man tai pati juokingiausia realistine siuolaikine moters komedija. tik antra dalis kazkokia nevykus. manau, kad visos moterys savyje atranda bent dalele tos loozeres bridzitos .... ;-) buvo cool ;-)
undinke rašė: geras kinas. tik nesamoninga pabaiga
man kaip tik lbs patiko pabaiga. kai galima buvo pagalvoti, kad jos bičas išvyko į New Yorką nuo jos pabėgti, o jis tik ėjo į parduotuvę nupirkti Brigitai naują dienoraštį, kas ir reiškia naują gyvenimą, užbraukiant viską kas klaidinga ir sena.
niu pirma dalis visai nieko, bet antroj taj per daug baisi..
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism.
svarbiausios gyvenimo tiesos:
1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi.
2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Et, patiko...toks paprastas, suprantamas filmas. II dalis irgi miela. Bridgita dar storesne, bet su savo Marku Darsiu - dar laimingesne, todel dziaugsmingai krato lasinukus.
Isties - daug smagiau ziureti i tokias, kaip Bridgita, nei i super-duper-90-60-90-miss-tobulybes.
Žinoma labai išpūsta viskas buvo, perdaug reklamos, kuri apie šį "šedevrą" kalbėjo tarsi apie kažką TOOOKIO. Bet man visai patiko Toks labai artimas, suprantamas ir širdžiai mielas filmas. Knyga taip pat.
Man tai vienas dalykas su dabartiniais emoji, tai kad jie gerokai didesni nei tekstas ir kartais dėl to negražiai atrodo. Nors nauji atrodo per maži, bent iš mano ekrano žiūrint, todėl net nežinau, koks sprendimas būtų geriausias.
Šiaip, at the end of all this, man emoji nėra svarbus reikalas. Jei jų nebūtų, aš nelabai ir pasigesčiau. Galėčiau parašyti dvitaškį ir D didžiąją arba skliaustą ir to užtektų visiems suprasti šiais laikais
Ten kažkokių elaborate emoji, kur ten visokių profesijų žmogeliukai būna ir pan. komplikuotos nesąmonės nenaudoju. Vėliavėlių ir tų turbūt nėra tekę gyvenime panaudoti.
Nu aš emoji prisijaukinau ir kartais komentaruose vartoju, tiesa, aš naudoju dažniausiai visokius generic smile'us ar kažkokius simbolius (kaip būna visokios varnelės, up-arrow, šauktukai facebook'e arba discord'e).
Kaip ir va emoji aptarimas yra naudingas. Būtų įdomu sužinoti ir visų nuomonę apie juos, kad ir esamus, kas kokius mėgsta naudoti, arba kodėl nemėgsta.
Ne jokia segregracija, tiesiog būtų chaosas jei ne iki galo funkcionuojantis būtų pas visus iš karto. Yra ką galima pokalbių dėžutėje pasakyt, ir yra ko ne. Manau, vis tiek maloniau žinoti, kad kažkas išvis daroma, negi ne?
Segregacija kažkokia... )))))))))
Kadangi mes neturėtume žinot šios informacijos, tai gal geriau jam a.ž. rašyt negu pokalbių dėžutėje dėstyti problemas. Efektyviau tiesiog. Mes vis tiek nerelate'inam.
2009 m. sausio 30 d. 16:16:29
2009 m. sausio 30 d. 16:01:06
2009 m. sausio 30 d. 14:59:22
2007 m. gegužės 20 d. 20:08:32
2007 m. gegužės 1 d. 16:18:41
2006 m. sausio 1 d. 20:23:16
2005 m. gruodžio 9 d. 02:01:10
geras kinas. tik nesamoninga pabaiga
2005 m. balandžio 3 d. 12:18:56
2005 m. balandžio 1 d. 18:21:07
2005 m. sausio 26 d. 12:40:02
2005 m. sausio 25 d. 14:37:34
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. sausio 20 d. 22:59:22
Isties - daug smagiau ziureti i tokias, kaip Bridgita, nei i super-duper-90-60-90-miss-tobulybes.
2005 m. sausio 20 d. 22:48:23
2005 m. sausio 20 d. 22:48:03
2005 m. sausio 18 d. 17:42:53
2005 m. sausio 18 d. 17:16:03
2005 m. sausio 18 d. 15:54:40
2005 m. sausio 5 d. 12:36:17
2005 m. sausio 5 d. 12:32:32
2005 m. sausio 5 d. 12:21:11