koks pasenes poziuris, kad jei ruko, tai jau geltoni dantys, dvokia is burnos ir apskritai, nevala zo. jei zmogus zino kas yra asmenine higiena, prausiasi, valosi dantis, plauna rankas karts nuo karto ir t.t. , tai jo rukymas neturetu sukelti nepatogumo bendraujant su kitais zmonem. kenkia sveikatai, zinoma, bet cia jau pacio problemos, kurios kitiems neturetu tureti jokios itakos. man rukymas yra lygiai toks pats 'blogas' iprotis, kaip kaikuriems kasdienis valgymas makdonalde. irgi smirda, irgi nesveika, tai kas.
\"Ir su išgąsčiu, ir su baime klausiaus tavo žodžių ir savo širdies plakimo.\"
tiek brangus tiek pigus tabakas vistiek smarvė.ir neduok dieve bučiuot rūkančia pana,iš burnos kaip iš ...... pats nerūkau ir kitiem patariu to nedaryt.
O!! Kai kurioms moterims be galo tinka cigaretė! O vyriškiams beveik visiems tinka.. (; Tiik nepatink, kai ką nors pigaus dvokiančio rūko. Bučiuoti nesinori. Nei merginų, nei vaikinų. Ir šiaip patrauklumą kvapas numuša.. (;
kaip pati rūkanti labai blogos nuomonės nesu susidarius, bet visokios mažės su cigaretėmis gatvėje tikrai tragiškai atrodo, plius pučia savo dūmus kitiems žmonėms vos ne į veidą, manau jei jau rūkai tai rūkyk namie, pati tik taip ir darau
Na, manau, kad geriau nerūkyt negu rūkyt: ir dėl sveikatos, ir dėl cigarečių kainos... Bet jeigu rūko tegu rūko, neįmanoma pakeisti kito žmogaus įpročių jeigu jis pats to nenorės. Nelaikau rūkančių panelių prastesnėmis už tas, kurios nerūko... Visi turime pasirinkimą pradėt rūkyt ar ne.
Rūkymo įvaizdis suprastėjo tada, kai buvo išsiaiškinta, kad nikotinas ir kiti cigarečių sudėtyje esantys dalykai kenikia sveikatai.
Dar kartą pasikartosiu, kad rūkymas yra pati nekalčiausia priklausomybės forma.
Na, rūkau-mečiau-rūkau-mečiau, gal ir taip.
Bet jei tas "rūkau" būna max 3 cigaretės per 2 sav, nemanau, kad pasekmės gali būti baisios. Nes tai net nepanašu į priklausomybę, kai jau "reikėtų mesti", o paskui gal vėl pradėti.
Tokio dalyko "rūkimu" išvis nevadinu. Tai greičiau retkartinis "pasimėgavimo" [o ne 'nebegaliu'] procesas kokybiškomis ir skaniomis cigaretėmis [kad ir Vogue Bleue] arba vyšninėmis cigarilėmis, parvežtomis iš užusienių.
Life\'s a BITCH. \'Cause if it was a SLUT, it\'d be EASY.
Gabux rašė: Kalbant apie nuolatinį rūkymą: nepatinka rūkančios merginos.
Visų pirma dėl labai elementarios priežasties: jos būsimos mamos, o tokiame "užterštame" organizme nieko jaukaus mažyliui.
Šlykštoka, kai paauglės (ar net vyresnės) prie -25 C išsitraukdavo cigaretę ir drebančiais pirštais rūkydavo: kažkaip ligotai ir nesolidžiai atrodo.
O bendrai: kol nėra priklausomybė (pastovus rūkymas) tol nėra taip blogai.
Tai jau žinok geriau priklausomybė, nei rūkau, mečiau, rūkau, mečiau, rūkau... Taip darant gręsia ankstyva mirtis ir insultas.
2010 m. gruodžio 2 d. 18:42:35
2010 m. gruodžio 2 d. 18:21:14
2010 m. gruodžio 2 d. 17:15:23
2010 m. lapkričio 30 d. 19:38:51
2010 m. lapkričio 25 d. 23:21:46
2010 m. lapkričio 20 d. 00:44:10
2010 m. lapkričio 19 d. 13:09:26
Ieva Gabrielė Ugnė Černiauskaitė Lijundra --- Ji mėgo bučiuoti Lietų, tačiau Lietus nemokėjo to gerai daryti, tad ilgainiui jie tapo tiesiog gerais draugais, dulkinančiais vienas kitam ne kūnus, o tik protus.
2010 m. lapkričio 19 d. 13:03:05
2010 m. lapkričio 19 d. 12:15:34
2010 m. lapkričio 18 d. 23:50:19
2010 m. lapkričio 17 d. 01:08:29
2010 m. spalio 26 d. 15:50:24
Apie rukancias paneles manau ta pati ka ir apie rukancius vaikinus
o tai ka manai apie juos?
2010 m. spalio 11 d. 12:22:46
2010 m. rugpjūčio 19 d. 12:18:21
2010 m. rugpjūčio 19 d. 11:49:18
Aš irgi esu tame "rūkau - metu - rūkau - metu" tarpe. Kažkada rūkymas buvo laikomas labai elegantišku dalyku. Pažiūrėkit į senąsias Holivudo žvaigždes, su kandikliais rūkančias cigaretes.
Rūkymo įvaizdis suprastėjo tada, kai buvo išsiaiškinta, kad nikotinas ir kiti cigarečių sudėtyje esantys dalykai kenikia sveikatai.
Dar kartą pasikartosiu, kad rūkymas yra pati nekalčiausia priklausomybės forma.
2010 m. rugpjūčio 19 d. 11:06:44
Bet jei tas "rūkau" būna max 3 cigaretės per 2 sav, nemanau, kad pasekmės gali būti baisios. Nes tai net nepanašu į priklausomybę, kai jau "reikėtų mesti", o paskui gal vėl pradėti.
Tokio dalyko "rūkimu" išvis nevadinu. Tai greičiau retkartinis "pasimėgavimo" [o ne 'nebegaliu'] procesas kokybiškomis ir skaniomis cigaretėmis [kad ir Vogue Bleue] arba vyšninėmis cigarilėmis, parvežtomis iš užusienių.
2010 m. rugpjūčio 19 d. 10:36:25
2010 m. rugpjūčio 19 d. 09:06:34
Kalbant apie nuolatinį rūkymą: nepatinka rūkančios merginos.
Visų pirma dėl labai elementarios priežasties: jos būsimos mamos, o tokiame "užterštame" organizme nieko jaukaus mažyliui.
Šlykštoka, kai paauglės (ar net vyresnės) prie -25 C išsitraukdavo cigaretę ir drebančiais pirštais rūkydavo: kažkaip ligotai ir nesolidžiai atrodo.
O bendrai: kol nėra priklausomybė (pastovus rūkymas) tol nėra taip blogai.
Tai jau žinok geriau priklausomybė, nei rūkau, mečiau, rūkau, mečiau, rūkau... Taip darant gręsia ankstyva mirtis ir insultas.
2010 m. rugpjūčio 18 d. 19:41:28
2010 m. liepos 11 d. 15:20:30
Niekam netinka rūkyt.