Viena geresnių laidų. Aišku, pasitaiko ir nejuokingų, bet kai kurie iki ašarų prajuokina perdėtai tas Justas vertinimas. Vienintelis juokingas pasirodymas buvo kai kalbėjo apie riaušes. O paskutinis išvis nevykęs.
Patinka man tas berniokas iš Panevėžio. Juokai jo paprasti, bet neprasti
Geriausia laida! Vakar tai man kur apie giminės susitikimą pasakojo labiausia patiko. Bet Justas tai ir pavaro, bet kažkaip pasigedau jo pastaruoju metu
gera laida, puikiai sumaste tie zmones kur sita laida sugalvojo, kiekvienas pirmadienis buna laukimo pilnas
faina laida, visuomet stengiuosi paziuret aisku, kartais i lankas nusivaziuoja, bet is esmes tai geru bajeriuku pameto O pats pačiausias tai aišku Justas
Geriau nei kas nors iki šiol buvo. Nes nieko tokio nebuvo. Vienas kitas (o gal tik vienas) buvo juokingas. Šiaip ga prėska.
Kartais juokinga, kartais į lankas.
Justas patinka labiausiai.
Tas albumas apskritai, manau. Nors pačiam albumui duota daugiau like'ų, nei atskiroms dainoms. Aš pati taip padariau. Bet atsimenu, kažkada norėjau sugrįžti ir deramai įvertinti visas dainas, bet tas laikas taip ir neatėjo, kaip dažnai būna...
Kaip keista, visad galvojau, kad From Her to Eternity seniai viena mėgstamiausių jų dainų, ir klausyta ne kartą, bet net nebuvau palike'inus, ir dar buvo tik 2 like'ai music'e!
Dauguma dainų jų gyvai atliekamos tikrai nuskamba geriau, ar gal tiksliau, palieka įspūdį, nes atliekama su daug aistros ir ekspresijos. Rings of Saturn turbūt vienas geresnių pavyzdžių, kaip stipriai gali skirtis tas įtaigumas.
Aš pasirinkau Skeleton Tree, nes aš niekad nebuvau tos dainos fanu, bet vakar koncerte kažkaip gražiai ausiai nuskambėjo ir nustebino. Bet iš tikrųjų daug dainų skambėjo stipriau negu studijoj.
Man tiek daug dainų imponuoja iš praėjusio vakaro, kad nežinau kokią ir pasirinkti dienos dainai, tad galimai mano reakcija bus pavėluota Beje, bus galima laukti ir įrašo iš manęs, kai tik atrasiu laisvesnę minutę.
Jo koncas Vingyje 2022-ais buvo nepakartojamas, bet manau šįvakar jis perspjovė save. Ir ne tik todėl, kad šįkart sugrojo vieną mano mėgstamiausių visų laikų dainų Hollywood.
2009 m. kovo 12 d. 12:23:34
2009 m. kovo 11 d. 15:31:40
2009 m. kovo 11 d. 11:58:30
2009 m. kovo 10 d. 22:09:50
2009 m. kovo 10 d. 21:18:34
Patinka man tas berniokas iš Panevėžio. Juokai jo paprasti, bet neprasti
2009 m. kovo 10 d. 19:17:58
2009 m. kovo 10 d. 19:15:03
2009 m. kovo 10 d. 14:45:43
Justas tai irgi afigienas bet tas jo "Rokas Zilinskas" tai jau pabodes
gera laida, puikiai sumaste tie zmones kur sita laida sugalvojo, kiekvienas pirmadienis buna laukimo pilnas
2009 m. kovo 9 d. 23:01:26
2009 m. kovo 9 d. 22:02:13
Būna būna ten perliukų. Tas, va, iš Panevėžio vienąsyk gerą — „lietuvišką žodį mėgsti?“. Juokinga.
2009 m. kovo 9 d. 21:58:01
2009 m. kovo 9 d. 21:51:41
2009 m. kovo 9 d. 21:37:07
2009 m. kovo 9 d. 20:25:22
Kartais juokinga, kartais į lankas.
Justas patinka labiausiai.
2009 m. kovo 9 d. 20:23:35
Mano mėgstamiausia šiuo metu TV rodoma laida,linksma,ironiška ir visokie kitokia,senai tokios reikėjo ir kitiems žmonėms leidžia pasireikšti ;] super