Mano nuomone rukanti mergina nera cia nieko blogo.Jai ji ruko prie puodelio kavos ar klube prie taures martinio tai tikrai nera blogai. Na , o jai ji sedi kawineja ir ruko vos ne kas minute tai manau kazkaip bjauriai atrodo. Labiausiai nekenciu kai panele ruko eidama gatve. tai wat kokia mano nuomone sia tema...
Man tai patinka rūkymas (aišku, ne prie tualetų, pakampiuose ir pan.) priduoda merginai savotiško sexualumo, patrauklumo Tada cigaretės - dar viena miela smulkmenėlė, kuo galima ją pavaišinti, per daug neišlaidaujant
Kiekvieno asmeninis reikalas. Neturiu nieko blogo pries rukancias merginas - jei ruko vaikinai, tai cia mazdaug nieko, tiesiog blogas iprotis, or something, o jei jau mergina - tai kazkas negrazaus?
Tik man asmeniskai nepatinka, kai ruko labai jaunos merginos...Kazkaip be rysio.
O siaip - pazistu viena labaiii saunia ir miela panele, ji ruko - na ir kas? Tai visiskai normaliai (bent jau man) atrodo. O kitas klausimas - jeigu zmogus siaip nemielas, vulgarus ar pan. - tada jo dumu putimas gali ir nepatikti.
Evanescence rašė: jei moteru organizmas butu silpnesnis nei vyru, tai jos negyventu ilgiaus uz vyrus
Dazniaisuia mazus berniukus paskandina upeje, todel taip tas procesas ir kerta per wyru gywenimo metus!
O siaip merginos labiau saugoja sawe ir waiksto pas gydytojus del kiekwieno newietoj isaugusio spuogo, ko wyrai nedaro, wat del to jos ir gywena ilgiau!
nu cia jai nusisnekejai )) del kiekvieno spuogo?nesvaik...dabar yra toks dalykas kaip maskuojamos priemones ir t.t pasakei taip lyg panos is "muses gramli daro"...
kazkas cia biski nukripo ... (as irgi nukripsiu)
istiesu, pagal kazkokia kvaila statistika, moterys gyvena vidutiniskai 5-7 met. ilgiau, kas istiesu yra neblogai, dar viena idomi detale, berniuku gymsta daugiau , t.y. 100 mergaiciu tenka 105 berniuku,,,,
bet laikui begant (t.y. jiems augant) moteriskiu daugeja (nes vyrukai krinta kaip muses :-( ...),
(jeigu kalbesim apie gymstamuma, tai Kinijoj daug daugiau gymsta berniuku, nes ten jie kazkaip stengesi... seimoi "nepatartina" tureti daugiau kaip 1 vaika...) viso to marazmo neaiskinsiu, ne esme,
nezinau tos statistikos, bet moteriskes gyvena ilgiau nedelto, kad organizmas stipresnis, (gal kaikurios ir turi stipresni)
kaip ir sake Crawling'as, "berniukai" daugiau zalojasi, tarp "berniuku" daug daugiau savizudibiu, "berniukai" daugiau girtauja, "berniukai" daugiau ruko, do figa ivairiu priezasciu
zodziu, as labai nustebu, kai moteriskes pareiske, kad jos stipresnes
ps nevisur moteriskes gyvena ilgiau, t.y. atrodo Japonijoje ilgiau gyvena vyrai...
ai man ta statistika dp ...
undinke rašė: man tai nepatinka, nu joma trodo kad jos kietos bet as tai nemanaw....
ir nemanyk!!pzdc tu proto maiselyje nesioji? as rukau jau gan senai bet niekada nemaniaw kad as kieta!!! ir buciau daug laimingesne jei galeciau mes bet deja....
O siaip merginos labiau saugoja sawe ir waiksto pas gydytojus del kiekwieno newietoj isaugusio spuogo, ko wyrai nedaro, wat del to jos ir gywena ilgiau!
nu cia jai nusisnekejai )) del kiekvieno spuogo?nesvaik...dabar yra toks dalykas kaip maskuojamos priemones ir t.t pasakei taip lyg panos is "muses gramli daro"...
1 kaip tai atrodo?man tarkim nekaip...
2 sveikata...nzn ar kas gali suprast tai ka pasakysiu bet px, kadda nors supras...pana kaip ir ateity bus mama..aisku toli grazu ne visos..bet .man kaskada buvo px, bet vienas ivikis kardinaliai pakeite mano nuomone.mano tavo pusbrolio zmona.Ji laukesi, tuo metu ruke kaip kaminas.tai nepraejo be pasekmiu..vaikas gime ligotas..su psichine negalia.ar tai pateisinama?manau ne...panos tik juokiasi is to..na ir ka? kaai reiks mesiu ir t.t.gal nzn...bet ne tik tai svarbu. o kaip pacios jos sveikata?panu organizmas daug silpnesnis nei bachuru..labiau pazeidziamas..
3 kvapas..fuj kaip slykstu kai pavelavusios fifutes mano klasiokes uzeina i klase ir ji visa prasmirsta rukalais...o jei dar sneki su rukancia? fuj...
