Nemėgstu turėti knygų, kurios man nieko nereiškia (kur perskaitai, padedi ir pamiršti).
Tik neseniai ir pradėjau pirkti sistemingai. Grožinės literatūros lentynoj šiuo momentu lygiai 10, bet visos iš must-have serijos. Būtinų turėti sąrašas reguliariai ilgėja, didesnis galvos skausmas kaip „susižvejot“ tas, kurių niekur nėra pirkti (įtariu, kad sąrašas šiuo klausimu irgi ilgės, kol kas negaunu tik trijų).
2.Kelionių( gražiausios lankytinos vietos ar pan.)
3.Nagų priežiūros (dovana čia)
4.10kl istorijos vadovėlis (labai puikus beje)
5.Remarkos "Juodasis obeliskas"
Likusi bibliotekos dalis yra viešojoje Klaipėdos bibliotekoje - labai patogu, neužima daug vietos namuose. Pabandykit ir jūs
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
pas mane yra nedaug knygu, bet turiu stimula padidinti. mat kai gyvenau pas seimininkus Vokietijoje, tiesiog nustebino ju domejimasis ir aistra knygoms. zinoma, tai atsispindi ir ju turtingesne kisene tokiems dalykams.
Svetainėje per visą didžiausią sieną diiidelė knygų lentyna.
O jei pagalvoju apie sodybą, oii.. kokie 3000 būtų.
vaje, pavydas kaip reikiant ima
Tikiuos aš irgi kada sukaupsiu tokią nemenką biblioteką (o tas pakankamai įmanoma, nes kaip palikimas man atiteks ne tik tėvų, bet ir senelių knygos, kurie ne viena spinta yra).
O siaip, manes laukia tevo 'palikimas' kuri kazkur reikia deti, keturzenklis skaicius garantuotas. Pagrinde klasikine literatura ir pazintine, nuo Hemingvejaus iki rusiskos enciklopedijos.
kam reikalingas 1 teravatas kosmose? Cia tau ne flopikas su 1.44 megabaitu talpa like good old 1996 kai as pirmakart santykiavau su PC.
O Humanoidinių robotų („Tesla Optimus“) valdymui ir jų reakcijos realiuoju laiku užtikrinimui. Vliatj!
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2009 m. rugsėjo 21 d. 17:32:54
2009 m. rugsėjo 21 d. 16:39:56
2009 m. rugsėjo 20 d. 21:48:35
2009 m. rugsėjo 20 d. 20:41:53
Tik neseniai ir pradėjau pirkti sistemingai. Grožinės literatūros lentynoj šiuo momentu lygiai 10, bet visos iš must-have serijos. Būtinų turėti sąrašas reguliariai ilgėja, didesnis galvos skausmas kaip „susižvejot“ tas, kurių niekur nėra pirkti (įtariu, kad sąrašas šiuo klausimu irgi ilgės, kol kas negaunu tik trijų).
2009 m. liepos 13 d. 09:09:33
2009 m. liepos 13 d. 01:19:40
2009 m. liepos 12 d. 23:50:03
2009 m. liepos 12 d. 23:20:03
Tikrai. Perskaičiau jį dar prieš prasidedant mokslo metams. Kai ir 12 klasės politologijos vadovėlį, beje.
Mano "namų biblioteka" yra kompiuterio dydžio... Visą reikalingą informaciją ir skaitalus randu tik internete. Tai patogiau.
2009 m. liepos 12 d. 21:36:25
1.Maisto gaminimo
2.Kelionių( gražiausios lankytinos vietos ar pan.)
3.Nagų priežiūros (dovana čia)
5.Remarkos "Juodasis obeliskas"
Likusi bibliotekos dalis yra viešojoje Klaipėdos bibliotekoje - labai patogu, neužima daug vietos namuose. Pabandykit ir jūs
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2009 m. kovo 22 d. 18:04:19
Vien dabar, atgal atsisukusi, lentynose matau 300. O kur dar kitos lentynos ir palėpė? (:
Tiesa, didžioji dauguma neskaitytos, bet rinktis yra iš ko. :-D
2009 m. kovo 9 d. 18:14:49
2009 m. kovo 8 d. 23:37:12
2009 m. kovo 5 d. 11:21:07
2009 m. kovo 4 d. 22:29:49
Ats.: d)
vaje, pavydas kaip reikiant ima
Tikiuos aš irgi kada sukaupsiu tokią nemenką biblioteką (o tas pakankamai įmanoma, nes kaip palikimas man atiteks ne tik tėvų, bet ir senelių knygos, kurie ne viena spinta yra).
2009 m. kovo 4 d. 12:47:59
2009 m. kovo 3 d. 20:19:30
2009 m. kovo 3 d. 17:25:06
2009 m. kovo 3 d. 17:16:56
2009 m. kovo 3 d. 17:10:27
Jei skaičiuot knygas sukrautas tik mano kambary iš kurių neskaičiau ir neskaitysiu 80%(kadangi jos lenkiškos ir rusiškos ir tik kaip antikvarai guli) tai turbūt apie 200
gal Kastanedos papigiai turi
2009 m. kovo 3 d. 17:09:08
O siaip, manes laukia tevo 'palikimas' kuri kazkur reikia deti, keturzenklis skaicius garantuotas. Pagrinde klasikine literatura ir pazintine, nuo Hemingvejaus iki rusiskos enciklopedijos.