Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Svetainės "Music.lt" tobulinimas: idėjos ir pasiūlymai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
einaras13
2025 m. rugsėjo 15 d. 21:48:59

1. minčiai visiškai pritariu ✔️. Man ir anksčiau buvo trumpam šmėžtelėjusi mintis, kad, pavyzdžiui, Kill/Save žaidimai, kurie epizodiškai vis kažkieno yra prikeliami, gan maišosi tarp bendresnio pobūdžio diskusijų. Ypač turint omeny, jog tų Kill/Save diskusijų yra didelis dviženklis skaičius ir kartais jų dalis yra prikeliama vienu ypu. Bet pritariu ir dėl dainų / albumų / atlikėjų diskusijų atskyrimo į atskirą segmentą. 

2. ➕/➖ Naujausia veikla gal ir gera idėja, įsivaizduočiau tai kaip kažkokį segmentą netgi labiau šoninėje juostoje negu pagrindinėje. „Šiuo metu populiariausia“ ir „neseniai žiūrėta“ man šiek tiek labiau abejotina prasmė. Taip, aš mėgstu stalk'inti, kuo kiti music'iečiai domisi, bet tam aš pakankamai informacijos susirenku iš diskusijų ir iš „Kas vyksta?“ lango. 

3. Pritariu ✔️. Aš net siūlyčiau nuorodas į topus padėti virš naujienų, nes manau, kad topai populiaresnis dalykas negu naujienų skaitymas (ypač šiuo metu, kai neturim aktyviai publikuojančių žmonių naujienų skiltyje). Ir taip, meniu juostos pertvarka būtų ilgalaikė ateities užduotis, jau tai esam aptarinėję.

Dėkui, kad palaikai kvėpavimą šioms mintims ir mūsų vasarinius minčių pliūpsnius sistemini į kažką konkretesnio ir labai realizuojamo. 

2025 m. rugsėjo 13 d. 19:31:02 2025-09-13 19:31:34

Parašysiu keletą minčių, kurios susikaupusios iš anksčiau, bet dabar paverčiau jas iš preliminarių į labiau apčiuopiamas. Kviečiu visus daugiau pagalvoti apie tai, ko labiausiai reikia music.lt svetainei, jeigu dar norime padidinti lankomumą ir įsitraukimą, ir įsitraukti į diskusiją generuojant idėjas.

Manau, apskritai galvodami apie šią problemą, mes visad turime koncentruotis į svarbiausias music'o sritis. Svarbiausios sritys, ties kuriomis šiuo metu reikia daugiausiai dirbti music.lt, mano nuomone, yra tokios:

1. LT TOP 30 ir Music.lt TOP 40.

2. Renginiai, naujienos ir diskusijos.

Pateikiu keletą idėjų geresniam svetainės optimizavimui. Iš pradžių kilo idėja tik dėl diskusijų skilties, o vėliau apskritai pagalvojau apie naują skyrių, kuris galėtų būti arba šoninėje juostoje, arba main body. Taip pat mintys apie mūsų topus.

1. Diskusijų sritis. Principe idėja daryti kažką dėl to, kad greitai nepasilaidotų temos po kitomis ir būtų didesnė tvarka. Pvz., buvo momentas kai 3 žmonės iš karto komentavo daug Black Sabbath dainų / albumų, todėl kitos temos beveik pasilaidojo. Aišku, toks aktyvumas yra retas reiškinys, bet net ir su lėtu aktyvumu, būtų geriau, kad paskutinės komentuotos temos matytųsi ilgiau / būtų lengviau pasiekiamos. Tam aš galvojau reikia praplėsti diskusijų skiltį – padaryti ilgesnį „Naujausios diskusijos“ sąrašą ir apskritai pertvarkyti visą diskusijų skiltį. Pvz., manau, reikėtų atskirti diskusijas apie dainas, atlikėjus ir albumus nuo kitų temų, kad jos nebūtų viename plakinyje. Tam galima padaryti atskirą skyrelį. Skyrelis galėtų ir būti užvadintas „Atlikėjai / albumai / dainos“, o likusios temos galėtų būti po kokiu „Bendros temos“. Dar galvoju atskirai galėtų būti „Diskusijų žaidimai“, nes jie taip pat įsivelia tarp kitų.

