Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Svetainės "Music.lt" tobulinimas: idėjos ir pasiūlymai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 678910111213141516 ... 22
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
einaras13
2014 m. rugpjūčio 7 d. 21:20:10

Kitas dalykas - gal kažkokie veiksmai ir yra organizuojami, bet niekas nesirūpina informuoti ir atsakyti į tokius svarbius komentarus - tai čia yra moderatorių sąžinės reikalas, tačiau - gyvenimas nežinomybėje, ar dar kada išvysime geresnius laikus, manęs tikrai nedžiugina, įtariu, ir visų kitų. Tad savo sąžinės problemas svarbiems asmenims rekomenduočiau išsispręst ir bent pranešti trumpai drūtai - ar planuojama kažkas atlikti, ar viskas užraukta ir mums tikėtis nebent baronkos skylės.

2014 m. rugpjūčio 7 d. 21:17:06

+ dar reiktų sutvarkyt pokalbių dėžutės funkciją "daugiau", nes bent jau man išmetinėja naujam lange titulinį puslapį ir senų žinučių matyt neišeina.

Be to, durnas klausimas: šie reikalavimai kam? dangui? {#} liūdna, bet reakcijos į tai praktiškai riestainis.

2014 m. rugpjūčio 7 d. 19:15:17

Aš pats negaliu tverti. Toks būtų mano jau nebe pasiūlymų, bet reikalavimų sąrašas:

1. žr. Rutonės 3 punktą.

2. Atstatyti apklausų skyrelį (kiekvienas nefunkcionalus dalykas portalo gyvumą tik sumenkina)

3. Sutvarkyti problemą dėl negalėjimo patekti į dienoraštį per "kas vyksta?" skyrelį. Kai atsiranda nuoroda "Vartotojas sukūrė naują dienoraštį Dienoraštis", ta nuoroda "Dienoraštis" veda į niekur - absoliuti techninė klaida, nesąmonė. Taip pat vietoj žodžio "Dienoraštis" anksčiau rašydavo jo pavadinimą, tai ir šitą problemą reikia sutvarkyti.

4. Velniop "klausomiausių dainų" skyrelį. Dabar juk niekas neklauso, o tokio topo palikimas sudarytų ne dabartinio nario, bet to nario, kuris gyveno iki perklausų panaikinimo portretą. Be to, nauji nariai gali užversti klausimais - tai čia galima klausytis muzikos? Pas kitus narius klausomiausių dainų sąrašas tai yra, jis tai tiesiog byloja. Įrodymas, vartotojo bicheris užvestas pokalbis: "kokios programeles reik kad cia muzika grotu?".

5. Muzikinė dvikova vienoda - 50 savaičių iš eilės jau vis "Roko muzika" - kas per nesąmonė!!!

6. Sudaryti kompaktiška grupės dainų sąrašą, kurį galėtų pats vartotojas skirstyti pagal abecėlę, like skaičių arba, pvz, dainos amžių (senumą), taip kokybiškai išnaudojant likusį baltą plotą po grojaraščio išnykimo tiek grupių profiliuose, tiek pas mus, vartotojų profiliuose. Apskritai, neprošal būtų nauja dizaino reforma.

7. Išnykus perklausoms, dainų profiliuose nebeliko to gražaus "nykščio į viršų" ir "žvaigždutės". Grąžinkit, nes juodas plotas su užrašais "vertinimas" ir "mėgstama", nu, nesąmoningas.

8. Labiau plėsti šalutines portalo erdves - literatūrą, kelti rašytojų profilius, sudaryti daugiau informacijos apie filmus ir pan. Bet tam reikia kažkokio išskyrimo iš muzikantų profilų.

