| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Don't You ForgetERA |
||||
| 4Blackberry | Arrogant BoyDeep Purple Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje! |
||||
| Alvydas1 | Poison DreamAct of Defiance |
||||
| Very_crazy_enough | All Or NothingCher 80! |
||||
| Konditerijus | La TorturaShakira |

2011 m. rugpjūčio 14 d. 11:55:03
Kitas pastebėjimas. Nežinau, gal jau kartosiuos, bet man tai kliūva. Rašau atsakymą, kažką cituodama. Noriu peržiūrėt, kaip atrodys mano rašliava. Pažiūriu, grįžtu į savo rašomą atsakymą, o jis visas dingęs! Cituojama dalis lieka, o viskas, ką rašiau, dingę... Ne visada taip nutinka, bet dažniau nei kad kai naujas tekstas lieka. Gal galima tai sutvarkyt?
Ir dar. Čia vis atsiranda naujokų, nesigaudančių, kaip renkami taškai, norinčių muzikos už dyka...... Gal reikia taisykles (DUK'ą) iškelt kažkur į titulinį puslapį, kad būtų nuolat matoma, na bent jau padaryt vietos nuorodai į DUK'ą daug nereikėtų. Ir, po galais, apšviest, kad muzikos iš čia siųstis negalima! Man erzina būtent tokie naujokėliai, kurie vis klausia, ar galima iš čia parsisiųst muzikos, tai gal dar reikia taisykles papildyt ar sudaryt DUK'ą dėl dažniausiai kylančių klausimų, kurie dar neatsakyti. O tokių yra ne vienas.
Papildymas. Dar kai kas. Daugelyje svetainių registruojantis tenka pažymėt langelį, kad "taisykles perskaičiau ir su jomis sutinku", bet, prisipažinkim, turbūt daugelis jų tikrai neskaitom ir tą langelį pažymim kaip formalumą. Gal reikėtų kažkaip griežtint registraciją, nors suprantu, nieko tai neduos ir kad daugeliu atvejų visas kliūtis galima apeit.
2011 m. rugpjūčio 13 d. 02:50:08
Neįdomu man rašyti po savęs, bet parašysiu.
Jau ne kartą va tokio va https://www.music.lt/?news;id.16344 pobūdžio naujienoje susiduriu su kantrybės, kurios neturiu, išbandymu.
Aš labai mielai paklausyčiau šitų remiksų, bet atgraso tai, kad nuorodos yra tik į pavienes dainas. Vadinas negali paspausti "groti" ir užsiimti savo reikalais.
Norėčiau, kad tokiose naujienose būtų talpinamas visas grojaraštis, kaip kad daroma topuose ir panašiai.
Jei tik įmanoma, aišku.
Nes dabar aš tik akim permetu PAVADINIMUS, ir visai neturiu noro spaudinėti nuorodą po nuorodos.
Ačiū už pastabą, minėtoje naujienoje jau galima klausytis viso 50-uko
Ir ateityje stengsimės pateikti pilnus grojaraščius.
2011 m. rugpjūčio 12 d. 20:42:42
Jau ne kartą va tokio va https://www.music.lt/?news;id.16344 pobūdžio naujienoje susiduriu su kantrybės, kurios neturiu, išbandymu.
Aš labai mielai paklausyčiau šitų remiksų, bet atgraso tai, kad nuorodos yra tik į pavienes dainas. Vadinas negali paspausti "groti" ir užsiimti savo reikalais.
Norėčiau, kad tokiose naujienose būtų talpinamas visas grojaraštis, kaip kad daroma topuose ir panašiai.
Jei tik įmanoma, aišku.
Nes dabar aš tik akim permetu PAVADINIMUS, ir visai neturiu noro spaudinėti nuorodą po nuorodos.
2011 m. birželio 30 d. 22:44:58
Dainą gali pasiūlyti per Tavo->Muzika (apačioj yra laukeliai, kuriuos turi užpildyti.
2011 m. birželio 30 d. 22:36:36
2011 m. birželio 26 d. 23:34:33
Kartu norėtume paprašyti aktyvių svetainės narių žvaigždutėmis pažymėti tas kitų narių idėjas, kurios jūsų manymu vertos įgyvendinimo (idėjų papildymas ir diskusijos taip pat sveikintinos).
Taip pat laukiame ir naujų pasiūlymų, kokius patobulinimus regite svetainėje "Music.lt".
Pažymime, kad didžiausias dėmesys bus atkreipiamas į tas idėjas, kurios bus aprašytos detaliai ir argumentuotai, su įsivaizdavimu, kaip tai turėtų veikti ir kuo būtų naudinga.
Dėkojame už jūsų mintis ir pasiūlymus, kurie padeda, nors ir ne taip greitai, kaip norėtume, tačiau tobulėti.
Informaciją apie svetainėje diegiamus atnaujinimus visada galite rasti čia: https://www.music.lt/user/MusicLt/dienora sciai .
2011 m. birželio 24 d. 23:01:42
Ir prie diskusijų, dienoraščių ar komentarų, jog rodytų ne tik mėnesio daugiausiai komentuotus, mėgstamus, bet ir all time.
2011 m. birželio 12 d. 21:45:38
O dabar tai nei penki nei dešimt. Pėvėzė šitame komentare vienas žodis slepia nuorodą, o ar kas ją mato?
2010 m. gruodžio 3 d. 09:15:04
2010 m. spalio 8 d. 19:57:02
turiu dar viena pasiulima: langelis "Kas vyksta?" yra aisku labai idomus, bet ir kartu turi nereikalingos informacijos, o siulau pridet nauja langa "Kas vyksta? -ep-" na tas "ep" cia teisiog nario personalizacija
esme kokia, uzsiloginus naris pamato kas JAM idomaus atsitiko per jo nebuvima svetaineje, pamatis tokia ir tokia naujena pakomentavo toks ir toks zmogus, toki ir toki dienorasti pakomentavo tas ir anas (ypac patogus jeigu dienorastis nera svezias) tokioj ir tokios diskusijoj yra nauji pranesimai.
o ir dar visai smagu butu jeigu galima butu uzdet filtra (varnele kvadratuke) ka rodyti ir ka nerodyti. (uzdedi dvi varneles ir rodo tik pranesimus apie dienorasti, uzdedi varnele ant dienorascio ir nerodo informaciniu pranesimu apie ji)
aj ir dar 4 punktas "draugu" pranesimai, cia teisiog matom ka musu taip vadinami draugai pridirbo
na jeigu adminai pagalvos apie sios idejos (arba bent jos dalies) realizavima, butu saunu!
aciu.
2010 m. rugsėjo 23 d. 11:57:52
pvz diskusija ka jus megstat labiau kava ar arbata? apklausa galetu atrodyti 1. arbata 2. kava 3. vienodai ir ta ir ta. zmogus gales pasirinkti viena is galimu atsakimu, o jeigu jam pasirodis maza pridet ir komentara. zodziu jus ir patis suprantat kas yra apklausos ir kam jos yra reikalingos
topike jusu zodiako zenklas irgi gerai atroditu apklausa, viskas graziai matitusi. geriausias "xxx" grupes albumas ir t.t.
2010 m. rugpjūčio 4 d. 15:39:32
rock.music.lt / pop.music.lt / electro.music.lt / heavy.music.lt / hiphop.music.lt.
Užtektų ir top-20.