girdejiau tikraij liabaij nedaug...........liabaij liabaij nedaug, gal kokias 3 daijneles, o ish jiu tikraij negalechiau sprest apie vysa grupe, bet kolkas nieko blogo pasakyt negalechiau............
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
ooo...senieji gerieji mano Goo Goo Dolls.zinoma,iris(city of angels soundtrackas.beje.geras tas filmas)turbut visi zino,bet ne maziau demesio verti gabalai-give a little bit,black baloon,big machine,slide...ech,gerai,kad priminei,einu klausyt
na gerai patraukia, bet sakykim grupes pavadinimas tikrai labai grazus skambus ir pan, bet jiegroja visiska nesamone, arba is wis nemoka groti ir dainuoti, nu krc. tai tuomet tu ju klausysi vien is principo, kad pavadinimas grazus? nemanau....
man pawadinimas nieko nesudaro, nes ka klausyti renkuosi pagal atliekama muzika, o ne pagal pawadinimo skambuma ar grazuma.
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
2005 m. sausio 9 d. 13:51:14
2005 m. sausio 9 d. 12:04:14
2005 m. sausio 8 d. 23:40:06
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2005 m. sausio 8 d. 23:32:29
2005 m. sausio 8 d. 11:33:29
2005 m. sausio 8 d. 02:01:32
2005 m. sausio 8 d. 01:53:44
2005 m. sausio 6 d. 21:48:06
gal net IRIS labeu nei Goo Goo Dolls
2005 m. sausio 5 d. 23:30:56
2005 m. sausio 5 d. 20:06:32
2005 m. sausio 1 d. 18:13:33
2005 m. sausio 1 d. 16:14:14
2005 m. sausio 1 d. 15:39:11
2005 m. sausio 1 d. 15:26:36
2005 m. sausio 1 d. 15:06:58
2005 m. sausio 1 d. 14:44:41
o kastau swarbiau ar pawadinimas ar muzika kuria groja?
man pawadinimas nieko nesudaro, nes ka klausyti renkuosi pagal atliekama muzika, o ne pagal pawadinimo skambuma ar grazuma.
2005 m. sausio 1 d. 14:22:57
2005 m. sausio 1 d. 14:12:29
2005 m. sausio 1 d. 11:24:06
2005 m. sausio 1 d. 08:09:53