rukancios paneles: seip nepatinka, kai panele traukia kaip kaminas, bet... bet tikrai yra teke matyti ir bendrauti su panelemis, kurioms rukymas suteikia tikrai daug zavesio...
Visiškai normalus dalykas, bet aš nesu prieš rūkančias paneles. Tegu rūko, bet tik tegul nevaikšto po miestą su cigarete dantyse. Dar betrūksta, kad pradėtų spjaudytis. fui
ko cia visi kabinejasi prie kvapo?jei yra rukomas tikras tabakas (vysnins ,slyvinis ir .t.t),o ne tos cizos is pakelio ,tai kvapas skanus!
tiek rukomo tiek dar neprikimsto.
Evanescence rašė: O vyrai tuos vaikus daro... So what? Galvoji vyru ligos vaikams nepersiduoda?
persiduoda persiduoda, viskas persiduoda
jei rukai tai mesk, nes vaikai bus issigime
xaxa
ne zvygaut negalima
vienu zodziu rukyt nesveika, bet labai reikia!
wa dar rimas yra..
o del rukanciu paneliu, tai kaip ir del rukanciu vaikinu- visiskas px
kiekvieno pasirinkimas
p.s tik zinokit- rukyti nesveika!
(kas nepradejot ir nepradekit)
ai anyway cia yra kiekvieno zmogaus pasirinkimas...kenkia visiem vienodai...tik vaikinai gali netekti LYTINES POTENCIJOS
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
The_Wicked_One> siaip moterys vaikus gimdo o ne vyrai...vadinasi, joms labiau ir reikia saugotis. idomu kas rukyma sugalvojo? reiketu nudauzhti uz tokias nesamones...
4. Aluje nepaskęsi
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
to be continued..
esu pati mergina , mane buten ir atstumia tas ziaurus kvapas sklindantis is burnos kai paruko,taj labai atstumia !nemalonu bendraut su tokiu zmogumna o mano daug draugiu ruko mane taj varzo tas kvapas ir tiek, o taip taj ju reikalas rukyt ar ne!
Aš nesuprantu kodėl tokia nelygybė?Kuo tie bernai save laiko? Kodėl mergos turi stengtis įtikti bernams, o patys bernai nieko nedaro, net nusiprausti vieną kartą i puse metų negali.Hrrr...
ta pati ka ir apie vaikinus....bl musu pasirinkimas rukyti ar ne!negrazu,neelagantiska....mergos rukydamos bent nesispjaudo.(nesakau,kad vaikinai spjaudos,tiesiog ju daugiau..)
4. Aluje nepaskęsi
to be continued..
Vat vat vat - butent tie "rukaliai" uz mokyklos kampu mane labiausiai ir juokina. Musu sulej per pertraukas Ten prisirenka ojeee, kiek kompanijos. Visi stovi susale, susitrauke ir greitai greitai traukia duma, nes gi pertrauka tuoj baigsis. Pfff...juokas ima. Tokie visiskai nevalingi ir neaisku del ko (na greiciausiai del "chebros") rukantys zmones.
Pripazistu tik rukyma kompanijose, kavinese, ta prasme estetiskai ir graziai.
na man asmenishkaj rookanti mergina atrodo lb neestetishkaj..nors wajkinas tajp pat ne ka grazhew...ishwis, juk taj nera swejka ar nawdinga,nebent kas nori pasirodyti priesh ka nors , arba jaw nebegali mesti>
o dar kaj koks 13-metis uzh mokyklos kampo pasislepes rooko..taj ishwis
ash pati rukau ir wisai nenoriu diskutuot ar taj geraj ar ne, jau lb nusibudo....tik pasakysiu kad man rukanti mergina yra netgi graziau uz rukanty vajkina, nu grazu ir vsio
O, kai rukai, tai ta abstinencija pasireiskia veliau ir tu nezinau kada ir kaip, todel nieko pakreipt niekaip negali.
Nuolatinis rukymas kenksmingesnis iprotis.