2014 m. rugpjūčio 7 d. 19:07:20 2014-08-07 19:08:42

Pritariu visiškai - nedera trint neperžiūrėjus, bet žinant dabartinę situaciją..... Tarp kitko, pastebėjau (ir turbūt ne aš viena) - dažnas taikinys buvo Pet Shop Boys aprašymas, dabar nurimo, užtat taikiniu tapo TipToe - Nepaleisk (pataisykit, jei klystu) ir bent jau šiandien kažkuo užkliuvo pavadinimai (tiek atlikėjų, tiek dainų) su žodžiu "obey". Matyt, jie turi kažkokią schemą, ką galima atkuot ar dar kažką... Esmė ta - kad tikrai šiuo atveju galima būtų ir neperžiūrėjus trint - vis tiek 99,99% tikimybė ištrint šiukšlę.

Na o kol kas bent jau:

4 - prie kiekvieno taisymo/siūlymo vietoj vartotojo vardo neprisijungusiems vartotojams rodyt jų IP adresą. 

Atsakyti
einaras13
2014 m. rugpjūčio 7 d. 18:58:10

Aš daryčiau atvirkščiai - neperžiūrėjus trinti tiesiog neturi būti galima. Aišku, kai vyksta tokios reklaminės diversijos, tai atrodo atvirkščiai, bet jei įvykdytume 3 punktą, 1-asis taptų beprasmis.

2014 m. rugpjūčio 7 d. 18:01:29

Taaaip... Po ilgų (ir dar nebaigtų) trynimų administracijoje pageidavimai būtų tokie:

1 - suvienodint vartotojų taisymų ir siūlymų administravimą, t.y. galimybę trint neperžiūrėtą siūlymą (kaip dabar yra su taisymais);

2 - nuotraukų įkėlimas į atlikėjo profilį galėtų būt ir paprastesnis - nurodant nuotraukos adresą (tuo pačiu automatiškai būtų pridedamas i rnuotraukos šaltinis). Ak, tiesa... Galbūt tuo pačiu būtų galima nustatyti ir automatinį nuotraukos išmatavimų sureguliavimą;

3 - UŽDRAUST REIKŠTIS NEREGISTRUOTIEMS VEIKĖJAMS

Atsakyti
Sahja
2014 m. liepos 25 d. 16:55:32

Norint prisiregistruoti,turi mokėti 2 eurus.

12 eurų metams,jei iš karto,ir 20 eurų,jei kas mėnesį,t.y. po 1-2 eurus,kas mėnesį,kiekv.nariui.

Manau,galėtų suveikti,jeigu būtų ,toks lankomumas,kaip iki to,kai buvo muzika...

Dar grojaraštis, į telefoną,papildomas euras.

Jeigu neveikia svetainė,galima minimaliai sumažinti mokėjimus.

Kažin , ar prie tokių naujovių,atsikurtų muzika,ar vis tiek klaustukas.

Žinau,kad prie daug lankytojų,tai labai veiktų,tai ir yra svarbiausia.

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
Rutonė
2014 m. liepos 24 d. 01:15:27

Matai, kaip yra su tuo apmokestinimu. Reklamos nematau ir nepirkdama paslaugos - tam yra Adblock, kurį naudoju n metų. Net neįtariau, kiek reklamos mato nesinaudojantys reklamų blokavimu. Plius, žinoma, tuo pačiu užblokuotos reklamos VISUOSE mano lankomuose puslapiuose. Nemokamai. Turbūt klausimų nekyla, ar pirkčiau paslaugą vien iš "patriotizmo"? Tegu ir tik 5 Lt/mėn. Kartais ir tie keli litukai per mėnesį gali reikšti labai daug. Ir kažkaip netinka lygint reklamos blokavimo su muzika - nors ir viena, ir kita yra prekė, paslauga - vadinkim, kaip kam patogiau. Tik tiek, kad daug kas įprato klausytis muzikos nemokamai (čia, per radiją, dar kur nors......) ir jiems galbūt net atrodo nesuvokiama, kad muziką reikia/tenka pirkti (kaip kad ir tie patys atsiprašau, geriau nesumąstau - chaliavščikai - greičiausiai perka savo mėgiamų atlikėjų įrašus. Net jei ir piratinius, pigesnius už originalius, betgi - PERKA).

