Rutonė rašė: Šiaip jau tai buvo kažkieno minėta, noras ne naujas, bet tikrai būtų daug smagiau ne nuorodas atidarinėt, o iškart pažiūrėt tai, ką dienoraščio autorius norėjo parodyt, tiesiai musice. Todėl palaikau vison keturiom. Nebent dėl ko nors to padaryt neįmanoma..
Naujienose video visada yra ne nuorodomis
Naujienose video yra įdedamas naudojant vadinamąjį embed kodą. Pabandyk taip padaryt dienorašty - pamatysi, kas bus Vis dėlto, ir aš tikiuosi, tai nėra neįmanoma.
Ir tuo pačiu - nuorodos naujienose neveikia. O tai nemažas minusas. Jos veikia tik copy/paste metodu...
Ir dar apie nuorodas. Jos dar ir copy/paste metodu dorai neveikia - iš kažkur kažkodėl jose atsiranda tarpai, kuriuos jau reikia pratrint, kad nuoroda veiktų. Smulkmena, bet erzina.
Rutonė rašė: Šiaip jau tai buvo kažkieno minėta, noras ne naujas, bet tikrai būtų daug smagiau ne nuorodas atidarinėt, o iškart pažiūrėt tai, ką dienoraščio autorius norėjo parodyt, tiesiai musice. Todėl palaikau vison keturiom. Nebent dėl ko nors to padaryt neįmanoma..
Naujienose video visada yra ne nuorodomis Nemanyčiau, kad toks variantas neįmanomas
Dar tokia mintis. Kažką čia galime padaryt, kad matytume svetainę taip, kaip mums patogiau? Tai kodėl to paties nepritaikius forumo temoms? Aš turiu galvoje, kad kiekvienas vartotojas matytų pirmiausia tas temas, kurias pažymėjo kaip mėgstamas (kaip kituose forumuose būna "lipnios" temos), o po jomis - kitas su naujais atsakymais. Nes šiaip tas mėgiamų temų sąrašas, kam jis reikalingas? Dėl statistikos? Nemanau.. O jei tema mane sudomino, norėčiau ją turėt "po ranka".
Noretusi matyti dainu ivertinimus/reitinga, kai atsidarai albuma. Ten dabar yra stulpeliai "Šia daina megsta", "Prideti prie megstamu", "I grojarasti" ir "Groti atskirame lange". Cia galetu atsirasti ir "Dainos reitingas/ivertinimas" ar pan. Taip sakyciau butu lengviau orientuotis
Kad butu atskiru dainu ar net albumu, bei atlikeju vertinimas daug lengvesnis, galetu prie issokancio flash langelio su Megstu zvaigzdele ir ivertinimo galimybe buti prideta. Daug greiciau galetume ypac dainas pazymeti norimu skaiciumi desimtabaleje sistemoje , nes puslapio atidaryma vien dainai ivertinti gan nuobodus reikalas pasidare. Dabar gi jas perklausyti galima is betkur, pamegti taip pat, is albumo puslapio taip pat, taciau ivertinti - ne.
Šiaip jau tai buvo kažkieno minėta, noras ne naujas, bet tikrai būtų daug smagiau ne nuorodas atidarinėt, o iškart pažiūrėt tai, ką dienoraščio autorius norėjo parodyt, tiesiai musice. Todėl palaikau vison keturiom. Nebent dėl ko nors to padaryt neįmanoma..
nezinau gal cia buvo jau kur mineta o man kilo tokia ideja,
mes turim dabar pranesima apie tai kad kazkas ideta, istaisyta ir taip toliau,
o noretusi, ir tikiu ne tik man vienam tokia funkcija patiktu, kad muzikas siustu informacija i PZ, kai kas nors is adminu ideda nauja tavo favorite grupes nauja albuma, (singla, daina)
aisku kazkiek ir mes patis stebim savo megstamas grupes, laukiam nauju albumu, bet tikriausiai visiems pasitaiko kai kazka praziopsam, (na ypac man dabar aktualu nes gal nelabai aktyviai stebiu naujenas, o kartais buna kad norisi kazka svezio, ir bats ziuri atejo zinute, pasirode toks ir toks albumas) minti turbut pagavot,
Ir vėl dėl dienos dainos, bet kad labai jau neteisingai vienas faktas ten
Prieš kelias dienas, o gal ir savaitę, Trys Milijonai buvo išrinkta dienos daina, o šiandien vėl ją siūlo Ar negalima padaryti kokio lengviau aptinkamo sąrašo, kokios dainos jau buvo dienos dainomis, kad bent jau susigaudytų tie, kas dainas siūlo?