R-One rašė: ..isties tai man nepatinka ir rukantys vaikinai.. smarvele ohohohoho!!! na, bet.. bukim tolerantiski..
tolerantiski???
pff
man tai dzyn, jeigu kas ruko, as ji/ja visiskai toleroju
kitas reikalas, jeigu pvz nezinau
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 11 d. 18:03:13
2005 m. sausio 11 d. 11:07:34
2005 m. sausio 11 d. 00:28:04
shiaip zmoniu pagal rukima nesirenku, bet pana su cigarete man atrodo nekaip.
2005 m. sausio 10 d. 19:33:01
2005 m. sausio 10 d. 17:16:11
2005 m. sausio 10 d. 17:15:26
Tik man asmeniskai nepatinka, kai ruko labai jaunos merginos...Kazkaip be rysio.
O siaip - pazistu viena labaiii saunia ir miela panele, ji ruko - na ir kas? Tai visiskai normaliai (bent jau man) atrodo. O kitas klausimas - jeigu zmogus siaip nemielas, vulgarus ar pan. - tada jo dumu putimas gali ir nepatikti.
2005 m. sausio 10 d. 17:12:18
jei moteru organizmas butu silpnesnis nei vyru, tai jos negyventu ilgiaus uz vyrus
Dazniaisuia mazus berniukus paskandina upeje, todel taip tas procesas ir kerta per wyru gywenimo metus!
nu cia jai nusisnekejai
istiesu, pagal kazkokia kvaila statistika, moterys gyvena vidutiniskai 5-7 met. ilgiau, kas istiesu yra neblogai, dar viena idomi detale, berniuku gymsta daugiau
bet laikui begant (t.y. jiems augant) moteriskiu daugeja (nes vyrukai krinta kaip muses :-( ...),
(jeigu kalbesim apie gymstamuma, tai Kinijoj daug daugiau gymsta berniuku, nes ten jie kazkaip stengesi... seimoi "nepatartina" tureti daugiau kaip 1 vaika...) viso to marazmo neaiskinsiu, ne esme,
nezinau tos statistikos, bet moteriskes gyvena ilgiau nedelto, kad organizmas stipresnis, (gal kaikurios ir turi stipresni)
kaip ir sake Crawling'as, "berniukai" daugiau zalojasi, tarp "berniuku" daug daugiau savizudibiu, "berniukai" daugiau girtauja, "berniukai" daugiau ruko, do figa ivairiu priezasciu
zodziu, as labai nustebu, kai moteriskes pareiske, kad jos stipresnes
ps nevisur moteriskes gyvena ilgiau, t.y. atrodo Japonijoje ilgiau gyvena vyrai...
ai man ta statistika dp ...
2005 m. sausio 10 d. 16:26:35
man tai nepatinka, nu joma trodo kad jos kietos bet as tai nemanaw....
ir nemanyk!!pzdc tu proto maiselyje nesioji? as rukau jau gan senai bet niekada nemaniaw kad as kieta!!! ir buciau daug laimingesne jei galeciau mes bet deja....
2005 m. sausio 10 d. 16:03:44
2005 m. sausio 10 d. 15:59:34
2005 m. sausio 10 d. 15:02:58
jei moteru organizmas butu silpnesnis nei vyru, tai jos negyventu ilgiaus uz vyrus
nu cia jai nusisnekejai
2005 m. sausio 10 d. 14:48:05
2005 m. sausio 9 d. 13:17:51
2005 m. sausio 9 d. 12:56:09
2005 m. sausio 9 d. 12:49:36
2005 m. sausio 9 d. 04:20:10
1 kaip tai atrodo?man tarkim nekaip...
2 sveikata...nzn ar kas gali suprast tai ka pasakysiu bet px, kadda nors supras...pana kaip ir ateity bus mama..aisku toli grazu ne visos..bet .man kaskada buvo px, bet vienas ivikis kardinaliai pakeite mano nuomone.mano tavo pusbrolio zmona.Ji laukesi, tuo metu ruke kaip kaminas.tai nepraejo be pasekmiu..vaikas gime ligotas..su psichine negalia.ar tai pateisinama?manau ne...panos tik juokiasi is to..na ir ka? kaai reiks mesiu ir t.t.gal nzn...bet ne tik tai svarbu. o kaip pacios jos sveikata?panu organizmas daug silpnesnis nei bachuru..labiau pazeidziamas..
3 kvapas..fuj kaip slykstu kai pavelavusios fifutes mano klasiokes uzeina i klase ir ji visa prasmirsta rukalais...o jei dar sneki su rukancia? fuj...
2005 m. sausio 8 d. 23:19:33
2005 m. sausio 8 d. 20:11:48
2005 m. sausio 3 d. 16:58:37
cigaretes + mergina nera taip baisu kaip mergina + 'blet, kurva, naxuy, pyderas, zertva, nabage, ..' o tai nera taip baisu kaip mergina + bb burnoje.
..isties tai man nepatinka ir rukantys vaikinai.. smarvele ohohohoho!!! na, bet.. bukim tolerantiski..
pff
man tai dzyn, jeigu kas ruko, as ji/ja visiskai toleroju
kitas reikalas, jeigu pvz nezinau
2005 m. sausio 3 d. 16:55:03
Apie rūkančias paneles, taip pat ir vaikinus, mano nuomonė kritiška.