Beje, man asmeniskai totaliai dzin. Ne pagal tokius faktorius vertinu zmones. Tik kazkaip ne labai zavi zmogus rukantis vien pagautas bandos jausmo.
nu ir kas cia tokio?kad nesveika tai faktas bet del ivaizdzio,kad blogai atrodo tai cia senu pensininkiu prasimanymai is neturejimo ka veikt.blogiau kai mergos pergeria,tada jau vaizdas ziaurus
Merginos negali rūkyti? Ši nuomonė yra beveik viduramžiška. Žinoma, labai negražiai atrodo kai mergina eidama gatve rūko.
Aš manau, kad mes tiesiog pripratę prie rūknčių vyrų, todėl jų nepastebime, o rūkančis panelės, net jei tai daro gražiai, kultūringai ir tinkamoje vietoje, mūsų akis užfiksuoja tuoj pat. Tai negerai. Mes visi turime tokias pat teises ir kai visi pripras prie tų "lygių teisų" tokių diskusijų nekils.
Smarkiai pagywenusios iskasenos!
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 28 d. 18:59:50
2005 m. sausio 27 d. 12:30:56
2005 m. sausio 27 d. 12:23:26
jei apie rūkančias panas, tai man bjauriai atrod kai pana eina per miestą ir dar rūko. fe
o jei vaikinas eidamas ruko?
2005 m. sausio 27 d. 10:51:38
2005 m. sausio 26 d. 22:54:55
tiek rukomo tiek dar neprikimsto.
2005 m. sausio 26 d. 22:43:17
O vyrai tuos vaikus daro... So what? Galvoji vyru ligos vaikams nepersiduoda?
persiduoda persiduoda, viskas persiduoda
jei rukai tai mesk, nes vaikai bus issigime
xaxa
ne zvygaut negalima
vienu zodziu rukyt nesveika, bet labai reikia!
wa dar rimas yra..
o del rukanciu paneliu, tai kaip ir del rukanciu vaikinu- visiskas px
kiekvieno pasirinkimas
p.s tik zinokit- rukyti nesveika!
(kas nepradejot ir nepradekit)
2005 m. sausio 26 d. 21:14:29
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. sausio 26 d. 09:42:57
2005 m. sausio 24 d. 19:47:44
tokios tada ir "panelės"
tokie tada jau ir vaikinai...
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. sausio 24 d. 18:57:08
2005 m. sausio 24 d. 18:53:53
2005 m. sausio 24 d. 18:50:37
2005 m. sausio 24 d. 15:48:38
2005 m. sausio 16 d. 22:33:41
Pripazistu tik rukyma kompanijose, kavinese, ta prasme estetiskai ir graziai.
2005 m. sausio 16 d. 20:04:43
o dar kaj koks 13-metis uzh mokyklos kampo pasislepes rooko..taj ishwis
2005 m. sausio 16 d. 19:48:04
2005 m. sausio 16 d. 18:52:21
Nes kai tu isgeri, na apsinesi, gal galva paskaudi, issimiegi ir viskas gerai.
O, kai rukai, tai ta abstinencija pasireiskia veliau ir tu nezinau kada ir kaip, todel nieko pakreipt niekaip negali.
Nuolatinis rukymas kenksmingesnis iprotis.
Beje, man asmeniskai totaliai dzin. Ne pagal tokius faktorius vertinu zmones. Tik kazkaip ne labai zavi zmogus rukantis vien pagautas bandos jausmo.
2005 m. sausio 16 d. 18:45:59
2005 m. sausio 15 d. 15:24:44
Aš manau, kad mes tiesiog pripratę prie rūknčių vyrų, todėl jų nepastebime, o rūkančis panelės, net jei tai daro gražiai, kultūringai ir tinkamoje vietoje, mūsų akis užfiksuoja tuoj pat. Tai negerai. Mes visi turime tokias pat teises ir kai visi pripras prie tų "lygių teisų" tokių diskusijų nekils.
2005 m. sausio 15 d. 15:00:33
Hm...o tai kas tada yra kokios 60-metes? iskasenos?
Smarkiai pagywenusios iskasenos!