man tai nera skirtumo ar ruko panos ar ne.Pvz per koki tusa kaikurios paneles sako rukancios tam kad greiciau kaltu i8 galva alkoholis,o jei neruko tai reikia gerti nerealiai daug wat kaip
Na, tai nesubrendusios bobutes! Siaip mane nusubrendusiu bobuciu amziuje tap pat didele ytaka daro cigaretes, alkoholis, narkotikai...
Wisgi netiesiogiai, bet rukymas keicia zmogaus charaktery!
Hem.. Mano manymu, bet cia aisku mano ;] Moterys tikrai fiziskai silpnesne lytis. Aisku jeigu lygini koki vyra meme ir moteriske kulturiste, tai jegos atvirksciai pasiskirsto, taciau jei lyginant pagal saziningas kategorijas, tai nelabai jau ir lygu...
O kas del zalingu iprociu.Tai del rukymo nezinau, man ir del gerimo nebuvo labai idomu, taciau liko tie zodziai galvoj...
Tai kazkokia gydytoja (nezinau konkreciai kokios srities) man isaiskino, kad pvz. alkoholikai vyrai gali visiskais issigydyt, o moterys - ne. Ten ji smulkiai aiskiai aisko, taciau as aisku nieko neatsimenu normaliai, bet zodziu kai i organizma patenka alkoholis, tai vyksta organizme neutralizavimo reakcija ir kazkoks reikalas issisiria, kurio poreikis veliau atsiranda(to reikalo;]). Ir pas vyrus to reikalo poreiki galima sustabdyti, o pas moteris tos reakcijos nesibaigia ir to reikalo poreikis visada yra. Tai jom atsikratyt alkoholizmo siaip yra zymiai sunkiau ir reik beprotiskai stiprios valios. Em, nei i viena tema cia nesigavo. Anyway...
DefLeppard,,,
et, tiek to, neuzsiciklinam ties vienu dalyku.
Crawling,,,
ooo, tai cia taip "neakivaizdziai" pavadinai mane kvaila ir buka? Thanx a lot.
<<>> na kwaila, buka teigti, kad pasauly waldo wiena ar kita lytis!!!
Niu dabar siaip tiksliai nepasakysiu kur ir kada tai skaiciau, bet siaip panasaus i gimdymo skausmus vyrai neistveria. Tai nereiskia, kad konkreciai gimdymas, paprasciausiai tokio lygio skausmas. Vat.
Crawling,,,
gerai nuskambejo..."Jos istvermingos tik per viena vieta"... Ai, siaip jauciu nera reikalo gincytis, nes cia jau gaunasi butent savo lyties gynimas. Anyway, galiu sutikti, kad pasauli valdo vyrai. Bet juos VALDO MOTERYS.
<<>> neiswedziok!!! pati zinai, kad moterys yra fiziskai silpnos!
<<>> na zuijka, wat wat...taip sawe saugodama gywensi trumpai, kaip wyras!
<<>> bet, jos yra silpnos...istwermingos, bet silpnos...ir siaip istwermingos tik per wiena wieta!
hmz...o man tai patinka kai zmones ruko... na ir kas kad tai nesveika ..nes juk ir kvepuot nesveika..juk oras uzhterstas...valgyt taip pat nesveika...maistas taip pat kartais buna nesveikas.... ash tai asmenishkai jau nuo pat vaikystes zinojau kad kai suaugsiu, tai rukysiu nes man grazu kai zmones ruko na ir nieko cia blogo ash nematau ... o del to ginco apie lytis...tai zinot...buna protingu graziu ir stipriu moteru ir vyru...bet buna ir kvailu silpnu bejegiu vyru ir taip pat moteru tai gi - lygybe ...
