nepritariu, kai zmones pradeda issidirbinet is saves ir darosi operacijas tik tam, kad atkreiptu i save demesi, tai nenormalu, net jei esi "zvaigzde" ,bet jei kuri nors kuno dalis neduoda ramiai gyvent, tai pakoreguot galima, kodel gi ne, jei gali sau tai leisti
Durnizmas...Kad ir su paciu M.Jacksonu juk jis nuo tu operaciju tuoj put prades!!!!!|(jej dar nepradejo) Skajwa ar kajp ji ten ir pasididino krutine..ir kam?! Koks gimej toks ir turi but,o ne bandyt kazka daryt ko negavaj gimes... |-( Mano manymu tj beprasmybe ir pinigu svajstymas... O pamela>? Ziawru!!!! Ir kam tiek operaciju? Pasididino krutine iki tiek,kad koju per ja nemato ir senatveje sumane pashalinti kazkokia dali...
O kodel negalima? Jei esi savim nepatenkinta, tai kodel turint pinigu negalima istaisyti to, ko gamta pagailejo? ir visai nesvarbu ar tu esi 'eilinis', ar 'zvaigzde'...
siap svarbiausiai yra, ka jos dainuoja, o tos plastines operacijos tik tam, kad i save demesi atkreiptum.tipo " Oi koks as kietas, pasidariau ta ir ta, nusipjovau ta ir ta, prisidejau ten ir ten.."
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
jei jiems tai padeda ar suteikia populiarumo, del manes tegul nusis nusipjauna ar ausis pasidaro milziniskas arba pasidaro barbes veidus. koks skirtumas?
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
gereu jau butu anglijoi padaryti plastines operacijas nes ten zmones kuku
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
naturalumas- super vertybe jau tapo. o del tu operaciju- oo taip- susikonstruok save -paziurek y zurnala, nuspresk ir vos ne 'pasidaryk pats'. ooo lele barbe.
nezinau uz ka mane tu galetum teist
gal uz akla nora gyvent
nezinau kodel tureciau kazka pakeist
gyvenu kaip moku gyvent...
PRIES! juk dievas visus sukure o tie kas del grozio darko - niekina dievo kurini. jei operacija del priezasties (pvz per nelaime netekus nosies ir pan) tada palaikau uz. o jei del grozio, ka jus, aisku pries. anksciau ar veliau nenaturalus grozis taps baisiai negrazus da komplikacijos prilenda kad galima suprast jog bausme uz darkymasi.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
2006 m. rugpjūčio 9 d. 23:26:20
2006 m. rugpjūčio 6 d. 15:30:15
2006 m. rugpjūčio 4 d. 23:40:54
2006 m. rugpjūčio 4 d. 19:03:42
2005 m. lapkričio 5 d. 21:13:39
2005 m. lapkričio 5 d. 21:12:10
2005 m. lapkričio 5 d. 21:10:47
2005 m. lapkričio 5 d. 21:08:21
2005 m. lapkričio 5 d. 20:12:48
2005 m. lapkričio 4 d. 20:04:03
2005 m. lapkričio 4 d. 11:51:22
2005 m. lapkričio 4 d. 09:32:31
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. lapkričio 4 d. 09:32:08
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. lapkričio 4 d. 09:20:02
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
2005 m. spalio 28 d. 04:23:51
2005 m. spalio 28 d. 04:23:11
uz ar pries ?
2005 m. spalio 27 d. 21:40:42
2005 m. spalio 27 d. 20:15:02
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. spalio 25 d. 12:21:17
Na tarkim Paris Hilton ir be jokios operacijos yra gana neintelektuali moteris.
2005 m. spalio 25 d. 11:28:16