Žiūriu aš tuos atnaujinimus ir tobulinimus ir nesuprantu, kam trumposiose naujienose dubliuojamos išsamiosios. Tuo labiau, kad tos "išsamiosios" žodis žodin atitinka trumpąsias. Kam tas dubliavimasis?
Ne, niekur aš nesuklydau - nuorodos vienodos. Tai apsispręskit pagaliau, ilgoji čia naujiena ar trumpoji ir palikit vieną. Juk visur stengiamasi taupyt vietą. O mano pateiktu atveju, atrodo, naujiena pakankamai trumpa, kad būtų priskirta prie trumpųjų, bet kam ją prie kito bloko kartot - nu man niekaip nesuprantama....
lacunacoil rašė: Jau labai seniai galvojau, pagaliau prisiruošiau pasiūlyti. Jei įmanoma, ar nebūtų galima padaryti, kad kai tave kažkas cituoja, tuomet tau yra pranešama pm? Vienoje svetainėje tai labai puikiai veikia ir yra pravartu, nes čia taip pat labai daug diskusijų, kuriuose dar gali užklysti ir pamatyti, bet pvz. dienoraščiuose kai jie nukeliauja į apačią ar grupių profiliuose, jei kažkas tau atrašo jau tarkim po dviejų dienų, gali būt kad tu nebepatikrinsi, o ten gal būt būtų išsirutuoliuojusi labai įdomi diskusija. Tad, manau, jei būtų pranešama pm žinute, kad "lacunacoil atsakė į jūsų praešimą" ir linkas, tikrai pagyvėtų diskusijos.
Aha, po poros dienų nebepatikrinsi. Kitas dalykas - galima sekt skiltį "Kas vyksta", bet tai jau tik absoliučiai nuolatiniams music'o gyventojams - kurie čia praleidžia 24/7... Todėl manau, siūlymas tikrai vertas dėmesio.
R7wa rašė: O su tomis dienos dainomis,nenorėtumėt gale metų padaryti metų dainos rinkimų? Iš visų,kurios laimėjo dienos dainos titulą kokią savaitę leistumėt išsirinkti metų dainą Gal ir kvaila idėja, bet va tik išreiškiu savo pasiūlymą
Nežinau, nežinau, kaip čia aš su savo pasiūlymu tokiu atveju. O jei metų dainą rinktume kiek kitaip - pirma iš dienos dainų išrenkama savaitės daina (tik nežinau, kaip geriau - pagal esamus balsus išrinkt laimėtoją ar balsuot iš naujo), tada iš savaitės laimėtojų - mėnesio daina, galiausiai iš mėnesių laimėtojų - metų daina. Bet vėlgi - kaip kas norėtų - naujo balsavimo ar jau per dieną, kai daina laimėjo, surinktų balsų skaičiavimo. Manau, iš naujo balsuot būtų teisingiau. Tik tada kitą savaitę, pirmadienį, šalia dienos dainos rinkimų turėtų atsirast praėjusios savaitės dainos rinkimai. Na o po to toliau tuo pačiu principu. Tik kad ne itin aktyviai tos dienos dainos renkamos....
Na ir dar. Vienas erzinantis dalykas (bent jau buvo, o ar tebėra, nesinori taip tikrint), susijęs su dienoraščiais. Šalia jų labai jau mažos tos ikonėlės redagavimui ir trynimui. Ir būna, kai sudreba ranka ir vietoj redagavimo paspaudi "trinti" Ir, deja, ištrinamas dienoraštis, į kurį tiek dūšios sudėta.... Tad siūlyčiau: 1 - padaryt didesnius redagavimo ir trynimo ženkliukus arba 2 - trynimą padaryti su patvirtinimu. Kad būtų paklausiama "Ar tikrai norite ištrinti dienoraštį "xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx"?" Nemanau, kad tai būtų labai sudėtinga, o gyvenimą labai palengvintų (tebūnie ir ta rašliava tik žaidimas...)
