| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | ElegyJethro Tull Ilsėkis ramybėje David (Dee) Palmer |
||||
| 4Blackberry | Artificial SmileRiverside |
||||
| einaras13 | One Last DanceUlver Vienas mano go-to atmosferinių gabalų. |
||||
| DjVaids | Būsiu tau (su Helada)16 Hz |
||||
| Very_crazy_enough | Nebetyli sirgaliaiMarijonas Mikutavičius |
||||
| Sahja | ProduserNu Virgos (VIA Gra) |
2005 m. sausio 28 d. 18:59:50
2005 m. sausio 27 d. 12:30:56
2005 m. sausio 27 d. 12:23:26
jei apie rūkančias panas, tai man bjauriai atrod kai pana eina per miestą ir dar rūko. fe
o jei vaikinas eidamas ruko?
2005 m. sausio 27 d. 10:51:38
2005 m. sausio 26 d. 22:54:55
tiek rukomo tiek dar neprikimsto.
2005 m. sausio 26 d. 22:43:17
O vyrai tuos vaikus daro... So what? Galvoji vyru ligos vaikams nepersiduoda?
persiduoda persiduoda, viskas persiduoda
jei rukai tai mesk, nes vaikai bus issigime
xaxa
ne zvygaut negalima
vienu zodziu rukyt nesveika, bet labai reikia!
wa dar rimas yra..
o del rukanciu paneliu, tai kaip ir del rukanciu vaikinu- visiskas px
kiekvieno pasirinkimas
p.s tik zinokit- rukyti nesveika!
(kas nepradejot ir nepradekit)
2005 m. sausio 26 d. 21:14:29
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. sausio 26 d. 09:42:57
2005 m. sausio 24 d. 19:47:44
tokios tada ir "panelės"
tokie tada jau ir vaikinai...
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. sausio 24 d. 18:57:08
2005 m. sausio 24 d. 18:53:53
2005 m. sausio 24 d. 18:50:37
2005 m. sausio 24 d. 15:48:38
2005 m. sausio 16 d. 22:33:41
Pripazistu tik rukyma kompanijose, kavinese, ta prasme estetiskai ir graziai.
2005 m. sausio 16 d. 20:04:43
o dar kaj koks 13-metis uzh mokyklos kampo pasislepes rooko..taj ishwis
2005 m. sausio 16 d. 19:48:04
2005 m. sausio 16 d. 18:52:21
Nes kai tu isgeri, na apsinesi, gal galva paskaudi, issimiegi ir viskas gerai.
O, kai rukai, tai ta abstinencija pasireiskia veliau ir tu nezinau kada ir kaip, todel nieko pakreipt niekaip negali.
Nuolatinis rukymas kenksmingesnis iprotis.
Beje, man asmeniskai totaliai dzin. Ne pagal tokius faktorius vertinu zmones. Tik kazkaip ne labai zavi zmogus rukantis vien pagautas bandos jausmo.
2005 m. sausio 16 d. 18:45:59
2005 m. sausio 15 d. 15:24:44
Aš manau, kad mes tiesiog pripratę prie rūknčių vyrų, todėl jų nepastebime, o rūkančis panelės, net jei tai daro gražiai, kultūringai ir tinkamoje vietoje, mūsų akis užfiksuoja tuoj pat. Tai negerai. Mes visi turime tokias pat teises ir kai visi pripras prie tų "lygių teisų" tokių diskusijų nekils.
2005 m. sausio 15 d. 15:00:33
Hm...o tai kas tada yra kokios 60-metes? iskasenos?
Smarkiai pagywenusios iskasenos!