Jei skaičiuot knygas sukrautas tik mano kambary iš kurių neskaičiau ir neskaitysiu 80%(kadangi jos lenkiškos ir rusiškos ir tik kaip antikvarai guli) tai turbūt apie 200
vien mano kambary 100-200
jei įskaitytume ir tas, kurios bus parsivežtos, būtų išties nemaži skaičiai `]
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
3 dvigubi kambariai ir sandėliukas.Apie 17 spintų ir komodų.Kažkada bandžiau skaičiuoti,tai apie 4 tūkstančiai.Kol kas esu perskaitęs 2.Pačias brangiausias laikau kambariuke - išgertuvėje.Kai ateina mano draugai aristokratai,tai išgeriam henesey ir palošiam kortoms...
Šio komentaro autorius buvo įspėtas. Po 5 įspėjimų vartotojas bus užblokuotas.
Crazyz rašė: pieviška tema,visų pirma aš neturiu bibliotekos,ją turi labai mažai žmonių,dažniausiai moksliukai,profesoriai,turtuoliai(dėl grožio) turbūt jums nusišnekėjau,bet taip jau yra.
bet renkuos atsakymą b
tau pats laikas pradėti gydytis.
papildyta, jau db 98 knygos (sk - 42) pavargau. bet visgi smagus uzsiimimas bapkiu senu radau vienoj knygoj - doleriai, vokietijos 10 markiu, lietuviski 1,2,5 litai poperiukais.
pieviška tema,visų pirma aš neturiu bibliotekos,ją turi labai mažai žmonių,dažniausiai moksliukai,profesoriai,turtuoliai(dėl grožio) turbūt jums nusišnekėjau,bet taip jau yra.
Na,mūsų namų bibliotekoje tikrai bus virš 200.
Mano asmeninėje ...nežinau, bet pakankamai, b) turbūt.
siometu kaip tik pildau db (duomenu baze) tai ir iskilo toks klausimas
sio momentu 73 knygos (is ju 40 Stiveno Kingo ) cia daugiau ar maziau visos tos kurios mano, nors siaip knyga pasidaro mano kai as ja paimu is tevu bibliotekos virs simto bus, dar apie ~20 liko is mano lentinu nesutvarkitu. o kartu su tevu biblioteka, tai laisvai (d)
"Patinka man knygos, patinka pirkti, turėti savo, ir, aišku, skaityti."
"Kaupiu, kaupiu po truputį tą savo biblioteką " (linksma )
"tai turbūt ir virš 500" (cia kieta noreciau as i tai paziureti, kaip tai atrodo ))
kam reikalingas 1 teravatas kosmose? Cia tau ne flopikas su 1.44 megabaitu talpa like good old 1996 kai as pirmakart santykiavau su PC.
O Humanoidinių robotų („Tesla Optimus“) valdymui ir jų reakcijos realiuoju laiku užtikrinimui. Vliatj!
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2009 m. kovo 3 d. 17:01:15
siek tiek daugiau nei 300, namuose. o pas sode tai gal 500-600 nes tik ten dazniausiai skaitau knygas
2009 m. kovo 3 d. 16:56:03
2009 m. kovo 3 d. 08:41:00
2009 m. kovo 2 d. 21:39:40
vien mano kambary 100-200
jei įskaitytume ir tas, kurios bus parsivežtos, būtų išties nemaži skaičiai `]
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. kovo 2 d. 21:00:54
2009 m. kovo 2 d. 20:28:22
2009 m. kovo 2 d. 20:28:06
2009 m. kovo 2 d. 20:15:45
2009 m. kovo 2 d. 20:01:31
o tau jikvėpuoja linkiu kuo greičiau pradėti lankyti kvaišų mokyklą.
Šio komentaro autorius buvo įspėtas. Po 5 įspėjimų vartotojas bus užblokuotas.
2009 m. kovo 2 d. 19:53:49
2009 m. kovo 2 d. 19:48:12
pieviška tema,visų pirma aš neturiu bibliotekos,ją turi labai mažai žmonių,dažniausiai moksliukai,profesoriai,turtuoliai(dėl grožio) turbūt jums nusišnekėjau,bet taip jau yra.
bet renkuos atsakymą b
tau pats laikas pradėti gydytis.
2009 m. kovo 2 d. 18:49:45
bapkiu senu radau vienoj knygoj - doleriai, vokietijos 10 markiu, lietuviski 1,2,5 litai poperiukais.
O čia geras
Crazys jau išvis nebesivaldo
2009 m. kovo 2 d. 18:31:21
man pvz idomu sutikti bendraminciu (dingusi_kazkur, Blackened...) tai ir valio
papildyta, jau db 98 knygos (sk - 42) pavargau. bet visgi smagus uzsiimimas bapkiu senu radau vienoj knygoj - doleriai, vokietijos 10 markiu, lietuviski 1,2,5 litai poperiukais.
2009 m. kovo 2 d. 18:20:00
bet renkuos atsakymą b
2009 m. kovo 2 d. 17:21:28
Mano asmeninėje ...nežinau, bet pakankamai, b) turbūt.
2009 m. kovo 2 d. 17:04:04
2009 m. kovo 2 d. 16:47:37
siometu kaip tik pildau db (duomenu baze) tai ir iskilo toks klausimas
sio momentu 73 knygos (is ju 40 Stiveno Kingo
"Patinka man knygos, patinka pirkti, turėti savo, ir, aišku, skaityti."
"Kaupiu, kaupiu po truputį tą savo biblioteką
"tai turbūt ir virš 500" (cia kieta
2009 m. kovo 2 d. 16:37:57
2009 m. kovo 2 d. 16:29:55
2009 m. kovo 2 d. 16:27:26