| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Don't You ForgetERA |
||||
| 4Blackberry | Arrogant BoyDeep Purple Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje! |
||||
| Alvydas1 | Poison DreamAct of Defiance |
||||
| Very_crazy_enough | All Or NothingCher 80! |
||||
| Konditerijus | La TorturaShakira |

2017 m. liepos 23 d. 22:55:06
pirmiausia tureciau pastabu del per leto reagavimo i duomenu bazes pildyma, noretusi, kad siulomos grupes ar projektai butu ikelti kuo operatyviau. ir del topu - butu idomu ne tik vieta, kiti duomenys, bet ir surinktu balu skaicius. tai tiek pradziai ideju :)
2017 m. liepos 23 d. 22:53:58
Čia tikriausiai labai smulkus prašymas, nes neįsivaizduoju, kas dėjosi galvose prieš tai rašiusių narių. Tikriausiai senbuviai prabils stipriau. Jei įmanoma, reikėtų pataisyti dienos dainos paiešką - labai dažnai arba apskritai norimos dainos neranda, arba randa atlikėją, bet konkrečios jo dainos niekaip neišmeta.
2017 m. liepos 23 d. 22:45:42
Sveiki,
Visų pirma atsiprašome, kad reakcija į pastabas pastaruoju metu buvo nepateisinamai lėta. Gana ilgą laiką nedžiuginome ir atnaujinimais, tačiau tiek pas mus pačius, tiek pats iniciatyvius svetainės narius yra noro daryti pokyčius.
Prikelkime šią temą ir pasikalbėkime apie tai, koks galėtų būti labiausiai reikalingų atnaujinimų sąrašas? Tuomet būtų galima įvertinti, kokios galimybės tai įgyvendinti, ko imtis pirmiau, o ko vėliau. Kviečiame pagalvoti ne tik apie tai, kas buvo seniau ir ką galima / reikia atgaivinti, tačiau ir apie naujas idėjas, kaip būtų galima išnaudoti turimą informacijos bazę ir muzikai neabejingų vartotojų srautą.
2017 m. liepos 17 d. 20:59:08
Nu jo, visi gali internete būti kuo nori
2017 m. liepos 17 d. 20:53:26
Weet vardas Vytautas užrašyta, bet ką čia suprasi..
2017 m. liepos 17 d. 20:46:33
Man atrodo, kad tas pats.
2017 m. liepos 17 d. 20:40:53
Vaidas Zlotkus, kaip aš supratau, buvo atsakingas už programinės įrangos kažkuriuos aspektus. Ar ne jis čia tas pats WeeT? (greičiausiai klystu)
2017 m. liepos 17 d. 20:34:59
,,Edas'' yra Edas Šmulaitis. Reikia jam nebent rašyti. Nes ,,Weet'' neaišku... dar yra tas Vaidas Zlotkus kažkoks..
2017 m. liepos 17 d. 20:21:42
Na, nedaugžodžiauja yra tikrai švelnoka. Vienas čia tik vaidenasi ir apsimeta, kad nieko nevyksta, nors žiūrint iš jo perspektyvos čia turėtų virti viskas, kito nebėra tris metus "gyvųjų tarpe" ir jo titulas primenamas tik užprogramuotose pokalbių dėžutės žiniose apie atsinaujinusius topus.
2017 m. liepos 17 d. 20:16:46
O kam išvis priklauso šis mistinis puslapis? Edui? Kas tas musiclt žmogus?
,,Kilus neaiškumams ar problemoms, kreiptis į šiuos "Music.lt" narius: Edas. Techninių klausimų sprendimas: Weet''
Bet šie nariai švelniai tariant nedaugžodžiauja..
2017 m. liepos 17 d. 20:09:29
Pasakykit iš po kokių žemių iškasti reikalą išmanančius žmones ir su kastuvu rankoj einu kast.
2017 m. liepos 17 d. 20:02:17
neturiu supratimo kaip koordinuoti puslapio veiklą, ką realu padaryti, ko galima tikėtis, kokius tikslus išsikelti, nesinori prisigalvot neįgyvendinamų dalykų po to ateina ,,išmanantys'' ir tyčiojasi, prasideda ėdimasis ir tai nieko neišsprendžia.. būtų gerai, kad tikrai reikalą išmanantys žmonės pradėtų kalbėti, ar čia reikia ne tik pasiekt, bet ir pramušt dugną?
