man patinka jo dainų nuotaika. o balsas seniau buvo tikras punk niam niam toks. dabar gyvai skamba nelabai kaip(kiek mačiau per pc).
žiauriai veža lucky star, already there, another second time around
nors šiaip man johnny ko gero labiau patinka vokalas nežinau dabar
viskas gi dollsuose man patinka
man pirma patiko tos dainos, kai tik ggd susidomėjau, tačiau dabar žiauriai patinka ir january friend, all eyes on me, hate this place.
pastebejau kad esi robbio gerbejasbet ar sakiau kad man nepatinka tos dainos kurias paminejai?ne,nesakiauanksciau tikrai negalejau pakest kaip robbis dainuoja,tiksliau nedainuoja o rekiabet tada kai buvau koncerte ir jis padainavo january friend ir tucked away tai pakeiciau nuomonenors siaip jau january friend man visada patiko.
yvgoo rašė: nesuprantu kodel zmones,kurie girdeje viena vienintele goo daina Iris,ir kuri jiem,cituoju "nerealiai" patinka, nesiklauso kitu ju dainu...??? aisku sita daina yra kazkas,nzn tokio, ka isgirdes pagalvoji kad nieko geriau buti ir negali..bet...is tikruju tai bent jau man yra bent 10 ju dainu kurios lygiavertes su Iris, kuriu klausant negali atsistebeti kaip galima sukurti tokia muzika,kuri idealiai tinka tau,kuri atrodo su tavim gyvena ir jaucia,mato,girdi ta pati ka girdi tu.nzn kaip cia poetiskiau pasakiu, krc susilieji su ta muzika.o kai muzikantas sukuria tai apie ka galima pasakyti taip kaip sakau as apie goo, reikia nulenkti pries juos galva.nedaug tokiu yra.
viskas priklauso nuo to kokia tau grupė yra goo goo dolls... man asmeniškai dizzy up the girl albume iris nelabai išsiskiria
nesuprantu kodel zmones,kurie girdeje viena vienintele goo daina Iris,ir kuri jiem,cituoju "nerealiai" patinka, nesiklauso kitu ju dainu...??? aisku sita daina yra kazkas,nzn tokio, ka isgirdes pagalvoji kad nieko geriau buti ir negali..bet...is tikruju tai bent jau man yra bent 10 ju dainu kurios lygiavertes su Iris, kuriu klausant negali atsistebeti kaip galima sukurti tokia muzika,kuri idealiai tinka tau,kuri atrodo su tavim gyvena ir jaucia,mato,girdi ta pati ka girdi tu.nzn kaip cia poetiskiau pasakiu, krc susilieji su ta muzika.o kai muzikantas sukuria tai apie ka galima pasakyti taip kaip sakau as apie goo, reikia nulenkti pries juos galva.nedaug tokiu yra.
Deja turiu tik ju live performance "Iris" ir tai su A.Lavigne, bet kazkuom patinka tas ju duetas, nors pacios lavignes tai grrr , nemegstu.
2006 m. rugpjūčio 22 d. 08:59:50
You promised me that they'd be back again
And I believed in you...
2006 m. rugpjūčio 22 d. 08:54:39
žiauriai veža lucky star, already there, another second time around
nors šiaip man johnny ko gero labiau patinka vokalas
viskas gi dollsuose man patinka
2006 m. rugpjūčio 22 d. 00:13:49
išsiskiria tau
man pirma patiko tos dainos, kai tik ggd susidomėjau, tačiau dabar žiauriai patinka ir january friend, all eyes on me, hate this place.
pastebejau kad esi robbio gerbejas
2006 m. rugpjūčio 21 d. 20:08:32
2006 m. rugpjūčio 21 d. 19:28:54
2006 m. rugpjūčio 19 d. 19:04:00
nesuprantu kodel zmones,kurie girdeje viena vienintele goo daina Iris,ir kuri jiem,cituoju "nerealiai" patinka, nesiklauso kitu ju dainu...??? aisku sita daina yra kazkas,nzn tokio, ka isgirdes pagalvoji kad nieko geriau buti ir negali..bet...is tikruju tai bent jau man yra bent 10 ju dainu kurios lygiavertes su Iris, kuriu klausant negali atsistebeti kaip galima sukurti tokia muzika,kuri idealiai tinka tau,kuri atrodo su tavim gyvena ir jaucia,mato,girdi ta pati ka girdi tu.nzn kaip cia poetiskiau pasakiu, krc susilieji su ta muzika.o kai muzikantas sukuria tai apie ka galima pasakyti taip kaip sakau as apie goo, reikia nulenkti pries juos galva.nedaug tokiu yra.
viskas priklauso nuo to kokia tau grupė yra goo goo dolls... man asmeniškai dizzy up the girl albume iris nelabai išsiskiria
2006 m. rugpjūčio 19 d. 18:54:06
2006 m. rugpjūčio 19 d. 18:02:00
2006 m. liepos 17 d. 19:18:15
2006 m. gegužės 16 d. 11:15:25
2006 m. gegužės 14 d. 20:30:13
2006 m. gegužės 14 d. 19:36:05
2006 m. vasario 16 d. 20:33:43
2006 m. vasario 16 d. 20:23:14
2005 m. lapkričio 25 d. 17:15:58
2005 m. lapkričio 20 d. 18:32:55
2005 m. lapkričio 20 d. 18:19:03
2005 m. lapkričio 19 d. 16:51:26