Zinot... Man kraupu is tikro... Pagal paskutinius duomenis, pastovus rukaliai yra ~60% jaunimo. Dar ~20% prie progos neatsisako to padaryt... Gaunas taip, kad neruko tik kas 5-as jaunuolis...
Man asmeniskai tai yra kraupu.
O del rukanciu panu, tai daugelis uzsenieciu atvaziave i lietuva net nustemba - is kur tiek daug rukanciu panu? Ir kaip jos apskritai ruko?
Zmones, lietuviai visada pasauli stebino...
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
Kodel kai bernai ruko tai nieko nestebina, o kai panele taj jau baisu??? As pati nerukau ir nezadu pradet, bet manau jog kiekvienas turi pasirinkimo laisve kaip gyvent ir ka daryt. Labai kvailas poziuris jeigu manoma jog panelei negalima rukyti o vaikinui tai galima...
<<>> pasakei naujiena... Cia pati sugalvojai ar perskaitei uzrasa nuo cigareciu pakelio?
Man asmeniskai rukancios merginos baisiai atrodo..nesuprantu kam to reikia.. pati jau senokai meciau ir tuo tik dziaugiuosi, gristi atgal tikrai netraukia... man kitos rukancios gal ir netrukdytu tik usknisa kad tik nuejus kur nors visur visi ruko, ir po to galva pradeda skaudet ir pan.. ai aplamai sudas ta zmonija zudo save is leto, kai pamato kad per letai ussimeta kelias bombas,po to vel tesia.. ir dar patys stebisi kodel zmones tokie salti, kodel vaikai tokie degradave, kodel miestai prisiukslinti, ir kodel dangus nuolat apsiniaukes (kai tiek tonu tersalu i ora ismeta ko dar gali tiketis..)
nieko gero nemanau. .apskritai man nepatinka rukymas,o rukanti panele mano akyse tiesiog nukristu. .bet nedauk. nes yra blogesniu dalyku negu rukymas. ,ir negalima smerkti zmogaus vien del to kad jis ruko
Man nemaisho... NU ypac jej per kokius plotukus, tusiukus, sugertuves suruko cigarete ked apsinesht tj nieko ishvis...Bet rukyt del kitu ytakos tj zhema...abiem lytim -]
Man tai tiek rukancios tiek rukantys dvokia... fee negaliu pakesti tos smarves nes kai uzuodziu tai dust pradedu... o seip jei nesmirdetu rukyt galetu ir as nebuciau nieko pries, visvien ne as....
Nuotraukoje piešinys, daiktas arba gyvūnas.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. liepos 22 d. 11:42:20
2005 m. liepos 22 d. 11:41:32
Man asmeniskai tai yra kraupu.
O del rukanciu panu, tai daugelis uzsenieciu atvaziave i lietuva net nustemba - is kur tiek daug rukanciu panu? Ir kaip jos apskritai ruko?
Zmones, lietuviai visada pasauli stebino...
2005 m. liepos 22 d. 00:30:56
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
2005 m. birželio 27 d. 10:30:12
2005 m. birželio 27 d. 09:55:59
2005 m. birželio 27 d. 09:26:54
2005 m. birželio 26 d. 22:55:57
2005 m. birželio 25 d. 10:48:06
2005 m. birželio 25 d. 08:54:27
2005 m. birželio 22 d. 18:53:05
2005 m. birželio 22 d. 18:50:40
2005 m. birželio 22 d. 18:47:31
2005 m. birželio 22 d. 18:45:44
nixas---> o jei vaikinas tai nebaisu? rukymas zudo visus
2005 m. birželio 22 d. 18:42:47
2005 m. birželio 22 d. 18:33:18
2005 m. birželio 22 d. 18:29:17
bet kartais rukanciu "kietu panikiu" kompanijoj jautiesi nejukiai...
2005 m. birželio 22 d. 18:22:52
2005 m. birželio 22 d. 18:18:41
2005 m. balandžio 22 d. 07:24:50
2005 m. balandžio 22 d. 06:44:40