tegu ruko - man negaila. tik paskui niekas kitas nebus kltas, kai vaikscios su ispuvusia burna, praretejusiais dantimis, pageltusia oda, prasta kraujotaka, "nuostabiais" plauciais, negales pabegti neuzdususi.. o man kas? liks grozetis tokia grozybe? ne jau, aciu.. as prie tokiu neprisidesiu. geriau suvalgysiu sokolada ri jausiuosi taip pat puikiai, kaip mergina, kuri sedes salia tik surukiusi cigarete... abi jausime malonuma, abi busime patenkintos ir abiem bus vienodai, ka dareme..
krc, apie zmogu nesprendziu is jo iprociu, nors sis iprotis yra slykstus...
nieko naujo ir neprisakysiu..
Nieko nemanau. Siaip tik juokinga kartajs, kaip vaikuciai nemokedami dar normalej dumo patraukt, kazka vaizduoja. O del sveikumo ar nesveikumo, taj nezinau. Kelia man daug abejoniu. Mano abu tevai daugiau neij po 20 metu ruko, ir plauciais nesiskundzia.
cool_blondine rašė: Nepataisoma, ir nerukai, vien tam kad itiktum vaikinam? o ka jie del taves gero daro? kur tavo savigarba? kur teisybe?
Ne vien delto cia tik kaip pavyzdi daviau..kad nerukau tai nerukau del sawes
As anksciau maniau kad rukyt tarp bendraamziu vos ne privaloma, bet kai pabendrauji su kitokiais zmonemis bent 2 metais vyresniais (vaikinais siuo atveju) tai supratau kad jie patys gali rukyt bet rukanciu paneliu nelabai megsta, taigi pati nerukau ir labai tuo didziuojuos
cia kiekvieno asmeninis pasirinkimas...jei nori, tegul ruko...juk ne mums gyventi...tada, kai prasides ligos, kai uzsikoses ir pan....tada tik supras kaip blogai..bet jau bus priprate....
bet kam simtus kartu sakyti blogai, jei rukanciu nesumazeja...tai nors viena arta galima nieko nesakyti, kad patys pabandytu ir suprastu kaip sunku mesti...
apie rukancias merginas nemanau nieko...ne mano reikalas..
as neturiu nieko pries juos..bet nepatinka..kazkada maniau,kad,jei mano vaikinas rukytu,tai turetu rinktis cigarete,arba as..bet kai turejau rukanti vaikina,tai ne minties nekilo liepti jam pasirinkti..kox mano reikalas..sedi masinoj ir ruko..man smirda,paprasau parukyti lauke..islipa ir paruko....o vat jau kai mergina ruko..tai..fffuuu..bet irgi neliepciau rinktis ..
Visiems kitiems - tikra meile - tai jega,galinti nugaleti net mirti
labaj negrazu,netgi slykstu kaj burelis merginu sedi wajku darzelio pawesineje ir ruko...taceu nieko cia nepakejsi...ir pati turiu rukanciu draugiu...o siajp man neturi dideles rejsmes ar zmogus su kuriuo bendrauju ruko ar ne....cia kiekwieno asmeninis rejkalas....tikraj nepulsiu nekesti zmogaus tik uz taj kad jis ruko....
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugpjūčio 28 d. 19:07:21
krc, apie zmogu nesprendziu is jo iprociu, nors sis iprotis yra slykstus...
nieko naujo ir neprisakysiu..
2005 m. rugpjūčio 28 d. 18:50:48
2005 m. rugpjūčio 14 d. 11:21:33
o ka as pati darau tai jau mano reikalas-noriu rukau, noriu-nea.
2005 m. rugpjūčio 14 d. 09:11:48
man bent jau gražu. ir rūkantys vaikinai ir merginos
joa kartais tikrai graziai atrodo :}
2005 m. rugpjūčio 13 d. 00:29:07
2005 m. rugpjūčio 12 d. 18:31:56
2005 m. rugpjūčio 12 d. 18:17:27
Nepataisoma, ir nerukai, vien tam kad itiktum vaikinam? o ka jie del taves gero daro? kur tavo savigarba? kur teisybe?
Ne vien delto cia tik kaip pavyzdi daviau..kad nerukau tai nerukau del sawes
Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
2005 m. rugpjūčio 12 d. 18:13:19
2005 m. rugpjūčio 11 d. 14:52:03
2005 m. rugpjūčio 11 d. 07:43:21
Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
2005 m. rugpjūčio 11 d. 07:05:08
2005 m. rugpjūčio 11 d. 06:46:00
bet kam simtus kartu sakyti blogai, jei rukanciu nesumazeja...tai nors viena arta galima nieko nesakyti, kad patys pabandytu ir suprastu kaip sunku mesti...
apie rukancias merginas nemanau nieko...ne mano reikalas..
2005 m. rugpjūčio 10 d. 20:11:12
Nusivylusiems - meile - tai ne poetu issigalvojimas.... Egoistams - jei tikiesi kazka gauti,visu pirma privalai duoti.... Vejavaikiams - gyvenimas bet kuria sekunde gali apsiversti.... Visiems kitiems - tikra meile - tai jega,galinti nugaleti net mirti
2005 m. rugpjūčio 10 d. 20:05:58
2005 m. rugpjūčio 10 d. 00:24:26
2005 m. rugpjūčio 10 d. 00:03:46
2005 m. liepos 22 d. 18:52:36
2005 m. liepos 22 d. 18:50:49
2005 m. liepos 22 d. 18:47:03
o tai bl kam jus geriat arbata,skaitot knygas...?
ai px
2005 m. liepos 22 d. 18:44:19