bet aš nesu tikra, kad ten bet kokią dainą ar albumą galima taip teisiog nusiųsti... - kaip rekomendaciją [?]
man kažikaip nelabai pavyko.
reikėtų šią sistemą labiau "atidirbti" ir kaip oficialią-naują funkciją pristatyti.
kad ir kada ateičiai.
[nes kituose psl. ši funkcija, kiek esu bandžiusi, labai pasitvirtina].
Kaip nors prie dainos įrašius kam, ir tada ateina pm ar kažkas pan. - šią dainą tau rekomenduoja tas ar anas.
Įtariu, būtų smagu ir naudinga.
Yra kažkas tokio, kur prie vardo yra "Palyginimas", ten "Tavo muzikiniai pasiūlymai" ir galima sužymėti paukščiukus prie savo mėgstamų ir išsiųsti. Bet niekad nebandžiau kaip tai veikia.
O ir šiaip, jei jau profilyje atsispindi sukurti dienoraščiai, diskusijos, eilėraščiai, mp3 ar recenzijos, tai kodėl gi negalėtų atsispindėti ir sukurti top'ai?..
Čia tik idėja.
Bus. Kol kas tik keli žmonės juos susikūrė, artimiausiu metu įkelsim tai ir į profilius.
Manau, kad profilyje grafa"topai" tikrai nepamaišytų.
Ten būtų kaip savotiška "saugykla" sukurtų top'ų.
O ir šiaip, jei jau profilyje atsispindi sukurti dienoraščiai, diskusijos, eilėraščiai, mp3 ar recenzijos, tai kodėl gi negalėtų atsispindėti ir sukurti top'ai?..
Čia tik idėja.
Nemanau, kad čia koks bug'as, todėl rašysiu prie siūlymų. Naujieji grojaraščiau - tikrai gerai, na o bet tačiau... Nematydama, kas juose yra, negaliu siūlyt savo variantų, nes labai gali būt, kad pasiūlysiu ten jau esančius kūrinius, o juk norisi pildyt ir tobulint grojaraščius. Dabar niekaip negalima pamatyt viso sąrašo. Atveri grotuvą naujame lange, o ten - ir vėl tik viena daina... Nu nepatinka man taip....
A kodiel' Music.lt apsiriboja tik facebuko "lajk"??? O jeigu aš dar norėčiau pvz G+ pridėti "+1" jumim? Arba kokiam tvytery kas nors norėtų tvytinti? Kodiel' nia???? Warum???
Dar vienas užknisantis" dalykas. Tiek spėlionėse, tiek paieškoje neveikia pasiūlymai (suggestions), jei tekste yra apostrofas ' . Paieška ma ją galai, bet spėliojant tai tikrai užknisa. Kitas dalykas - tie pasiūlymai spėliojant kartais taip sumirga, sušokinėja, kad nespėji net sureaguot. Smulkmena, bet erzina.
Ir jau ne kartą prašyta, jei įmanoma - į dienoraščius / atsakymus galėt įdėt video. Ne nuorodą, o embeded kodą.
Galbūt būtų galima patobulinti paiešką, pridedant funkciją, kuri įvedus žodį su klaida ar nepilnai tiksliai, pasiūlytų keletą galimų variantų. Tai palengvitų paiešką dainų ar grupių, kurių pavadinime yra taškelių, brūkšnelių, daug vienodų raidžių ar šiaip neaiškumų.
Mm. Aš vis dar galvoju, kodėl "nuotaikos dainos" negalima pasirinkti bet kokios?
[net ir tos, kurios realiai dainą paklausyti gali, bet pasirinkti negalima....]