O su tomis dienos dainomis,nenorėtumėt gale metų padaryti metų dainos rinkimų? Iš visų,kurios laimėjo dienos dainos titulą kokią savaitę leistumėt išsirinkti metų dainą Gal ir kvaila idėja, bet va tik išreiškiu savo pasiūlymą
Jau labai seniai galvojau, pagaliau prisiruošiau pasiūlyti. Jei įmanoma, ar nebūtų galima padaryti, kad kai tave kažkas cituoja, tuomet tau yra pranešama pm? Vienoje svetainėje tai labai puikiai veikia ir yra pravartu, nes čia taip pat labai daug diskusijų, kuriuose dar gali užklysti ir pamatyti, bet pvz. dienoraščiuose kai jie nukeliauja į apačią ar grupių profiliuose, jei kažkas tau atrašo jau tarkim po dviejų dienų, gali būt kad tu nebepatikrinsi, o ten gal būt būtų išsirutuoliuojusi labai įdomi diskusija. Tad, manau, jei būtų pranešama pm žinute, kad "lacunacoil atsakė į jūsų praešimą" ir linkas, tikrai pagyvėtų diskusijos.
ištrynus savo senesnį dienoraštį pastebėjau, kad netekau poros taškų... ar taškų neteko ir kiti music.lt nariai kurie buvo palikę komentarus palaikomus? regis, seniau ištrynus dienoraštį taškai neprapuldavo tikrai, toks "patobulinimas" man labai nepatinka...
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2011 m. spalio 5 d. 13:35:25
Ar čia aš ieškot nemoku, ar tikrai jos nėra?
Būtų smagu vėl ją turėti
2011 m. spalio 4 d. 19:58:26
2011 m. rugsėjo 16 d. 18:26:32
Šiaip jau tai buvo kažkieno minėta, noras ne naujas, bet tikrai būtų daug smagiau ne nuorodas atidarinėt, o iškart pažiūrėt tai, ką dienoraščio autorius norėjo parodyt, tiesiai musice. Todėl palaikau vison keturiom. Nebent dėl ko nors to padaryt neįmanoma..
Naujienose video yra įdedamas naudojant vadinamąjį embed kodą. Pabandyk taip padaryt dienorašty - pamatysi, kas bus
Ir tuo pačiu - nuorodos naujienose neveikia. O tai nemažas minusas. Jos veikia tik copy/paste metodu...
Ir dar apie nuorodas. Jos dar ir copy/paste metodu dorai neveikia - iš kažkur kažkodėl jose atsiranda tarpai, kuriuos jau reikia pratrint, kad nuoroda veiktų. Smulkmena, bet erzina.
2011 m. rugsėjo 16 d. 17:52:22
2011 m. rugsėjo 15 d. 23:59:47
2011 m. rugsėjo 13 d. 11:47:49
2011 m. rugsėjo 11 d. 15:11:14
2011 m. rugsėjo 10 d. 01:36:33
2011 m. rugsėjo 10 d. 00:09:22
2011 m. rugsėjo 9 d. 20:39:44
nezinau gal cia buvo jau kur mineta o man kilo tokia ideja,
mes turim dabar pranesima apie tai kad kazkas ideta, istaisyta ir taip toliau,
o noretusi, ir tikiu ne tik man vienam tokia funkcija patiktu, kad muzikas siustu informacija i PZ, kai kas nors is adminu ideda nauja tavo favorite grupes nauja albuma, (singla, daina)
aisku kazkiek ir mes patis stebim savo megstamas grupes, laukiam nauju albumu, bet tikriausiai visiems pasitaiko kai kazka praziopsam, (na ypac man dabar aktualu nes gal nelabai aktyviai stebiu naujenas, o kartais buna kad norisi kazka svezio, ir bats ziuri atejo zinute, pasirode toks ir toks albumas)
2011 m. rugpjūčio 31 d. 10:49:04
Prieš kelias dienas, o gal ir savaitę, Trys Milijonai buvo išrinkta dienos daina, o šiandien vėl ją siūlo
2011 m. rugpjūčio 20 d. 20:37:04
Žiūriu aš tuos atnaujinimus ir tobulinimus ir nesuprantu, kam trumposiose naujienose dubliuojamos išsamiosios. Tuo labiau, kad tos "išsamiosios" žodis žodin atitinka trumpąsias. Kam tas dubliavimasis?