2. Nauji skyriai. Tai galėtų būti kažkas kaip „Naujausia veikla“. Tai būtų kaip svetainėse būna naujausi / populiariausi straipsniai, taip čia būtų sąrašas plačiau visiems aktualių dalykų, kai pvz., paskelbiama naujiena, atsinaujina topai, patalpinamas naujas renginys. Dar kita idėja – „Šiuo metu populiariausia“ arba „Neseniai žiūrėta“. Šie variantai turėtų remtis apsilankymų tam tikruose puslapiuose statistika (jeigu įmanoma rinkti ir matyti ją tiksliais skaičiais). Būtų rodoma, pvz., kokių atlikėjų žmonės daugiausiai ieško. Tačiau jeigu pavyktų įgyvendinti diskusijų pakeitimus, gal tada toks variantas nebūtų reikalingas, nes galbūt iš diskusijų aktyvumo galima dar geriau suprasti, kas kam aktualu. Nors gal abu variantai būtų naudingi.

3. Topai. LT TOP 30 ir Music.lt TOP 40 yra tai, dėl ko kas savaitę čia užsuka kai kurie nariai. Aš kurį laiką jau stebiu, kiek balsuojančiųjų topuose turime iš viso ir atskleisiu, kad nuo liepos 20 d. iki rugsėjo 7 d. (7 savaitės), iš viso balsuojančiųjų pavyko užfiksuoti nuo 11 iki 15 žmonių (15 buvo vieną kartą pirmąją rugpjūčio savaitę). Ir iš tikro, reikia labiau pasistengti ne tik iš pagarbos dar balsuojantiems, bet ir jei norime daugiau balsuojančių. Dėl to aš manau, kad topus reikia išryškinti labiau. Reikėtų padaryti ryškias, matomas nuorodas į juos. Pirmas variantas – padėti nuorodas pagrindiniame puslapyje galbūt iš karto po naujienų. Antras variantas – padaryti nuorodas kaip pagrindinio meniu mygtukus, vietoje to, kad būtų paslėpti kaip poskyriai po „Muzika“ skyriumi. Tačiau šiam antram variantui reikia ryžtis pertvarkyti ir visą meniu juostą tuo pačiu.

2025 m. rugpjūčio 30 d. 09:13:31

O, netikėta. Pas mus, reiškia, aiškiau. Bet dabar klausimas, ar kam būtų įdomūs tie, kuriuos atrastume tik dėl to, kad pavadinimai sutampa. Aš Spotify jų atskirt negalėčiau neperklausiusi. Net ir pats Spotify man rekomenduoja tikriausiai tik pagal pavadinimą. Kita vertus... Antrieji Camouflage stilistiškai panašūs į mano dabar klausomus jij ~ Cat Jazz~. O pagal last.fm aprašą (jie mini 3 tokio pat pavadinimo atlikėjus) susidaro vaizdas, kad jau yra ir mažiausiai ketvirti pasivadinę taip pat. Tačiau bent kol kas man visa informacija susiveda į vokiečius.

Atsakyti
einaras13
2025 m. rugpjūčio 30 d. 01:58:02 2025-08-30 02:18:05

Nesidubliuoja. Galima kelti kelias grupes tuo pačiu pavadinimu ir jos turės skirtingus profilius, nes profilius koduoja unikalus ID numeris, o ne pavadinimas. Nors kai kada vardan aiškumo (kad nereiktų spėliot, kuri grupė yra kuri) galima pridėti šalies trumpinį (jei grupės iš skirtingų šalių) ar kokį kitą skiriamąjį ženklą. Nors aš paprastai to nedarau, bet kiti keldami taip daro (įdedu dviejų Nirvanų pavyzdį).