Na pvz mane labai nervuoja, kai įeinu į klausomiausius savo kurynius, o ten šimtukas prasideda.. Ir vos visos dainos neina vienodu klausymų.. Gal pvz galima būtų jeigu daina A turi -29perklausymus o pvz daina B ir C irgi tiek pat, tai gal tu nerodyti, o tik viena rodyt surinkusia tiek klausymo. Na nežinau ar supratai ką noriu pasakyti
na sitas tai tikrai kazkoks absurdas sorry
tame sarase butent ir rodoma kurias dainas vartotojas perklause daugiausiai kartu
na gal as kazko nesupratau, kokia cia prasme...
ir dar cia tik pradzioj daug dainu turi mazdaug vienoda perklausu skaiciu, veliau kai perklausu dauges, tu sutampanciu skaiciu skaicius sumazes. (ir nebenervuos )
Pritariu ep. Visom keturiom. Nebent... Norima atšviežint savo klausomiausius, kaip tai yra last'fm. Tada būtų galimybė matyt (ir galbūt padaryt matoma kitiems) - paskutinės savaitės / 1 mėnesio / 3 mėnesių / 6 mėnesių / metų / bendra (iš viso) perklausas. Tada dar suprasčiau.
O šiaip - tarkim mano sąraše yra 10 dainų, kurių perklausiau vienodai kartų. Kaip sistemai atsirinkt, kurią rodyt?
Gal kažkas ir siūlė tai, bet būtų šaunu šalia vartotojo nico matyti ir kokią žalią lemputę, ar jis tuo metu prisijungęs. Tiesiog daug patogiau būtų, nei eiti pas jį svečiuotis ar ieškoti jo "šiuo metu naršo"
Taip, bet... Visa tai šiek tiek užslėpta O kad ir dešiniajame šone vietos yra apsčiai, tai bent jau tai imt ir iškelt, kad visada būtų matoma. ir nebūtina man matyt VISAS temas. Man pakaktų tų, kurios šviežiausiai "judintos". Na arba bent (kaip jau buvo čia prašyta) - gauti AŽ, kai kas nors atsako tose temose arba mane pacituoja. Tai jau šiek tiek kitoks reikalas nei tik atsakymas
Rutonė rašė: Dar tokia mintis. Kažką čia galime padaryt, kad matytume svetainę taip, kaip mums patogiau? Tai kodėl to paties nepritaikius forumo temoms? Aš turiu galvoje, kad kiekvienas vartotojas matytų pirmiausia tas temas, kurias pažymėjo kaip mėgstamas (kaip kituose forumuose būna "lipnios" temos), o po jomis - kitas su naujais atsakymais. Nes šiaip tas mėgiamų temų sąrašas, kam jis reikalingas? Dėl statistikos? Nemanau.. O jei tema mane sudomino, norėčiau ją turėt "po ranka".
O kaip nauja skiltis "Tavo zona"? Ten išvedamos visos aktualios diskusijos - tiek komentuotos, tiek sukurtos, tiek mėgstamos. https://www.music.lt/?users;login_main
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2012 m. sausio 2 d. 11:30:36
man kažikaip nelabai pavyko.
reikėtų šią sistemą labiau "atidirbti" ir kaip oficialią-naują funkciją pristatyti.
kad ir kada ateičiai.
[nes kituose psl. ši funkcija, kiek esu bandžiusi, labai pasitvirtina].
2012 m. sausio 2 d. 11:17:23
O aš dar turiu vieną idėją:
gal būtų galima padaryti, kad kokią nors dainą, albumą, atlikėją būtų galima rekomenduoti kitam music.lt nariui?
Kaip nors prie dainos įrašius kam, ir tada ateina pm ar kažkas pan. - šią dainą tau rekomenduoja tas ar anas.
2012 m. sausio 2 d. 11:09:35
O aš dar turiu vieną idėją:
gal būtų galima padaryti, kad kokią nors dainą, albumą, atlikėją būtų galima rekomenduoti kitam music.lt nariui?
2011 m. gruodžio 29 d. 11:50:37
Manau, kad profilyje grafa"topai" tikrai nepamaišytų.
Čia tik idėja.
Bus. Kol kas tik keli žmonės juos susikūrė, artimiausiu metu įkelsim tai ir į profilius.
2011 m. gruodžio 29 d. 11:40:24
Čia tik idėja.
2011 m. gruodžio 29 d. 11:24:36
Plius.