P.S. tas musiclt žmogus, kuris atsakydavo į kai kuriuos klausimus dingęs jau 154 dienas.
2017 m. liepos 10 d. 14:23:25
Tobulėjimas nevyks jokiom prasmėm, kol nebus aišku, kokie yra nuolatinių lankytojų norai ar lūkesčiai, taigi aš primygtinai reikalauju apklausos ta tema, o jei prireiks, tai sumąstysiu aš kai ką panašaus, galbūt ir efektyvesnio, kol dar yra laiko ir noro imtis bet kokios iniciatyvos.
2017 m. sausio 24 d. 09:08:32
praplėskite slaviškų, latviškų, estiškų, azijietiškų grupių ratą, nes negerai tokia disproporcija,
juo labiau, kad britiškos ir amerikietiškos grupės lietuviams praranda išliekamąją vertę. (hint:Eurovizija)
2017 m. sausio 16 d. 13:15:09
Labai norėčiau, šio atlikėjo muzika , ir dainos
(Electric Nights) įvairius remix turėti.Dave Merlin....
https://www.youtube.com/watch?v=VO_4N4yjPns&list=PLaeP4x-6FpUWmRA1NtYM27RKDWka6G8A0&index=4
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2016 m. sausio 4 d. 17:06:00
Up sian per atsitiktinuma sizinojau, kad rammstain frontmanas isleido solo albuma...istikruju tai neturetu buti atsitiktinimas:/
2016 m. sausio 4 d. 07:12:42
Sveiki!
Aš labai džiaugiuosi jūsų puslapiu music.lt, bet turiu pasiūlymų kaip jį padaryti dar geresniu. Viskas yra kaip ir gerai, tik norėčiau duoti patarimus kaip pakeisti šios svetainės top'us. Galėtumėte top'us padaryti panašius kaip Billboard tik su galimybę žmonėms išreikšti savo nuomonę. Padaryti top 40, bet, kad būtų taisyklė, kad daina turi būti nesenesnė kaip 12 mėn. Ir visą pagrindą turėtų padėti tam atsakingas žmogus šiuo atvėju, kad ir galima adminas, o pagrindą sudėti reiktų bent 10-20 naujausių ir populiariausių dainų, o kitas dainas žmonės siūlys, bet tam priskirtas žmogus kuris atsakingas už dainas ir jų naujumą turėtų trinti dainas iš sąrašo. Toliau albumų top 15 viskas tas pats kaip ir su dainom taip pat priskirti atsakingą žmogų. Ir reiktų atnaujinti atlikėjų (grupių) nuotraukas nes kai kurios jau neatitinka standartų :) Ačiū už dėmesį ir sugaištą laiką.
2015 m. spalio 5 d. 20:51:39
Patingėjau ieškotis, bet ar nebuvo šioje (ar panašioje) temoje pasiūlymo įkelt po VISĄ koncertą? Na nebūtinai kiekvieną pasirodymą, bet ką nors TOOOKIO? Jubiliejiniai, proginiai koncertai ne kasdien vyksta ir jų neturėtų būti begalės. Aišku, dar atsižvelgiant į garso ir vaizdo kokybę. Mėgėjiški gal būtų nelabai...., o profesionalūs - o kodėl ir ne? Na ir turėt tokią atitinkamą rubriką - "Visas koncertas/Full Show" ar panašiai? Ar bent jau konkrečiai - būtent skirtą Rock in Rio 2015?
Nu aišku, mane pažįstantys turbūt nujaučia, ką ir kodėl norėsiu čia pasiūlyt. Jei kas nors galvoja, kad turiu galvoj a-ha pasirodymą Rock in Rio 2015, tie neklysta.
O šiaip ir daugiau pasirodymų yra. Tiesa, daugelis jų youtubėj, dalis yra Vimeo.
2015 m. rugsėjo 24 d. 09:34:22
Veikia! Ačiū!
2015 m. rugsėjo 24 d. 09:25:55
Pabandyk dar kartelį, turėtų veikti. Jei ne, parašyk, kokios dainos nerandi per paiešką.