2025 m. rugpjūčio 30 d. 01:22:08

OK, toks klausimas pasistojo. Šį penktadienį labai daug naujienų buvo. Tarp jų buvo ir naujas Camouflage albumas. Jau norėjau kelt, bet prieš tai paklausiau ir... ir nekėliau, nes tai kiti atlikėjai tuo pačiu pavadinimu. Kaip mačiau, last.fm tam pačiam aprašyme pažymi, kad yra daugiau nei vienas atlikėjas tuo pačiu pavadinimu, tačiau viskas skrobuojama vienon krūvon. Ir ten tokių atvejų ne vienas ir ne du. Pas mus tokio perklausų registravimo nėr, tai lieka klausimas, kaip atskirt kelis skirtingus atlikėus, besivadinančius taip pat? Ar tiesiog „dublių“ pas mus nebus?

Atsakyti
Rutonė
2025 m. rugpjūčio 5 d. 13:07:17

Tai va būtent. Gal šalint tai, kas nieko nekeičia ir nieko nereiškia? 

Atsakyti
einaras13
2025 m. rugpjūčio 5 d. 12:01:12

O ta varnelė turi kažkokį efektą? Aš nepastebėjau, kad kažkas pasikeistų, jei vietoj pažymėjimo jos nežymi. Tie patys nariai kaip siūlė, taip ir siūlo.

2025 m. rugpjūčio 5 d. 11:52:22

Dar vienas pastebėjimas. Administracijoje, kai priimame arba ne vartotojų siūlymus (vaizdo klipus, dar ką nors....) pažymime, kad vartotojas patikimas (arba nežymime). Kaskart, kai ką nors tvirtiname. Tai jei vienas vartotojas siūlo įkelti, sakykim, 10 klipų, tai visus 10 kartų ir žymėt, kad jis patikimas? Šiek tiek nelogiška. Negi vieno karto nepakanka? Suprantu, yra forma, kuri turi savo laukus, bet ar negalėtų būtent tas laukas po pirmo patikimumo patvirtinimo užsipildyt? Tuo pačiu klausimas. O jei ne(be)pažymėsiu, kad vartotojas patikimas (nes užsiknisau kartotis), jis vėl taps nepatikimas? Ne pabumbėjimas, tik klausimas.

Atsakyti
einaras13
2025 m. rugpjūčio 5 d. 01:48:24 2025-08-05 01:49:37

Na, music'as bent jau teoriškai tai galėtų turėti ir pats vaizdų talpyklą. Ir žinant, kad portalas gan neaktyvus šiais laikais, tai tas net neturėtų brangiai kainuot. Bet kainuoja. Ir reikia sprendimo iš viršaus, nes image host'inimas nėra monopolis, yra įvairių būdų tą daryt. Nu ir tada visi programavimo sprendimai etc. Dar vienas didžiulis darbas visoj šitoj darbų krūvoj. Suprantu, kad tai gali būti nepatrauklu jaunimui, kurie nėra 2010-aisiais ir anksčiau matę, kaip forumai veikia, bet kai forumuose sėdi nuo tų laikų, tai žinai apie asmeninį image host'inimą ir jį praktikuoji be problemų. 

Patys dažniausi laptop'ai, kiek aš įsivaizduoju, yra 14'' ir 15.6''. Aš turiu vieną tokį ir vieną tokį (pastarąjį asmeninėms reikmėms naudoju daug dažniau). Bet didintis ekrano neprireikia nei vienu atveju. Ir aš dar laikau laptop'o ekraną pakankamai toli nuo savęs, nes aš naudoju išorinę klaviatūrą, tai esu atitraukęs kompą, kad ir jai būtų vietos ir būtų galima patogiai rašyt. 

