christina ricci? kaip aktore - nezinau, tik pora filmu su ja maciau, bet man ji beprotiskai beprotiskai beprotiskai grazi... tokia grazi, kokia tik begali buti mergina... labai labai...
siaip aktore labai sauni winona ryder, kazkada neseniai pagalvojau, kad jai simpatizuoju. dar zaviuosi nicole kidman, bet pora pastaruju jos darbu tokie blankoki buvo... nors "valandose" ji nereali... dar patinka aktore cate blanchett, tokia originali...
aktorius - johny deppas... todel, kad simpatingai vaidina ir dar todel, kad pats visas simpatingas ir zavus...
baisuoliskai smagu buvo ziureti filma "the man who cried", kur pagrindinius vaidmenis atlieka christina ricci ir johny deppas, ir dar vaidina cate blanchett . ir siaip tas filmas toks grazus...
ir dar geras aktorius harvey keitelis. dazniausiai vaidina geruose filmuose.
jimmo carey tiesiog nepernesu. jei pamatau kokia reklama su juo - is karto perjungiu kanala. tiesiog nupurto nuo visu jo mimiku ir kraipymusi. fe.
Niu wa,dar prie James Deano,Jacko Nicholsono ir mano labai mylimo Tomo Henkso galiu prideti B.DelToro (ar kaip kitaip ten ta pavarde rasosi..),Christiana Slateri (man jis labai labai patinka...) , Johny Deepa + Orlando Blooma (niu ka cia ir bepridursi...) ir Michelas J. Foxas - tikrai geras aktorius...Dar Davidas Arqquetas (vel pavarde kliuna..) man originalus aktorius atrodo...=D
SugarFreeKiss rašė: Ooo taip - tiek zvilgsniai, tiek manieros, tiek ta shypsenele...: ) pastaruoju metu tai ash ishvis nebegaliu normaliai ziuret filmu su Depp'u - per keleta zavejimosi Juo metu Jis man jau atrodo savas ir ta shypsenele mane zudo...; ) vienzo - pasireishkiau kaip beprote jauciu.
Gothic_thuG,,,
tai musu megiamiausiu aktoriu ir antipatijos sarashas sutampa...Tai gal ne viena tada ash myliu visokius keistuolius mieluolius...: )
Nesiparink kaip beprote tikrai nepasireiskei ce daug kam pazystamas jausmelis
Aktores - Julia Roberts, Renee Zelvegeer, Milla Jovovich, Sandra Buloc ir taip pat daug kitu.
Ooo taip - tiek zvilgsniai, tiek manieros, tiek ta shypsenele...: ) pastaruoju metu tai ash ishvis nebegaliu normaliai ziuret filmu su Depp'u - per keleta zavejimosi Juo metu Jis man jau atrodo savas ir ta shypsenele mane zudo...; ) vienzo - pasireishkiau kaip beprote jauciu.
Gothic_thuG,,,
tai musu megiamiausiu aktoriu ir antipatijos sarashas sutampa...Tai gal ne viena tada ash myliu visokius keistuolius mieluolius...: )
megstamiausi- J.Depp, C.Ricci, B.Pitt(bet cia tik uz vaidyba tai jis kaip zmogus man nepatinka ziauriai) K.Reeves, A.Jolie, N.Kidman(sita irgi tik aip aktore) nu ir tingiu toliau rasyt..
nemegstamiausi- L.dicaprio (saldutis oj oj oj toks fu) A.Schwarzenegger (nu jau koks is jo ten aktorius) ai dar tas J.Chan ar kaip ten nu nzn bet man ne tai kad jo vaidyba nepatinka bet man nepatinka filmai kuriuose jis vaidina.............
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. gruodžio 4 d. 23:24:37
2004 m. gruodžio 4 d. 23:21:45
siaip aktore labai sauni winona ryder, kazkada neseniai pagalvojau, kad jai simpatizuoju. dar zaviuosi nicole kidman, bet pora pastaruju jos darbu tokie blankoki buvo... nors "valandose" ji nereali... dar patinka aktore cate blanchett, tokia originali...
aktorius - johny deppas... todel, kad simpatingai vaidina ir dar todel, kad pats visas simpatingas ir zavus...
baisuoliskai smagu buvo ziureti filma "the man who cried", kur pagrindinius vaidmenis atlieka christina ricci ir johny deppas, ir dar vaidina cate blanchett
ir dar geras aktorius harvey keitelis. dazniausiai vaidina geruose filmuose.
jimmo carey tiesiog nepernesu. jei pamatau kokia reklama su juo - is karto perjungiu kanala. tiesiog nupurto nuo visu jo mimiku ir kraipymusi. fe.
2004 m. gruodžio 2 d. 21:22:09
Christina Ricci
Nicole Kidman [del \"the others\"]
o daugiau is tu populiariuju nieko nebepamenu..
2004 m. lapkričio 24 d. 14:04:34
Aktore tai gal Nicole Kidman
2004 m. lapkričio 24 d. 11:14:45
2004 m. lapkričio 21 d. 13:24:47
2004 m. lapkričio 13 d. 12:49:31
2004 m. spalio 24 d. 22:46:53
2004 m. spalio 24 d. 22:41:49
2004 m. spalio 13 d. 20:57:13
2004 m. spalio 11 d. 17:18:59
2004 m. spalio 7 d. 11:56:15
2004 m. spalio 5 d. 16:55:11
Ooo taip - tiek zvilgsniai, tiek manieros, tiek ta shypsenele...: ) pastaruoju metu tai ash ishvis nebegaliu normaliai ziuret filmu su Depp'u - per keleta zavejimosi Juo metu Jis man jau atrodo savas ir ta shypsenele mane zudo...; ) vienzo - pasireishkiau kaip beprote jauciu.
Gothic_thuG,,,
2004 m. spalio 5 d. 13:16:06
Aktores - Julia Roberts, Renee Zelvegeer, Milla Jovovich, Sandra Buloc ir taip pat daug kitu.
2004 m. spalio 2 d. 23:35:21
2004 m. spalio 2 d. 08:58:26
aktore - Jessica Biel
2004 m. rugsėjo 30 d. 21:59:34
Gothic_thuG,,,
2004 m. rugsėjo 30 d. 21:25:48
2004 m. rugsėjo 30 d. 20:52:34
nemegstamiausi- L.dicaprio (saldutis oj oj oj toks fu) A.Schwarzenegger (nu jau koks is jo ten aktorius) ai dar tas J.Chan ar kaip ten nu nzn bet man ne tai kad jo vaidyba nepatinka bet man nepatinka filmai kuriuose jis vaidina.............
2004 m. rugsėjo 30 d. 20:46:30