Sukurti žmogaus top'ai kaip nors galėtų atsispindėti ir jo profilyje.
Tavo topas - tavo paties megstama muzika kuria pasiemei. Ir kas begaletu dar atsispindet?
2011 m. gruodžio 29 d. 10:38:45
Sukurti žmogaus top'ai kaip nors galėtų atsispindėti ir jo profilyje.
2011 m. gruodžio 26 d. 11:55:54
2011 m. gruodžio 25 d. 23:27:23
2011 m. gruodžio 19 d. 16:02:06
A kodiel' Music.lt apsiriboja tik facebuko "lajk"??? O jeigu aš dar norėčiau pvz G+ pridėti "+1" jumim? Arba kokiam tvytery kas nors norėtų tvytinti? Kodiel' nia???? Warum???
2011 m. gruodžio 13 d. 23:29:09
Ir jau ne kartą prašyta, jei įmanoma - į dienoraščius / atsakymus galėt įdėt video. Ne nuorodą, o embeded kodą.
2011 m. gruodžio 12 d. 18:35:32
2011 m. gruodžio 12 d. 11:45:19
[net ir tos, kurios realiai dainą paklausyti gali, bet pasirinkti negalima....]
2011 m. gruodžio 12 d. 01:58:55
2011 m. lapkričio 19 d. 17:37:26
O ar bus įdiegta tokia galmybė, kad refrešinti galima būtų savo klausomiausia muziką? Man,bent jau šio dalyko labai trūksta.
Gal gali konkrečiau aprašyti to "refrešinimo" esmę?
na sitas tai tikrai kazkoks absurdas
tame sarase butent ir rodoma kurias dainas vartotojas perklause daugiausiai kartu
na gal as kazko nesupratau, kokia cia prasme...
ir dar cia tik pradzioj daug dainu turi mazdaug vienoda perklausu skaiciu, veliau kai perklausu dauges, tu sutampanciu skaiciu skaicius sumazes. (ir nebenervuos
Pritariu ep. Visom keturiom.
O šiaip - tarkim mano sąraše yra 10 dainų, kurių perklausiau vienodai kartų. Kaip sistemai atsirinkt, kurią rodyt?
2011 m. spalio 21 d. 16:26:19
2011 m. spalio 5 d. 18:57:47
O kaip nauja skiltis "Tavo zona"? Ten išvedamos visos aktualios diskusijos - tiek komentuotos, tiek sukurtos, tiek mėgstamos. https://www.music.lt/?users;login_main
Taip, bet... Visa tai šiek tiek užslėpta
2011 m. spalio 5 d. 13:44:34
Dar tokia mintis. Kažką čia galime padaryt, kad matytume svetainę taip, kaip mums patogiau? Tai kodėl to paties nepritaikius forumo temoms? Aš turiu galvoje, kad kiekvienas vartotojas matytų pirmiausia tas temas, kurias pažymėjo kaip mėgstamas (kaip kituose forumuose būna "lipnios" temos), o po jomis - kitas su naujais atsakymais. Nes šiaip tas mėgiamų temų sąrašas, kam jis reikalingas? Dėl statistikos? Nemanau.. O jei tema mane sudomino, norėčiau ją turėt "po ranka".
2011 m. spalio 5 d. 13:41:37
Ji vis dar yra, pateikiama kartu su atlikėjų gimtadieniais, kiek žemiau:
https://www.music.lt/?groups;birthday
Sąrašas gerokai per ilgas, kad talpinti jį pagr. puslapyje
Dėkinga
2011 m. spalio 5 d. 13:40:08
Kiek pamenu anksčiau buvo skiltis, kur rašomi tą dieną gimusių music.lt narų vardai, o dabar tokios skilties nerandu
Ar čia aš ieškot nemoku, ar tikrai jos nėra?
Būtų smagu vėl ją turėti
Ji vis dar yra, pateikiama kartu su atlikėjų gimtadieniais, kiek žemiau:
https://www.music.lt/?groups;birthday
Sąrašas gerokai per ilgas, kad talpinti jį pagr. puslapyje