Trumparegystė, kiek žinau, koreguojama ir akiniais, ir kontaktiniais lęšiais, jei pastarieji yra tinkami, žmogus turėtų matyti panašiai gerai kaip ir gerą regėjimą turintysis, tad aš nematau, kaip aš neužjaučiu prasčiau matančiųjų. Neužjaučiu dėl to, kad reikia turėti ir nešioti akinius/lęšius, tai papildomas nepatogumas ir investicija, bet nelabai galiu priimti kaip pasiteisinimą, kad žmogus kažko nemato. Vat jei kokios lengvai nekoreguojamos ligos būtų (glaukoma, katarakta ir pan.), tada jau kitas reikalas. 

Ir be paraščių portalas atrodytų per daug išpūstas, mano nuomone. Net ir facebook'as dėl estetinių priežasčių turi visai solidžias paraštes. Ir tada jau man reikėtų mažintis, nes dabar įsijungiau 150% šio komentaro rašymui, tai man jau mirga akyse, reikia mažinti. Prie visų neprisitaikysi.

Su numeracija netvarkoj. Tai kas, kad numeracija liaujasi paspaudus dukart Enter, bet kaip padaryt, kad numeracija neprasidėtų išvis pirmoje eilutėje parašius „1. “.

Netgi per daug kombinacijų Rutonė išvardijo. !, @, = yra daugelyje standartinių klaviatūrų. Aš paprastai atsimenu tik kabutes ir brūkšnį. Dar man, kaip fizikiniam chemikui, prireikia ilgio matavimo vieneto angstremo, žymimo švediška raide Å (alt+0197). Euro ir to neatsimenu, retokai prireikia. Bet pritariu pačiai Rutonės minčiai, jog alt kombinacijos menkas daiktas. Lygiai toks pats menkas, kaip su ctrl+ pasididinti vaizdą 🙃

2025 m. rugpjūčio 4 d. 23:11:47

Kas man dar nepatinka, tai klausimas, ar noriu išeit iš svetainės, kai parašiusi komentarą noriu pereiti į kitą temą / puslapį, etc. Suprantu, visi primena tą, jei nori pereit kitur nebaigęs rašyt komentaro. Bet parašius... 🙄

Atsakyti
Rutonė
2025 m. rugpjūčio 4 d. 23:06:18

OK, dėl vaizdų. Nematau problemos kelt nuorodas esamų nuotraukų, kur užteks nukopijuot nuorodą. Prasčiau su nuosavais paveikslais (pvz., ekrano nuotraukom, kurios yra tik mano kompe / telefone). Norint jas parodyt musiciečiams, tenka kelti kur nors į debesį, tada iš ten kelt čia. Nelabai patogu. Na, nenaudojama labai dažnai, manau. I pati to nenaudosiu. Išgyvensiu kaip nors.

@Einaras. Kas yra normalaus dydžio laptopas? Kiek colių įstrižainė? Mano tai tik vargani 16 colių. Ir ne, mano regėjimas netobulas, esu trumparegė. Tai tikrai kad bent 133 ar ir visų 150 procentų reikia norint tas blusytėles įskaityt. Ne visi musiciečiai, spėju, turi tobulą regėjimą. Bet ko norėt, sotus alkano neatjaučia...

Dabar dėl svetainės (ne)pritaikymo mobiliesiems. Jei svetainė tokia sena, kad mena laikus be mobiliųjų, gal reikia kažką keist, kad būtų šiuolaikiškesnė, suprantu, kad tai nelengva. Bet man dabar yra taip, kad nustačius 100 proc. dydį iš abiejų šonų turiu po 6 cm tuštumos. Pamatuojam ekraną: 35 cm - 2 x 6 = 23 cm. Tai dabar žiūrim: 35 / 23 = 1,52. Vadinasi, normaliai (maksimaliai) išnaudojant plotą man ir didint nieko nereikėtų.