Va pavyzdys:
Ilgoji, išsamioji naujiena: https://www.music.lt/lt/muzika/Br...pa-vi deo/16362/
ir trumpoji: https://www.music.lt/lt/muzika/Br...pa-vi deo/16362/
Ta pati situacija su Jessie J: ilgoji naujiena https://www.music.lt/lt/muzika/Na...-J-au dio/16365/
ir trumpoji: https://www.music.lt/lt/muzika/Na...-J-au dio/16365/
Ne, niekur aš nesuklydau - nuorodos vienodos. Tai apsispręskit pagaliau, ilgoji čia naujiena ar trumpoji ir palikit vieną. Juk visur stengiamasi taupyt vietą. O mano pateiktu atveju, atrodo, naujiena pakankamai trumpa, kad būtų priskirta prie trumpųjų, bet kam ją prie kito bloko kartot - nu man niekaip nesuprantama....
2011 m. rugpjūčio 19 d. 10:13:32
2011 m. rugpjūčio 19 d. 00:55:25
2011 m. rugpjūčio 18 d. 15:47:44
Jau labai seniai galvojau, pagaliau prisiruošiau pasiūlyti. Jei įmanoma, ar nebūtų galima padaryti, kad kai tave kažkas cituoja, tuomet tau yra pranešama pm? Vienoje svetainėje tai labai puikiai veikia ir yra pravartu, nes čia taip pat labai daug diskusijų, kuriuose dar gali užklysti ir pamatyti, bet pvz. dienoraščiuose kai jie nukeliauja į apačią ar grupių profiliuose, jei kažkas tau atrašo jau tarkim po dviejų dienų, gali būt kad tu nebepatikrinsi, o ten gal būt būtų išsirutuoliuojusi labai įdomi diskusija. Tad, manau, jei būtų pranešama pm žinute, kad "lacunacoil atsakė į jūsų praešimą" ir linkas, tikrai pagyvėtų diskusijos.
Aha, po poros dienų nebepatikrinsi. Kitas dalykas - galima sekt skiltį "Kas vyksta", bet tai jau tik absoliučiai nuolatiniams music'o gyventojams - kurie čia praleidžia 24/7... Todėl manau, siūlymas tikrai vertas dėmesio.
O su tomis dienos dainomis,nenorėtumėt gale metų padaryti metų dainos rinkimų? Iš visų,kurios laimėjo dienos dainos titulą kokią savaitę leistumėt išsirinkti metų dainą
Nežinau, nežinau, kaip čia aš su savo pasiūlymu tokiu atveju. O jei metų dainą rinktume kiek kitaip - pirma iš dienos dainų išrenkama savaitės daina (tik nežinau, kaip geriau - pagal esamus balsus išrinkt laimėtoją ar balsuot iš naujo), tada iš savaitės laimėtojų - mėnesio daina, galiausiai iš mėnesių laimėtojų - metų daina. Bet vėlgi - kaip kas norėtų - naujo balsavimo ar jau per dieną, kai daina laimėjo, surinktų balsų skaičiavimo. Manau, iš naujo balsuot būtų teisingiau. Tik tada kitą savaitę, pirmadienį, šalia dienos dainos rinkimų turėtų atsirast praėjusios savaitės dainos rinkimai. Na o po to toliau tuo pačiu principu. Tik kad ne itin aktyviai tos dienos dainos renkamos....
Na ir dar. Vienas erzinantis dalykas (bent jau buvo, o ar tebėra, nesinori taip tikrint), susijęs su dienoraščiais. Šalia jų labai jau mažos tos ikonėlės redagavimui ir trynimui. Ir būna, kai sudreba ranka ir vietoj redagavimo paspaudi "trinti"
2011 m. rugpjūčio 18 d. 13:18:50
2011 m. rugpjūčio 18 d. 13:14:48
2011 m. rugpjūčio 16 d. 20:03:23
Kaip taškai gali egzistuoti be objekto, su kuriuo jie yra tiesiogiai susieti?
viskas yra ekstazėje besisukančios molekulės. va taip ir gali egzistuoti. fizika...
2011 m. rugpjūčio 16 d. 19:57:54
2011 m. rugpjūčio 16 d. 19:54:48