Toliau... Mūsų aptariami šaltiniai nėra panacėja - kai kada youtubė mėgsta apsigint nuo smalsesnių lankytojų skelbdama, kad "This video is not available in your country." Aišku, nekvailas vartotojas ir šią kliūtį nesunkiai apeis, bet žinant, kiek čia buvo "o kaip REIKE iš če muzika siūstis?" veikėjų, nesunku suprast, kad toks žygdarbis jiems - misija neįmanoma. Kaip ir suvokt, kad muzika yra tokia pat prekė, kaip kad ir duona ar druska.

Dar toliau. Aš puikiai suprantu, kad ir kiti čia dirba nemokamai (gal ne visi - nežinau), tai nėra ko stebėtis, kad mums iškyla tiek daug bėdų (kad ir administracijoje išvalyt botų "siūlymus" dainos tekstus/grupių aprašymus keisti reklaminėmis nuorodomis). Spėju, jei programuotojui gerai mokėtų, tokių čiūdų dyvų nebūtų. Bet ir vėl tada sugrįžtumėm į mokamą narystę. Arba reikia kažkokio geraširdžio mecenato. Kaip ir vėl užburtas ratas susidaro. Ir visa bėda yra ta, kad mes tų pinigų turime arba labai mažai, arba visai neturime, o ir turėdami tikrai rastume efektyvesnių jų išleidimo sferų.

Tau liūdna, kad išsilakstė tie, kurie čia ateidavo tik klausyt muzikos? Man ne. Nes jie diskusijose nedalyvaudavo. Arba kalbasienėj patriūbydavo "kaip iš če reike siūstis muzika?" (kartojuos). Jiems diskusijos ir nebuvo įdomios. Jie nebūtų turėję ką pasakyt vienu ar kitu klausimu ar bent jau rimtų argumentų (žiūrėk, kaip pats vis dar auklėji kalipsę, nors turbūt puikiai supranti, kad tai beviltiška). Tai ar verta gailėt tų, iš kurių naudos svetainei nebuvo? Jie tikrai nebūtų pirkę reklamos blokavimo paslaugos, jie nebūtų dalyvavę diskusijose, jie nebūtų reiškęsi kaip kūrėjai ir taip toliau, ir panašiai. Juk jų buvimo mes ir nepastebėdavome. Nebent "Kas vyksta?" parodydavo, kad "vartotojas x/y/z/........" klauso "X/Y/Z/.......". Ir dar kiek didesni apsilankiusiųjų skaičiukai. Viskas. na, gal koks nesusipratėlis pasireikšdavo forume sukurdamas temą jau nekart minėtu klausimu. Tai vargu ar taip jau didelis praradimas, jei jie nebegrįš. Tai vat ir vėl grįžtam prie kito reikalo - galimybės iš čia išsiregistruot pačiam. Atėjau, apsidairiau, patiko - užsiregistravau, nusibodo, nebepatinka, radau geriau - išsiregistruoju. Bent jau aš čia lieku, nes kažkaip nujaučiu,kad tokia situacija laikina. Tik kaip tai spręsis - grįš perklausos, bus apmokestinama kažkas, dingsim suvisam - parodys laikas. O kol kas - tai bene vienintelė patogi vieta paskaityt apie muziką, sužinot naujienas gimtąja kalba (nors negimtąja informacijos ir daugiau, ir ji operatyvesnė. Bet išbarstyta). Na ir visai smagu būna, jei kokias naujienas paskelbiam pirmiau nei kokie nors gigantai delfiai ar kad ir mano mylimas M-1 Plius.

Atsakyti
einaras13
2014 m. liepos 24 d. 00:08:54

Ir kas bus pasiekta iš to apmokestinimo. Reklamos nekenčia tik 8, tai muzikos klausys irgi turbūt tiek pat, t.y. tie, kuriems negaila pinigų kišti į kažkokį apgailėtiną portalą, kai yra begalė kitų (pati juos paminėjai). 