Numeracija. Viskas su ja OK. Kaip ir Worde, nenorit numeracijos – dukart spaudžiat Enter ir numeracija liaujasi, kas sunumeruota, lieka. Taip kad šioj vietoj išvis nėra jokios problemos.

@4Blacberry. Na taip, kabutės ir brūkšniai man dėliojasi per Alt + [skaitmenų rinkinys], bet taip įpratau, kad man tai nesudaro problemų. Wordo net neturiu. 

O ir ką čia prisimint? 

„ (apatinės kabutės) – Alt + 0132

“ (viršutinės kabutės) – Alt + 0147

– (ilgas brūkšnys) – Alt + 0150

! – Alt + 33

@ – Alt + 64

€ – Alt + Ctrl + E arba Alt + 0128

= – Alt + 61

Man šitų pakanka. Nemanau, kad 7 kombinacijas sunku prisimint. Kam reikia daugiau, sutinku, sunkiau, bet nedidelė bėda. Man lengviau įsimint kombinacijas nei šokinėt tarp kalbų.

Atsakyti
4Blackberry
2025 m. rugpjūčio 4 d. 14:00:47

Pažiūrėsim, gal edzkaa dar įdės tą plug-in'ą.

Tą labiau ir turėjau omenyje, kad Word'as naudojamas dažniau kai rašomi ilgi komentarai, ir kai kurie iš mūsų tikrai kalti ilgų komentarų rašymų kartkartėmis. Kitas dalykas, tik Word'as vienintelis pilnai palaiko lietuviškas kabutes ir brūkšnį, o spaudinėti kaskart Alt+ kombinacijas, bent jau man, yra nepatogu. 

2025 m. rugpjūčio 4 d. 13:47:26 2025-08-04 13:48:23

Aš dažnai naudoju sąrašą. Ir esmė net ne pačiame sąraše, o lankstume: jei tu negali laisvai rašyti frazės „1. “, tai jau yra didelis minusas TEKSTO redaktoriui, kuriame turėtų būti galima rašyti įvairų TEKSTĄ. Dėl manęs automatinio numeravimo išvis galėtų nebūti.

Ir Word'o man rods niekas nenaudoja reguliariai, nežinau iš kur tokia informacija. Tiesiog dauguma Word'o funkcionalumų buvo compatible su senuoju redaktoriumi (nu ir automatiškai su naujuoju), todėl retais atvejais praversdavo ilgą komentarą rašyti Word'e tuo atveju, jei norėtum jį išsaugoti ir prie jo grįžt vėliau arba apsisaugot nuo music'o glitch'ų (vėlgi, tada tiesiog Word'e turi išsaugotą kopiją). 

Dėl tuščių paraščių aš irgi nesuprantu problemos. Ir Rutonė tikrai klysta sakydama, jog svetainė pritaikyta mobiliesiems, nes music.lt dizainas iš esmės nesikeitė nuo tų laikų, kai dar išmanieji buvo egzotika. Pasikartosiu, jog man, su geru regėjimu ir normalaus dydžio laptop'u, viskas yra lengvai skaitoma 100% dydžiu. Jei jau kažkas netinka, užtrukti mažiau negu sekundę paspaudžiant ctrl+ neturėtų būti sunku. 

Komentaro dėl vaizdų aš visai nesupratau, sorry

2025 m. rugpjūčio 4 d. 13:37:43

Kadangi buvo pastebėta, kad naujas redaktorius toli gražu ne tobulas (koks greičiausiai ir nebus, tad rekomenduoju iš karto susitaikyti), pasakysiu, ką žinau iš savo neprofesionaliosios pusės.

Dabar jei pastebite, kad nelabai veikia numeracija, kai bandote daryti sąrašą su skaičiais, taip yra todėl, kad nėra įtrauktas tam skirtas plug-in'as (kadangi neužtenka vietos meniu juostoje). Galbūt tai net nėra primenybė, nes kiek dažnai naudojame tą sąrašą, ir galų gale, vis dar galima naudoti Word'ą, kaip dauguma komentuojančiųjų ir taip jau daro. Vis dėlto, bus dar pergalvota, kokiems plug-in'ams skirti pirmenybę.

