Komentuoti galima kaip tik nori, žinoma kol komentarai siejasi su atlikėju. Pats irgi vertinčiau tik vidutiniškai, man jo dainose labiau turbūt patinka muzika, nei kad žodžiai. Man atrodo, jis kai kuriose dainose tokį "classic rock" stilių išgaut bando, bet, kaip jau minėta, toks kiek per saldus, per švarus jis. Labiausiai patinka Are you gonna go my way, jeigu gitara būtų kiek čaižesnė, manau būtų išvis puiku.
nelabai suprantu kam komentuot jei turi neigiama nuomone apie atlikeja. as pvz neinu i sunkiojo metalo grupes, kad parasyt kaip jie rekia dainose ir nervina mane. sakyciau komentuot turetu gerbejai, o ne hateriai.
lenny kravitzas labai geras atlikejas. turi kruva geru dainu. megstamiausios butu aisku i'll be waiting ir fly away.
geriausias roko atlikejas ! nors groja ir funk rock ir soul.
gailius, kad neklausiau ypatingai, kai buvo jo koncai lietuvoj ir nenuejau.. ;/ vylius, kad grish, o jei ne, teks kada nors uzhsieni i jo konca nulekt. :)
2009 m. vasario 28 d. 14:04:32
Man jis per daug komerciškas ir gražus...Nors klausyti įmanoma...
Na, šiaip jau nesu mėgėja jo muzikos. Visumoj ji man per saldi ir tokia... na, nerimta ir kiek skystoka. O ir pačiam Krawitz'ui jaučiu kokią tai antipatiją, nepatinka jis man, jo balselis ir gana. Bet štai kartais būna - užsikabinu ant kokios dainos (o dažniausiai ant kokio visiško 'nusiseiliojimo') ir tada klausau - pavojingai daug Visa laimė, praeina gan greitai... iki kito karto. O taip tai, nesu nusistačius prieš jį labai jau, neblogas palyginus.
Vienas mano mėgstamiausių vokalistų/muzikantų. Nebūčiau jo klausęs jei nebūčiau nuėjęs į koncertą (kas įvyko kaip ir per stebuklą). Pirmi du albumai mano mėgstamiausi, o daina, manyčiau, Are You Gonna Go My Way.
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2014 m. balandžio 21 d. 22:37:11
Komentuoti galima kaip tik nori, žinoma kol komentarai siejasi su atlikėju. Pats irgi vertinčiau tik vidutiniškai, man jo dainose labiau turbūt patinka muzika, nei kad žodžiai. Man atrodo, jis kai kuriose dainose tokį "classic rock" stilių išgaut bando, bet, kaip jau minėta, toks kiek per saldus, per švarus jis. Labiausiai patinka Are you gonna go my way, jeigu gitara būtų kiek čaižesnė, manau būtų išvis puiku.
2013 m. gruodžio 11 d. 10:22:55
nelabai suprantu kam komentuot jei turi neigiama nuomone apie atlikeja. as pvz neinu i sunkiojo metalo grupes, kad parasyt kaip jie rekia dainose ir nervina mane. sakyciau komentuot turetu gerbejai, o ne hateriai.
lenny kravitzas labai geras atlikejas. turi kruva geru dainu. megstamiausios butu aisku i'll be waiting ir fly away.
2013 m. vasario 13 d. 22:59:52
geriausias roko atlikejas ! nors groja ir funk rock ir soul.
gailius, kad neklausiau ypatingai, kai buvo jo koncai lietuvoj ir nenuejau.. ;/ vylius, kad grish, o jei ne, teks kada nors uzhsieni i jo konca nulekt. :)
2009 m. vasario 28 d. 14:04:32
2009 m. vasario 28 d. 11:21:45
2009 m. vasario 28 d. 00:01:05
2009 m. vasario 27 d. 23:40:55