super_girl rašė: Nemažai turiu tų mėgstamų, pasistengsiu daugumą prisiminti: Pats pačiausias, man tiesiog nerealus - Haley Joel Osment( Sėkmė avansu, Dirbtinis Intelektas), dar Natalie Portman( Ten, kur širdis), Džonis Deppas, Nicole Kidman ( Kiti, Mulen Rudžas), Elijah Woodas (Žiedų Valdovas, Aštuoniolikmečiai) ir t.t. Šiaip dažnai matau fantastiškų aktorių, kurie sužavi vaidyba ar grožiu, tik ne visada spėju užsirašyti... Labiausiai dėmesį atkreipiu į akis, žvilgsnį, jos mane pakeri, ypač vyrų.
Nemažai turiu tų mėgstamų, pasistengsiu daugumą prisiminti: Pats pačiausias, man tiesiog nerealus - Haley Joel Osment( Sėkmė avansu, Dirbtinis Intelektas), dar Natalie Portman( Ten, kur širdis), Džonis Deppas, Nicole Kidman ( Kiti, Mulen Rudžas), Elijah Woodas (Žiedų Valdovas, Aštuoniolikmečiai) ir t.t. Šiaip dažnai matau fantastiškų aktorių, kurie sužavi vaidyba ar grožiu, tik ne visada spėju užsirašyti... Labiausiai dėmesį atkreipiu į akis, žvilgsnį, jos mane pakeri, ypač vyrų.
VoteForPedro rašė: Dominic Monaghan(crush crush crush),Elijah Wood,Billy Boyd,Sean Astin,Johny Depp,Bruce Willis,Jimm Carey,Bread(pala kaip rasosi...uzmirsau...jeigu tikrai Bread tai jo vardas "duona"?negali buti...zmogus negali buti sekso symbolis su vardu "duona" ane?) Pitt(ir man nesvarbu kad mano visos klasiokes y ji isisikusios ji nerealus aktorius),Catherina Zeta Jones,Niceole Kidman....aaa...ai dar daug yra tingiu galvoti.
hehe... man irgi wisi ish LOTR nerealiaij patinka... Christian Slater... mmm... atsimenu kazhkoks filmas buvo ir jis pagrindinis vaidmuo buvo... kazhkoki cop'a jis ten vaidino... tai buvo vos ne megstamiausias mano filmas... tiesa, tik tai ir beprisimenu... net pavadinimas ishkrito ish galwos...
ir Depp'as... no comments... man jis Vos Ne Pats Pachiausias, koks tik gali buti zhmogus... o ypac aktorius:}
Dominic Monaghan(crush crush crush),Elijah Wood,Billy Boyd,Sean Astin,Johny Depp,Bruce Willis,Jimm Carey,Bread(pala kaip rasosi...uzmirsau...jeigu tikrai Bread tai jo vardas "duona"?negali buti...zmogus negali buti sekso symbolis su vardu "duona" ane?) Pitt(ir man nesvarbu kad mano visos klasiokes y ji isisikusios ji nerealus aktorius),Catherina Zeta Jones,Niceole Kidman....aaa...ai dar daug yra tingiu galvoti.
ben affleck wisay neblogay waydino... [ypach "Pearl Harbor"] pskj dar wisay neblogi aktoriay [sorry uzh rashyba] johnny depp, bruce willis, keanu reeves, will smith... o ish moteru tay man patinka kayp waydina gwyneth paltrow, nicole kidman, angelina jolie... tiesa sakant esu machius mazhay geru filmu su gerays aktoriays... todel mazhay ka teishmanaw apie ta waydyba...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. balandžio 3 d. 12:53:16
Joaquin Phoenix ("Kaimas", "Gladiatorius")
2005 m. balandžio 3 d. 12:51:58
Adam Sandler, Jim Carrey, Martin Lawrence, Daniel Stern, Will Smith, Sandra Bullock.
Adam Sandler, Martin Lawrence, Will Smith, Jim Carrey, Mekhi Phifer, Sandra Bullock.
Šiaip ir kitų yra, bet šitie pačiausi.
2005 m. kovo 27 d. 19:17:21
Nemažai turiu tų mėgstamų, pasistengsiu daugumą prisiminti: Pats pačiausias, man tiesiog nerealus - Haley Joel Osment( Sėkmė avansu, Dirbtinis Intelektas), dar Natalie Portman( Ten, kur širdis), Džonis Deppas, Nicole Kidman ( Kiti, Mulen Rudžas), Elijah Woodas (Žiedų Valdovas, Aštuoniolikmečiai) ir t.t. Šiaip dažnai matau fantastiškų aktorių, kurie sužavi vaidyba ar grožiu, tik ne visada spėju užsirašyti... Labiausiai dėmesį atkreipiu į akis, žvilgsnį, jos mane pakeri, ypač vyrų.
Aha,man irgi patinka laaaabai Haley Joel Osment
2005 m. kovo 11 d. 19:04:39
2005 m. kovo 1 d. 19:50:22
Dominic Monaghan(crush crush crush),Elijah Wood,Billy Boyd,Sean Astin,Johny Depp,Bruce Willis,Jimm Carey,Bread(pala kaip rasosi...uzmirsau...jeigu tikrai Bread tai jo vardas "duona"?negali buti...zmogus negali buti sekso symbolis su vardu "duona" ane?) Pitt(ir man nesvarbu kad mano visos klasiokes y ji isisikusios ji nerealus aktorius),Catherina Zeta Jones,Niceole Kidman....aaa...ai dar daug yra tingiu galvoti.
hehe... man irgi wisi ish LOTR nerealiaij patinka...
ir Depp'as... no comments... man jis Vos Ne Pats Pachiausias, koks tik gali buti zhmogus... o ypac aktorius:}
2005 m. kovo 1 d. 01:09:31
2005 m. vasario 28 d. 23:09:21
Megstamiausios aktores neturiu
Nemegstu Julios Roberts, Jennifer Aniston ir Brad'o Pitto
2005 m. vasario 28 d. 22:20:53
2005 m. vasario 28 d. 21:58:52
2005 m. vasario 26 d. 16:31:23
2005 m. sausio 30 d. 04:37:35
2004 m. gruodžio 28 d. 21:26:52
Jis yra Stuart Townsend.
Ačiū.
2004 m. gruodžio 28 d. 21:25:59
2004 m. gruodžio 24 d. 11:56:50
Wa sis aktorius mano manymu yra viena is paciu paciausiu - tai Christian Slater
2004 m. gruodžio 7 d. 22:38:34
2004 m. gruodžio 7 d. 22:32:17
ooo taip - "The Man Who Cried" buvo nerealus...Geri aktoriai...ir siuzetas mielas...ir dar ta muzika....myliu.: )
2004 m. gruodžio 6 d. 19:33:20
^
| Christina Ricci
Elijah Wood
Birch
2004 m. gruodžio 6 d. 14:04:49
2004 m. gruodžio 5 d. 18:59:44
2004 m. gruodžio 5 d. 18:58:39