Žinoma, man buvo geriau, kai buvo ir perklausų galimybė, betgi tenka adaptuotis prie aukštesniųjų įnorių ir jų pateikiamų sąlygų. 

Nors prisitaikiau, naudoju visus tris tavo paminėtus muzikos tinklalapius, bet labiausiai liūdna, kad didelė dalis iš čia išsilakstė, liko tik tie, kaip čia pasakius, aktyviausi ir ištikimiausi nariai. Ir niekam pasidarė nebeįdomios ir diskusijos, ir naujienos. Vat tuo aš tikrai nusivylęs. O perklausos, kai yra vien jau Youtube, yra nesunkiai sprendžiama problema "nemokamo meno, muzikos" laikais.

2014 m. liepos 23 d. 23:55:02

Einarai, o tave tenkina tik narių kūrybos perklausa? Nesinori čia pat, vietoj, turėt galimybę paklausyt savo mėgstamos muzikos? Taip, kaip buvo, kol kažkam pakilo apetitas. Na pripažinkim - be muzikos dabar music.lt - kažkoks ne toks, ir viskas, nes buvom pripratę prie nemokamo gero, deja, tai pasibaigė. Taip, dar yra Spotify (bet tie irgi riboja nemokamą klausymą iki 10 valandų), yra Grooveshark, YouTube, bet tai vis tiek yra ne TAI, ir viskas... Neapgaudinėkim savęs kaip ta lapė, kuri, negalėdama pasiekt vynuogių, bandė save įtikint, kad tos yr žlios ir todėl neskanios (nors puikiai žinojo, kad yra ne taip). Pasikartosiu, šiuo atveju matau vienintelę išeitį, jei norim ir vėl klausyt muzikos ČIA - tai įvest nario mokestį. O va čia jau iškart matau besišiaušiančius, kad mokėt jie nenori. Ir aš nenorėčiau. Bet realybė tokia. Tad ir kalbam apie tai, ką turėtumėm klausyt. Gaila, žinoma...

Atsakyti
einaras13
2014 m. liepos 23 d. 23:10:33

Tu žiūri tik į konkretų objektą, bet nematai su tuo objektu surištų dalykų. Muzika yra visas mokslas, o ne tik kūryba. Beje, yra tos muzikos likę - pačių narių kūryba mp3 formatu čia, berods, vis dar platinama.

2014 m. liepos 23 d. 21:29:58

manau, kad muzikos esmė yra garsas ir jo modulacijos, o ne šnekos apie tai

Atsakyti
einaras13
2014 m. liepos 23 d. 20:52:30

Be muzikos? Neapčiuopi esmės - tai labai daug muzikos prikrautas portalas, tik ta muzika netiesioginiu formatu - atlikėjai, kūriniai, diskografijos, dainų tekstai, galimybės patiems nariams siūlyti vaizdo klipus, tekstų vertimus ar akordus, taip pat naujienos, galimybė rengti recenzijas ir pan. Tai labai rimtas muzikos portalas, tik tiek, kad, matyt, ne tokio portalo pats norėtum, koks yra dabar.

2014 m. liepos 23 d. 20:49:43

Priskirti visiems atlikėjams, kurių kūriniai tame albume pasirodo? - variantas Nr.1.

Bet tokiems albumams geriau būtų įvesti funkciją "niekieno albumas". Jis išties yra niekieno, tik surinkta įvairių atlikėjų dainų. Gaila, tokios funkcijos nėra, o aš pats irgi šiuo atveju nežinočiau, ką daryti. 

2014 m. liepos 23 d. 20:49:17

na bent vis šis tas, nes kažkaip keista - muzikos svetainė be muzikos. kas gi aCitiko? 

Atsakyti
Alvydas1
2014 m. liepos 23 d. 20:39:49 2014-07-23 20:40:43

Kaip elgtis su split albumais? Turiu omeny, įkeliant.