SugarFreeKiss rašė: Yra nustatyta, kad vyrai is skausmo per gimdyma numirtu!
didesnes nesamones nesu girdejus ish kur chia ishtraukei? idomu kokios planetos mokslininkai tai nustate ir kokiu budu. Butu idomu pamatyt shito tyrimo irodymus
As tai asmeniskai paremsiu Mirti ir ne del to, kad ji mergina, ne is moterisko solidarumo, nes siaip tai man dzin, ar mus vadina stipriaja, ar silpnaja lytimi.: ) TACIAU, gerb. oponente Crawling, kaip jus, teigdamas, kad moterys yra fiziskai silpnesnes, reaguosite i fakta, jog: Yra nustatyta, kad vyrai is skausmo per gimdyma numirtu! o vat ta "silpnoji lytis" tai kazkaip visai nesilpnai istveria: ) Ir gimdymas tai jau ne psichologinis pasirengimas, bet tikras skausmas! Niu?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 15 d. 14:57:32
2005 m. sausio 15 d. 14:57:00
2005 m. sausio 15 d. 14:48:55
2005 m. sausio 15 d. 14:43:16
2005 m. sausio 15 d. 14:40:25
2005 m. sausio 15 d. 14:24:33
2005 m. sausio 15 d. 02:41:06
koks skirtumas ruko ar neruko. Zmogaus charakterio tai nekeicia.
Wisgi netiesiogiai, bet rukymas keicia zmogaus charaktery!
2005 m. sausio 12 d. 20:38:24
2005 m. sausio 12 d. 20:36:51
tai vat ir sakau, kad tema juk ne apie tai...
Grizkim prie rukanciu paneliu.; )
2005 m. sausio 12 d. 19:03:01
Hem.. Mano manymu, bet cia aisku mano ;] Moterys tikrai fiziskai silpnesne lytis. Aisku jeigu lygini koki vyra meme ir moteriske kulturiste, tai jegos atvirksciai pasiskirsto, taciau jei lyginant pagal saziningas kategorijas, tai nelabai jau ir lygu...
O kas del zalingu iprociu.Tai del rukymo nezinau, man ir del gerimo nebuvo labai idomu, taciau liko tie zodziai galvoj...
Tai kazkokia gydytoja (nezinau konkreciai kokios srities) man isaiskino, kad pvz. alkoholikai vyrai gali visiskais issigydyt, o moterys - ne. Ten ji smulkiai aiskiai aisko, taciau as aisku nieko neatsimenu normaliai, bet zodziu kai i organizma patenka alkoholis, tai vyksta organizme neutralizavimo reakcija ir kazkoks reikalas issisiria, kurio poreikis veliau atsiranda(to reikalo;]). Ir pas vyrus to reikalo poreiki galima sustabdyti, o pas moteris tos reakcijos nesibaigia ir to reikalo poreikis visada yra. Tai jom atsikratyt alkoholizmo siaip yra zymiai sunkiau ir reik beprotiskai stiprios valios. Em, nei i viena tema cia nesigavo. Anyway...
2005 m. sausio 12 d. 14:50:48
et, tiek to, neuzsiciklinam ties vienu dalyku.
Crawling,,,
ooo, tai cia taip "neakivaizdziai" pavadinai mane kvaila ir buka? Thanx a lot.
Ir siaip, kaip bebutu...tema juk ne apie tai.; )
2005 m. sausio 12 d. 11:02:07
2005 m. sausio 12 d. 00:06:51
2005 m. sausio 11 d. 22:43:03
Niu dabar siaip tiksliai nepasakysiu kur ir kada tai skaiciau, bet siaip panasaus i gimdymo skausmus vyrai neistveria. Tai nereiskia, kad konkreciai gimdymas, paprasciausiai tokio lygio skausmas. Vat.
Crawling,,,
gerai nuskambejo..."Jos istvermingos tik per viena vieta"...
2005 m. sausio 11 d. 19:48:34
<<
<<
2005 m. sausio 11 d. 19:24:41
2005 m. sausio 11 d. 18:51:43
2005 m. sausio 11 d. 18:46:51
ir siaip is viso geriau nerukyt-kenkia sveikatai...
2005 m. sausio 11 d. 18:44:57
Yra nustatyta, kad vyrai is skausmo per gimdyma numirtu!
2005 m. sausio 11 d. 18:36:37
As tai asmeniskai paremsiu Mirti ir ne del to, kad ji mergina, ne is moterisko solidarumo, nes siaip tai man dzin, ar mus vadina stipriaja, ar silpnaja lytimi.: ) TACIAU, gerb. oponente Crawling, kaip jus, teigdamas, kad moterys yra fiziskai silpnesnes, reaguosite i fakta, jog: Yra nustatyta, kad vyrai is skausmo per gimdyma numirtu! o vat ta "silpnoji lytis" tai kazkaip visai nesilpnai istveria: ) Ir gimdymas tai jau ne psichologinis pasirengimas, bet tikras skausmas! Niu?