Vai vai kaip čia visi smerkia rūkančias paneles, nu dar ir bernus, bet juos kažkodėl ne taip.
Bet kokioj didesnėj šventėj tai kas antras jei ne kiekvienas su cyza vaikšto. Pažystu kelias panele kurios nerūkančios ir pan bet tikrai yra jas tekę matyt su cyza. Ko čia smerkiat, nesakykit, kad visi taip jau ir nerūkot. Jo parašot kartais užtraukiu dūmelį, na kai kurie tai jo bet manau čia daug rūkančių yra ir nėra čia ko smerkti kas nori tas rūko kas nenori tegu ir nerūko, bet tai nereikšia, kad gali kitus smerkti.
P.S. Einu parūkyt.
panos , rukancios kur uz kampo ir pan. kazkaip ziaurokai atrdo...na, gal nesakyciau, kad visos, na pvz, pasiziuri i ja mazdaug viska isvaizda sako apie ja...dar rukanti, tai kazkaip...nu zo
biankas rašė: bl kaip nemegstu rukanciu zmoniu ir ypac kai moteris ruuko!1 kai vyrai tai dar nieko bet kai moteris taj fuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nesuprantu tokiu nuomoniu, kuo tau moterys labiau uzkliuvo?
Maybe I'm your special one
Silent testifier
Breathe the moon
And eat the sun
Sitting in the fire
SweetGirl rašė: slykstumas yra tame, kad einant gatve paciai nera malonu rukyti...taip..tai yra ir delto, kad zmones kreivai ziuri...o dar neduok dieve, kokius tevus susitiksi...kazkaip kai atsisedi tai ir labiau atsipalaiduoji ir rukymas kitoks tampa
a, dabar suupratau. mano manymu, rukai tada, kai tau nebereikia jokios kompanijos, kai uzsirukai pats, kada nori. o kai sito ne nepastebi - jau esi rukorius. tau nebutina kompanija, nes rukai tikrai is noro..
ai, nebezinau.. nerukanti negaliu nieko priskiest daugiau..
nesuuprantu as jusu..
as tai nesuprantu..visi galvoja, kad jei jau penel ruko, tai ji ir dvokia rukalais..nesamone..niekada nerukau, jei neutriu salia orbit ir kvepalu rankoms..o jus cioa galvojat kad parukai ir iskart pradvisti..nesamone..ajsq yra tokiu "paneliu" bet..cia jau kita diskusija..
punk811 rašė: ta wa... apie rukanchias paneles... mane tox wienas dede apshwiete, jog komentarus rejkia argumentuoti, tajp kad pasistengsiu... man asmenishkaj rukantis zhmogus yra negrazhu ir nepriimtina, o ypach mergina...ash manau, kad rukymas yra papraschiausia nesamone, tokia pat kajp ir narkotikaj ar kitokios medzhiagos, galinchios sukelt priklausomybe... tik kad wa dazhnas rukorius nesusimasto kad su kiekwiena cigarete jis po truputy zhudo sawe ir aplinkinius... zhinau kad taj skamba banaliaj, bet ash tikiu tajs wisajs yspejimajs, jor rukymas zhudo ir pan... ash pati nerukau ir tikraj norechiau niekada nepradet... achiu uzh demesy
kiek zinau, kiek girdziu, daznas rukorius kaip tik SUSIMASTO, kaip jis sau kenkia rukydamas. jis supranta, kad tai nera i nauda, bet kartu to negali atsisakyti. kol gali tai daryti, neatsisako. kai pasijus tikrai prastai ir atsilieps sveikatai - galbut ta susimastya pavers realybe ir mes ta rukyma k ciortvajai babuske..
ne karto nesu itraukus, nesiruosiu traukt. man tai netrukdo, kitiems taip pat. niekam tai nekliuna, man tuo labiau. visi rukoriai dziaugiasi uz tuos, kurie sugebejo atsilaikyti ir susilaikyti ir neuko po siaip dienai.
