Dar nedidelė ji pas mane. Tinkamas variantas būtų b.
Bet žinau, kad kada nors, jei tik galimybės leis, jų bus žymiai daugiau. Gerai būtų namuose turėti biblioteką beveik tiesiogine prasme. Su atskiru kambariu, daug lentynų ; DD
Ir šiaip, turiu senelį turtinga knygomis labai, prikaupusį kelias spintas visokiausių [iš jo, matyt, mano pomėgis ir paveldėtas]. Tai tos knygos, ar bent dalis jų, kada nors irgi bus mano.
Patinka man knygos, patinka pirkti, turėti savo, ir, aišku, skaityti.
O pas tave, ep, kiek?
kam reikalingas 1 teravatas kosmose? Cia tau ne flopikas su 1.44 megabaitu talpa like good old 1996 kai as pirmakart santykiavau su PC.
O Humanoidinių robotų („Tesla Optimus“) valdymui ir jų reakcijos realiuoju laiku užtikrinimui. Vliatj!
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2009 m. kovo 2 d. 16:18:29
Bet žinau, kad kada nors, jei tik galimybės leis, jų bus žymiai daugiau. Gerai būtų namuose turėti biblioteką beveik tiesiogine prasme. Su atskiru kambariu, daug lentynų ; DD
Ir šiaip, turiu senelį turtinga knygomis labai, prikaupusį kelias spintas visokiausių [iš jo, matyt, mano pomėgis ir paveldėtas]. Tai tos knygos, ar bent dalis jų, kada nors irgi bus mano.
Patinka man knygos, patinka pirkti, turėti savo, ir, aišku, skaityti.
O pas tave, ep, kiek?
2009 m. kovo 2 d. 16:13:02
atsakimo variantai:
a) iki 50 knygu
b) 50 - 100
c)100 - 200
d) virs 200
? na mazdaug, idomu pasidare