už viską,reikia sumokėti,todėl nereikia tokių temų ir ką tu sukursi,net per plauką , nebus panašu į tai, ką sukurtum,vėliau,be narkotikų,ar kitų nuodų...
Tom Waits - idealus pavyzdys. Tiesa, jaunystėje jis ir gėrė ir rūkė nesikuklindamas - reikėjo balsą subrandint, bet, jei neklystu, nevartojo narkotikų, o nuo 1980 žmona privertė mest ir tabaką, ir alkoholį. Muzika nuo to nė per nago juodimą nesuprastėjo :)
Eminemas, tai tipo seniau kūrė dainas rūkydamas marichuana. Tipo Amsterdame sukurė dainas, nes tipo amsterdame marichuana buvo laikoma legali narkotinė medžiaga...
Eminemas, tai tipo seniau kūrė dainas rūkydamas marichuana. Tipo Amsterdame sukurė dainas, nes tipo amsterdame marichuana buvo laikoma legali narkotinė medžiaga...
bet aš kalbu apie šedevrus - ne dainas a la Eminem
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus.
(Sahja)
Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
na, nemanau, kad visi atlikėjai jau tokie blogi... Aišku, kaip sakoma : kai esi niekas ir pinigų neturi, tai nieko ir negauni, o kai esi TEN - visi vartai atviri.
gali, bet kartais su narkotikais tikrai geriau gaunasi, ypac dainu tekstai kaip koks "I dont like the drugs (but the drugs like me)"
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
2014 m. vasario 8 d. 06:06:35
Metallikai, ypač Džeimsui, vertėtų pavartoti daugiau psichodelinių preaparatų, o Jonui Bonui Džoviui būtų pravartu sėst ant adatos
2014 m. sausio 10 d. 19:58:03
už viską,reikia sumokėti,todėl nereikia tokių temų ir ką tu sukursi,net per plauką , nebus panašu į tai, ką sukurtum,vėliau,be narkotikų,ar kitų nuodų...
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2014 m. sausio 10 d. 19:26:31
Tom Waits - idealus pavyzdys. Tiesa, jaunystėje jis ir gėrė ir rūkė nesikuklindamas - reikėjo balsą subrandint, bet, jei neklystu, nevartojo narkotikų, o nuo 1980 žmona privertė mest ir tabaką, ir alkoholį. Muzika nuo to nė per nago juodimą nesuprastėjo :)
2014 m. sausio 10 d. 19:24:31
O jis kalbėjo apie tipo šedevrus.
2014 m. sausio 10 d. 19:06:02
bet aš kalbu apie šedevrus - ne dainas a la Eminem
2014 m. sausio 10 d. 17:27:16
atlikejams kurt nereikia, uz juos kuria kokoso apsiuoste prodiuseriai
2014 m. sausio 10 d. 13:02:15
2014 m. sausio 10 d. 12:26:23
oi, bet kiek daug iki šiol laikomų šedevrais kūrinių būtų nesukurta...
2013 m. gruodžio 5 d. 10:07:04
klausimas Radiohead`ams: ar jus vartojate narkotikus
atsakymas: nu parukom , isgeriam kartais...jei vartotumem, kurtumem kaip Brian Adams.
2010 m. gruodžio 23 d. 19:13:25
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. gruodžio 23 d. 19:10:51
2010 m. gruodžio 23 d. 19:04:15
Kol nepabandė
O tada jau nebegalėjo...
2010 m. lapkričio 7 d. 18:30:36
Tikrai galima. Pvz. Nirvanos lyderis Kurt'as Cobain'as kūrė narkotikų apsirijęs, todėl ten tie žodžiai tokie nesamoningi.
Jo.Ypač "Smells like teen spirit"
2010 m. birželio 19 d. 21:45:35
2010 m. gegužės 1 d. 19:31:30
2010 m. balandžio 11 d. 11:35:21
2010 m. balandžio 11 d. 10:54:59
tai cia jau nuo atlikejo priklauso... bet as manau akd gali
2010 m. balandžio 8 d. 18:06:16
2010 m. balandžio 3 d. 08:55:50
2010 m. balandžio 2 d. 23:34:31