Dėl to, ką Rutonė pakomentavo, aš nelabai suprantu kame problema dėl tuščių paraščių. Man asmeniškai jos niekuo nekliudo, nedidelis plotas. O dėl vaizdų įkėlimų dar nežinau kokia problema irgi, man kol kas veikia gerai. Dėl vaizdo didinimo, jį tikriausiai ir toliau reikės naudoti kam sunku įžiūrėti default'inį, nebent kaip nors bus padidintas music'o šriftas.

2025 m. rugpjūčio 4 d. 07:27:25

O, naujas redaktorius jau draugiškesnis rašančiam. Ačiū. 

Bet bendras vaizdas vis dar prastas. Pažiūrėjau, kaip Musicas atrodo ir telefono ekrane. Tai supratau, kad svetainė pritaikyta mobiliesiems. Nes ten užpildomas visas ekranas, be plačių tuščių paraščių. Žiūrint kompiuteryje, matosi siaura teksto juosta ir dvi tuščios paraštės, kurioms tenka turbūt tiek pat vietos, kiek, pavadinkim, naudingam plotui, t.y. turiniui. Ir gaila, kad neįmanoma įkelt vaizdų, nes bet kokie paveikslų „bankai“ iškreiptų realiai matomą vaizdą. Tai nenuostabu, kad man norint kažką įžiūrėti reikia didint vaizdą arba skaityt tikrai visiškai sulindus į kompiuterį. Bet ir kompe, ir telefone norint kažką įskaityt tenka viską didint apie 30–50 procentų. 

Atsakyti
Rutonė
2025 m. liepos 7 d. 13:59:55 2025-08-04 07:08:14

AČIŪ. Nes užsiėmiau beprotybe – sumaniau įkelt jij ~ Cat Jazz ~ diskografiją. O ta yra belenkiek albumų per kelis mėnesius. Bet nutariau ir kitus supažindint su tuo, kas mane visai rimtai užkabino. Ir ne, ne dėl kačių, tiesiog šiaip labai faina parelaksuot klausant tokios muzikos

Atsakyti
einaras13
2025 m. liepos 7 d. 13:53:43

Aš nuo kitos savaitės išeinu į atostogas, tai gal irgi rasiu progos daugiau su music'o turiniu padirbėti, seniai kažką aktyviai administracijoje bedariau.

Dėl Spotify: nereikia visų dainų po vieną kilnot. Įkelto albumo puslapyje, po laukelio, į kurį įdedama albumo Spotify nuoroda, yra opcija „Spotify dainos“. Paspaudi ten, atsidaro naujas puslapis su visų albumo dainų sąrašu. Tada yra mygtukas „Gauti Spotify ID“ ir vuolia: algoritmas pats suranda ir įdeda visų dainų Spotify nuorodas. Kartais nutinka, kad algoritmas suranda neteisingos dainos nuorodą, tada jau bereikia ranka tuos atvejus pataisyti.

Kaip albumo nuotraukos įkėlimą padaryt paprastesnį, aš nežinau, jis man atrodo gan paprastas. Be to, netgi labai retai reikia dydį pakeist, bent jau iš mano patirties. Nes vis tiek turi kažkaip įkelt failą į music.lt duombazę, tai jį turi turėt parsisiųstą. Tas įkėlimas nėra tas pats, kas hyperlink'inimas, čia nuorodos iš kažkokio website'o, kur host'inamas tas paveikslėlis, neužtenka. Atlikėjo nuotraukos įkėlimas užknisa truputį labiau, ten daugiau formalizmo. Be to, jei padarai klaidą įkeldamas atlikėjo nuotrauką, jos ištrinti nebegali (lygtais, senokai tą bedariau). Tas užknisa labiausiai.

