Savo bliuzo psichodelikoje įsivaldę nerealiai. Nenuostabu, kad tuo metu buvo itin populiarūs ir pardavė tiek daug albumų per tokį neilgą periodą. Labai didelės pagiros Claptonui už puikias gitaros solo. Iš tikro nerealiai grojanti grupė, kurią turi žinoti kiekvienas bliuzo mėgėjas.
Mano mėgstamiausia daina - "Deserted Cities of the Heart". Jos nerealus skambesys ir šiaip melodija kerinti. Gal ši daina nėra tokia "rimta", kaip "Sunshine of your love" ir "white room", bet man ji atrodo tiek graži, kiek ir kompoziciškai ir muzikaliai profesionali.
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2012 m. birželio 5 d. 21:01:11
Savo bliuzo psichodelikoje įsivaldę nerealiai. Nenuostabu, kad tuo metu buvo itin populiarūs ir pardavė tiek daug albumų per tokį neilgą periodą. Labai didelės pagiros Claptonui už puikias gitaros solo. Iš tikro nerealiai grojanti grupė, kurią turi žinoti kiekvienas bliuzo mėgėjas.
Mano mėgstamiausia daina - "Deserted Cities of the Heart". Jos nerealus skambesys ir šiaip melodija kerinti. Gal ši daina nėra tokia "rimta", kaip "Sunshine of your love" ir "white room", bet man ji atrodo tiek graži, kiek ir kompoziciškai ir muzikaliai profesionali.
10 balų šiai nuostabiai grupei
2011 m. spalio 24 d. 22:56:46
2011 m. spalio 24 d. 20:24:55
2009 m. gegužės 27 d. 10:18:28
2009 m. gegužės 10 d. 16:35:00
2009 m. balandžio 10 d. 13:39:30
2009 m. kovo 5 d. 17:10:19
2009 m. kovo 5 d. 17:06:56
2009 m. kovo 5 d. 16:58:13
https://www.youtube.com/watch?v=DPQJQbef8 e8
https://www.youtube.com/watch?v=u...ynext =1&index=2