2014 m. liepos 23 d. 20:35:34

Kaip manai, ar daug kūrinių, kurių natas ar tabulatūras galima rasti kokiuose nors informacijos šaltiniuose. Keli procentai. Čia yra ir tokių iškasenų, kurių tikslias diskografijas net sunku surasti, ką jau kalbėti apie kūrinių natas ir tabulatūras, ypač, jei groja ne vienas, o keli pagrindiniai instrumentai ir dar improvizacinėje partijoje. 

2014 m. liepos 23 d. 18:59:31

siūlyčiau, ehem ehem, vietoj grojaraščių indėt kūrinių natas bei tabulatūras

Atsakyti
einaras13
2014 m. liepos 23 d. 17:21:21

Būtų labai malonu ir patogu matyti buvusio grojaraščio pakaitalą grupių profiliuose - galimybę pačiam lankytojui pasirinkti, kaip susirikiuoti dainas (pagal abėcėlę, like'ų skaičių). Dabar, po perklausų dingimo, liko tik diskografijos langas (jis prieinamas tik tiems klausytojams, tokiems kaip aš, nuosekliai klausantiems viską nuo pradžios iki galo) ir tas dainų sąrašas apačioje, kuris nežinia pagal kokius kriterijus surikiuotas. O ir viršuje likęs baltas plotas dingus grojaraščiui kažkaip nesižiūri, išpildymo trūkumas. Manau, reikės daryti dar vieną portalo dizaino reformą, bent jau grupių profilų skiltyje.

2014 m. liepos 22 d. 00:41:23 2014-07-22 00:58:11

Na netikiu dėl klaviatūros nebuvimo. Gal kiek giliau po Control Panel pasikrapštyt reikia. O daug didesnis nepatogumas man ir būtų būtent lietuviško raidyno nebuvimas nei jo ieškojimas internete. O ir ieškot, tiesą sakant, daug nereikia - pakaks paieškoje suvest "lietuviškos klaviatūros" ir jau gausit n pasiūlymų. Va vienas iš tokių: https://ims.mii.lt/klav/tvarkyk.html Kaip mano tėvukas sako - nepatogu tik kelnes per galvą apsimaut.

Kitas dalykas su tais taisymais. Ištryniau siūlymą Egidijaus Sipavičiaus "Diskotekoje" "Dėžės atsiduso" keist "Didzejus atsiduso". Tai ir buvo vienintelis taisymas, beje, nekomentuotas. Pirma - be lietuviškų raidžių, antra - akivaizdu, kad "taisytojas" tais metais dar ir planuojamas nebuvo, tai nenuostabu, kad tekstas jam/jai atrodo, švelniai tariant, idiotiškas (nors toks ir yra, logikos ten ieškot neverta. Bet buvo tokie laikai, taigi viskas tvarkoj), nors jis yra teisingas - pakanka įsiklausyt, į tai, ką dainuoja.

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 678910111213141516 ... 22
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Soilwork Soilwork
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

09:09 - 4Blackberry
Penktadienis gražus kol kas.
06:54 - Very_crazy_enough
Arba
1.real negrazus zmones
Arba
2.agrastai never nesusirandantys sau poros
Nedadarytumas veikia ir sodina bendra nuotaika.
06:49 - Very_crazy_enough
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
17:35 - 4Blackberry
Gerai, tinka ir man prisidėt.
17:30 - 4Blackberry
Kokie radikalūs kontrastai dienos dainoje šiandieną.
18:55 - Very_crazy_enough
" Visi esate saugus! "
Евге́ний Ви́кторович Приго́жин
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
12:37 - Very_crazy_enough
666 6e6tine6 ka veikti per 666ines? Laukti 777miniu!
12:36 - 4Blackberry
Quiero más points
12:26 - Konditerijus
No quiero más…
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 4
  Neregistruotų vartotojų: 677
  Iš viso užsiregistravę: 73765
  Naujausias narys: RodgerHennin
  Šiandien apsilankė: 164229