legenda:
kai indenus pradejo ziauriai spaust amerikonai, kai indenus visi pradejo kolonizuot ir ziauriai juos visaip zudyt, engt, juos diskriminuot (etc.), jie kaip kerst dave siai zmonijai tabaka. va, chebrantai, po siai dienai ji ir traukiate.. indenu palikimas.
mano galva, visai nebloga versija
ta wa... apie rukanchias paneles... mane tox wienas dede apshwiete, jog komentarus rejkia argumentuoti, tajp kad pasistengsiu... man asmenishkaj rukantis zhmogus yra negrazhu ir nepriimtina, o ypach mergina...ash manau, kad rukymas yra papraschiausia nesamone, tokia pat kajp ir narkotikaj ar kitokios medzhiagos, galinchios sukelt priklausomybe... tik kad wa dazhnas rukorius nesusimasto kad su kiekwiena cigarete jis po truputy zhudo sawe ir aplinkinius... zhinau kad taj skamba banaliaj, bet ash tikiu tajs wisajs yspejimajs, jor rukymas zhudo ir pan... ash pati nerukau ir tikraj norechiau niekada nepradet... achiu uzh demesy
vanilla_girl rašė: man atrodo kvaila gadint sau gyvenima, ypac del to kad nori pries kazka pasirodyt. gaila man tu panycku
manau, kad dabar jau ruko ne tam, kad pasirodyt. anksciau buvo "rukymas" del chebros, prie kompanijos ir pan. dabar tai tapo iprociu, kuris nebegelbsti nei toj chebroj, nei kompanijoj.
manes kai klausia, kodel nerukau, atsakau: "Rukyti nemadinga.."
ir zinot - tikrai..
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugsėjo 24 d. 10:32:36
ps. kas antras rūkantysis miršta nuo rūkymo sukeltų pasekmių. Statistika.
O tave einančią gatve gali mašina nudaužti nor nebūsi surūkius nė vienos cigaretės. Kas iš to?
2005 m. rugsėjo 24 d. 10:28:57
bl kaip nemegstu rukanciu zmoniu ir ypac kai moteris ruuko!1 kai vyrai tai dar nieko bet kai moteris taj fuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Toki poziuri suformavo praeitis, turbut nezinojai, kad iki 19amziaus buvo oficialiai laikyta kad moteris neturi sielos?
Bet ne esme. Rūkančios moterys nemalonu.
ps. kas antras rūkantysis miršta nuo rūkymo sukeltų pasekmių. Statistika.
2005 m. rugsėjo 24 d. 10:26:33
Bet kokioj didesnėj šventėj tai kas antras jei ne kiekvienas su cyza vaikšto. Pažystu kelias panele kurios nerūkančios ir pan bet tikrai yra jas tekę matyt su cyza. Ko čia smerkiat, nesakykit, kad visi taip jau ir nerūkot. Jo parašot kartais užtraukiu dūmelį, na kai kurie tai jo bet manau čia daug rūkančių yra ir nėra čia ko smerkti kas nori tas rūko kas nenori tegu ir nerūko, bet tai nereikšia, kad gali kitus smerkti.
P.S. Einu parūkyt.
2005 m. rugsėjo 22 d. 14:08:21
2005 m. rugsėjo 19 d. 17:35:40
bl kaip nemegstu rukanciu zmoniu ir ypac kai moteris ruuko!1 kai vyrai tai dar nieko bet kai moteris taj fuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2005 m. rugpjūčio 31 d. 14:23:30
Zmones, lietuviai visada pasauli stebino...
ir dar belekiek kartu nestebins
2005 m. rugpjūčio 31 d. 14:16:32
2005 m. rugpjūčio 29 d. 11:10:42
2005 m. rugpjūčio 29 d. 08:14:25
slykstumas yra tame, kad einant gatve paciai nera malonu rukyti...taip..tai yra ir delto, kad zmones kreivai ziuri...o dar neduok dieve, kokius tevus susitiksi...kazkaip kai atsisedi tai ir labiau atsipalaiduoji ir rukymas kitoks tampa
a, dabar suupratau. mano manymu, rukai tada, kai tau nebereikia jokios kompanijos, kai uzsirukai pats, kada nori. o kai sito ne nepastebi - jau esi rukorius. tau nebutina kompanija, nes rukai tikrai is noro..
ai, nebezinau.. nerukanti negaliu nieko priskiest daugiau..