2025 m. liepos 7 d. 13:37:07

Gavau daug laisvadienių (net 3 šią savaitę, ir išvis su vakar diena trys laisvadieniai iš eilės), tai.. Šiaip smagu, kad kažkas išvis vyksta, ne tik apsižodžiavimai. 

Tai va, naudodamasi laisvadieniais sumaniau pasitvarkyt ir musice. Taigis... Keliam dainas, albumus, etc. Kaip ir kiekvienas daug vargo reikalaujantis darbas, taip ir šitas man uždavė klausimų:

įkėliau visą albumą (iš Spotify), tačiau dar visas dainas kilnot po vieną? Hrrrr.... Negi neįmanoma kartu su albumu ir visas dainas iškart turėt, ne po vieną? Nors jei tokia Spotify politika/tvarka, ką darysi, teks...

negi negalima padaryt ne tokio komplikuoto atlikėjo, albumo nuotraukos įkėlimo? Dabar užsiknisimas parsisiųst nuotrauką, ją sumažint iki reikalaujamo dydžio (o pagrindinei atlikėjo nuotraukai kokie reikalavimai?) ir tada tikėtis, kad viskas suveiks teisingai.

Atsakyti
Konditerijus
2025 m. liepos 7 d. 13:07:01

Bet kaip smagu, kad yra reaguojančių, abejojančių, gyvų.

2025 m. liepos 7 d. 12:57:41 2025-07-07 12:58:20

Ir dar pastebėjau, kad 6alia komentarų pokalbių dėžutėje atsirado kryželis. OK, kaip adminė galiu ištrint komentarą, tam yra šiukšliadėžės ženklas kairėje. O kam tas kryželis? Ištrint / paslėpt nuo savęs? Krūva abejotinų naujovių ir jokio paaiškinimo...

Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

K.U.R.V.A. K.U.R.V.A.
6,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

23:43 - 4Blackberry
Smagu, kad pasveikai Ir kad išsisprendė šitas music.lt detektyvas
17:09 - Silentist
O as jau galvojau kad visi cia pries mane susimoke
17:02 - edzkaa1
Būtų užtekę pabandyti pakeisti pavadinimą, na, bet pabandžiau padaryti, kad nepasikartotų, lyg nesugadinau ko nors kito, grupės atsidarinėja..
17:02 - edzkaa1
Taip kad, Silentist raminkis, jokio čia sąmokslo ar kriminalo nebuvo ir niekas nieko netrynė
17:01 - edzkaa1
O visas reikalas tame, kad sistemai nepatiko dienoraščio pavadinimas, nes jame buvo žodis grupė ir po jo toliau skaičius, tai sistema suprato, kad čia grupė su tokiu id, o ne dienoraštis ir negalėjo atidaryti
17:01 - edzkaa1
Sorry, sirgau su 39, nelabai norėjosi kažką čia aiškintis.. kol dar supratau kame problema ir apie ką išvis kalba eina per visus neaiškius kaltinimus ir užuominas..
16:31 - Silentist
Ir raudono fordo jau nera...
01:37 - einaras13
Jei dar kažkas turit kažkokių pageidavimų dėl įtraukimo į LT TOP 30 ar music.lt TOP 40, raštelkit. Tik svarbu, kad daina būtų nesena ir bent truputį žinoma (o ne turinti 36 peržiūras)
01:36 - einaras13
Pasinaudosiu savo naglumu ir iškelsiu iš naujo savo aktualius komentarus.

DjVaids, Victoria – Švyturys jau pridėta į music.lt ir ateinantį savaitgalį debiutuos LT TOP 30.
23:30 - 4Blackberry
Jo, neverta buvo diskutuoti. Dabar pasilaidojo svarbios žinutės
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 396
  Iš viso užsiregistravę: 73677
  Naujausias narys: MilleVares
  Šiandien apsilankė: 93406