi,i ško juoktis.Lauksi kad tavo numylėtinis vėl ką nors apipiltų idiotizmais.Stebiuosi Mamontovo supratingumu - Jis jau labai kultūringai ir ramiai atsikerta.Vat,Sinickis tegul pavaro daugiau ant bendžių - tai čia jau tie ,,skandalai'' jį pribaigtų...Bte taip gal ir geriau,nes gal nebelįstų į viešumą...Nors,nemanau...Ilgai be reklamos neišsilaikytų...Jei dabar Sinickis nieko nebešmeižtų tai manau jo gerbėjų ratas po lėto mažėtų...

2009 m. vasario 16 d. 14:32:08
The_Wicked_One rašė:
LowLife rašė:
zvyriete rašė:

Jis reklamą darėsi banaliausiais būdais.Jei vadintume,kad Mamontovas darosi reklamą,tai jau jo reklamos būdas būtų šimtą kartų originalesnis.Sinickio niekas nežinotų jei jis nebūtų išlindęs į viešumą kaip tiesmukiškas,nesubtilus ir beprasmis ,,kritikas''...Kaimiečiams jo pokštų gal ir užtenka,tačiau mąstančių žmonių jis neprajuokins.Sinickis tapo žinomas tik dėl reklamos,kitu atveju jis toliau grotų rusį.Visų pirma,jis lindo į euroviziją.Mamontovas išgarsėjo dėls savo kūrybos dainų,kurias kažkas pastėbėjo ir pakvietė filmuotis'Kažkas Atsitiko''.Jis nesidarė sau reklamos,ji atėjo natūraliai nes tas žmogus buvo vertas tapti pastebėtu.Ką jis daro dabar,tai jo reikalas.Ir visų pirma tai buvo ne reklama,o eksperimentinio pobūdžio triukas.Nors kas labai norės,tai ir angele įmatys velnią...Čia jau psichiniai reikalai...O kad Sinickis be Mamontovo būtų niekas tai čia aš gerai žinau...Pažiūrėkit į Brainers - man px ką tie berniukai daro,bet bent nekiša savo beskonybės į eterį ir internetą.Nemačiau,kad jie pigiausiais būdais lįstų visiems į galvą...[Kaip tai daro Sinickis].Mamontovas bent reklamuojasi originaliai ir skoningai...

2009 m. vasario 16 d. 13:58:27
LowLife rašė:
zvyriete rašė:

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
NaujaReklama
2009 m. vasario 15 d. 21:06:54
Iš kažkokia vejo kakala padare...Norejo A.M. ir ismete ta statula...O sinickis be reklamos niekas nebutu.Kaip iur visi kiti atlikejei...

Atsakyti
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. vasario 15 d. 19:52:07
zvyriete rašė:

2009 m. vasario 15 d. 18:59:30
tai, kad jau ir paneigta ši versija...

2009 m. vasario 15 d. 18:30:22
zvyriete rašė:

Mamontovui reklamos jau seniai nebereikia.

Atsakyti
tylosMinute
2009 m. vasario 15 d. 17:57:01
"Todėl liaukitės miniomis būriavęsi prie visų Vilniaus miesto tiltų per Nerį. Liaukitės braidę po upę ir graibštais ieškoję ten nesančių dalykų."

nuoširdžiai prajuokino.

2009 m. vasario 15 d. 16:29:59
Skaitykit kad tai reklama,jei norit...Vistiek tai nieko nereikš...Nieks niekada už jį geriau nepavarė ir nepavarys...Toks žmogus turi teisę reklamuotis...

2009 m. vasario 15 d. 16:27:28
zvyriete rašė:

Prie ko čia reklama?Nesvaik,popsiste...Už jį kol kas geresnių nenusimato.Sinickis yra visiškas niekalas lyginant su Mamontovu.Ten tai juodas kaimas,debilų viršūnė...

2009 m. vasario 15 d. 16:09:11

2009 m. vasario 15 d. 15:58:21
Kažkokia nesąmonė.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Neil Young Neil Young
7,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1774
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 15827