2005 m. rugpjūčio 29 d. 07:57:42
as pavyzdziui rukau, taciau dar nebuvo to,kad traukciau duma eidama gatve, man sitai tai yra slykstu...
o tai koks cia skirtumas? juk vis tiek darai ta pati procesa. o jau einant darosi slykstu? sedint rukyti neslykstu, o einant jau slykstu, nes kas nors i tave pasiziuri..?
nesuuprantu as jusu..
2005 m. rugpjūčio 29 d. 07:52:04
Kas čia per diskriminacija? m? Rūkančios panelės... Rūkančios panelės niekuo nesiskiria nuo rūkančių vaikinų - visi jie šlykštūs.... aš tame tarpe
baik tu tuos juokus tu visai ne sliksti, kolkas. net tos cigaretes nedaro tave baisia, kolkas.
2005 m. rugpjūčio 29 d. 07:41:15
2005 m. rugpjūčio 29 d. 07:35:33
2005 m. rugpjūčio 28 d. 20:54:27
2005 m. rugpjūčio 28 d. 20:50:01
ta wa... apie rukanchias paneles... mane tox wienas dede apshwiete, jog komentarus rejkia argumentuoti, tajp kad pasistengsiu... man asmenishkaj rukantis zhmogus yra negrazhu ir nepriimtina, o ypach mergina...ash manau, kad rukymas yra papraschiausia nesamone, tokia pat kajp ir narkotikaj ar kitokios medzhiagos, galinchios sukelt priklausomybe... tik kad wa dazhnas rukorius nesusimasto kad su kiekwiena cigarete jis po truputy zhudo sawe ir aplinkinius... zhinau kad taj skamba banaliaj, bet ash tikiu tajs wisajs yspejimajs, jor rukymas zhudo ir pan... ash pati nerukau ir tikraj norechiau niekada nepradet... achiu uzh demesy
kiek zinau, kiek girdziu, daznas rukorius kaip tik SUSIMASTO, kaip jis sau kenkia rukydamas. jis supranta, kad tai nera i nauda, bet kartu to negali atsisakyti. kol gali tai daryti, neatsisako. kai pasijus tikrai prastai ir atsilieps sveikatai - galbut ta susimastya pavers realybe ir mes ta rukyma k ciortvajai babuske..
ne karto nesu itraukus, nesiruosiu traukt. man tai netrukdo, kitiems taip pat. niekam tai nekliuna, man tuo labiau. visi rukoriai dziaugiasi uz tuos, kurie sugebejo atsilaikyti ir susilaikyti ir neuko po siaip dienai.
legenda:
kai indenus pradejo ziauriai spaust amerikonai, kai indenus visi pradejo kolonizuot ir ziauriai juos visaip zudyt, engt, juos diskriminuot (etc.), jie kaip kerst dave siai zmonijai tabaka. va, chebrantai, po siai dienai ji ir traukiate.. indenu palikimas.
mano galva, visai nebloga versija
2005 m. rugpjūčio 28 d. 20:48:04
gerai bent tiek kad nieko vapse nevartojam
2005 m. rugpjūčio 28 d. 20:26:03
2005 m. rugpjūčio 28 d. 19:33:55
man atrodo kvaila gadint sau gyvenima, ypac del to kad nori pries kazka pasirodyt. gaila man tu panycku
manau, kad dabar jau ruko ne tam, kad pasirodyt. anksciau buvo "rukymas" del chebros, prie kompanijos ir pan. dabar tai tapo iprociu, kuris nebegelbsti nei toj chebroj, nei kompanijoj.
manes kai klausia, kodel nerukau, atsakau: "Rukyti nemadinga.."
ir zinot - tikrai..
2005 m. rugpjūčio 28 d. 19:30:18
2005 m. rugpjūčio 28 d. 19:23:21
uuuu tos maloletkos. gal pavaisinsi sigarete? labai gaila bet ne.