dam,asdfghgdfsadgtfjgjdsafdfghjlhkjfdgrs sfghkhkghdrsfasfgdhfghgfdsfdafgd
nu tikrai best Dj ever,norėjau labai į šitą koncertą,bet ahhh.lauksiu kitų metų,gal tada atvarys vėl ;]
LoseControl rašė: Ko taip žmonės jį iškelia kaip geriausią didžėjų tai nesuprantu
nes jis kietas yra. šiuo metu tarp Trance dj'ėjų mano nuomone jis yra geriausias.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. vasario 22 d. 12:21:04
2009 m. vasario 19 d. 20:18:01
2009 m. vasario 19 d. 18:16:23
nu tikrai best Dj ever,norėjau labai į šitą koncertą,bet ahhh.lauksiu kitų metų,gal tada atvarys vėl ;]
2009 m. vasario 19 d. 17:38:17
Nežinau, mano ausys girdi tik nuobodų techno/būmčiką
Tai tavo ausys būtent ir neleidžia suprasti.
2009 m. vasario 19 d. 17:19:43
2009 m. vasario 19 d. 16:32:09
Ko taip žmonės jį iškelia kaip geriausią didžėjų tai nesuprantu
nes jis kietas yra. šiuo metu tarp Trance dj'ėjų mano nuomone jis yra geriausias.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. vasario 19 d. 13:22:43