Nesuprantu,ko Jus čia dabar burnovat dėl tos dainos?Juk patys ją įsirinkot..Pasakykit,kas buvo iš jį vertesnis vykti į Euroviziją?ogi nei vienas,jis ten buvo geriausias!Geriau jau palaikykit,o ne peikit.Tik tą daryt Jus ir tesugebat.Kartais man darosi geda,kad gyvenu tokioje muzikiskoje salyje,kaip Lietuva..Jums niekada nebus geras musu salies pasirinkimas.Koks tada išvis tikslas dalyvauti Eurovizijoj?Geriau būtų išvis iš to sumauto konkurso pasitraukti.
Vis dėl to Linkiu Sashai Son sekmes ir tikiu jo sekme Eurovizijoje ;]Nekreipk demesio į visus tave peikiančius žmonių komentarus.Jiems niekada niekas neitiks..
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. vasario 21 d. 16:36:48
elizabeta rašė: angliška versija tapo banali. 'love love love her realy love love love'. nuobodu
Kad ir Lietuviškas tekstas buvo rudo šūdo...man jo makaulė į Katiną prineša..
O ma lietuviškai skambėjo gerai, čia jau taip per preivartą su ta Love vartė... Aš irgi nelaikysiu špygų... Jei jam pasiseks puiku, bet aš pripažinsiu kad neprisdėjau prie to palaikymu tikrai.
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. vasario 20 d. 22:17:22
Na tik db pirmą kartą išgirdau šią dainą,tai man ji tragiška pasirodė.Aš špygų nelaikysiu,ir taip kaip praeitais metais tik išgirdau tuometę dainą,ir pasakiau,kad nepraeis,tai dabar gakiu drąsiai užtikrinti,kad geriau nesitikėti nieko gero...
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. kovo 29 d. 12:37:54
Vis dėl to Linkiu Sashai Son sekmes ir tikiu jo sekme Eurovizijoje ;]Nekreipk demesio į visus tave peikiančius žmonių komentarus.Jiems niekada niekas neitiks..
2009 m. vasario 23 d. 17:52:05
2009 m. vasario 23 d. 13:25:31
o poto niekam jie nepatinka.
paradoksas.
2009 m. vasario 22 d. 21:02:14
apgailetina, ziauriai apgailetina, ir kaip galima buvo isrinkt tokia daina? Bus stebuklas jai paskutines vietos neuzims...
2009 m. vasario 22 d. 19:04:55
vistiek man daina bjauri.
2009 m. vasario 21 d. 19:41:15
2009 m. vasario 21 d. 16:36:48
angliška versija tapo banali. 'love love love her realy love love love'. nuobodu
Kad ir Lietuviškas tekstas buvo rudo šūdo...man jo makaulė į Katiną prineša..
2009 m. vasario 21 d. 16:26:31
2009 m. vasario 21 d. 15:00:08
2009 m. vasario 21 d. 12:59:01
2009 m. vasario 21 d. 12:58:11
2009 m. vasario 21 d. 12:50:12
2009 m. vasario 21 d. 12:02:56
2009 m. vasario 21 d. 11:52:38
2009 m. vasario 20 d. 22:17:22
2009 m. vasario 20 d. 20:47:33
Nu manau su šia daina paskutinės vietos tikrai neužims
Sugniauze spygas visi to tikimes
2009 m. vasario 20 d. 19:59:34